Un om,o viaţă şi multe sentimente..(leapşă)

60 Replies

Leapsă Să vorbim despre sentimente..

1.Ce crezi că determină pe un om să fie domn?

Totul ţine de educaţie.Uneori cred că se aplică şi proverbul acela”cum sunt părinţii,aşa sunt şi copii”.Să fii un om bun,domn .. în ziua de azi sau mai bine zis în vremurile de azi, e un lucru mare..

2.Dacă ar trebui să alegi între familie şi persoana iubită ..pentru a fi fericită”Ce ai alege”?

Hmm,dacă o iau religios în Biblie scrie că va trebui să lăsăm pe mami şi pe tati şi să plecăm la casa noastră.Dar dacă o iau invers,adică părinţii mei să nu fie de acord cu relaţia mea,nu cred că aş putea să raspund acestei întrebări.

3.Ce fel de personalitate ai?

Să spun că sunt dificilă?Asta o ştie toată lumea..!Am o personalitate mai deosebită.Sunt prietenoasă dar şi o mare scorpie.Însă,personalitatea mea este în funcţie de cum te comporţi tu cu mine.

4.De ce unele persoane,atunci când pierd persoanele iubite..au impresia că nu mai are nici un rost să înceapă altă relaţie?

Atunci când pierzi pe cineva drag şi sunteţi împreună un timp îndelungat,chiar dacă iubeşti acea persoană sentimentul acela de a nu mai crede în nimeni se datorează probabil faptului că e greu să o iei de la început din nou.Şi cum să îţi dăruieşti inima oricui e imposibil..aşa vine şi sentimentul de neîncredere în relaţii.Dar fiecare sfărşit are şi un nou început.

5.Cum te simţi atunci  când ura te cuprinde?

Nu sunt urâcioasă.Sunt doar nervoasă şi când am nervi am impresia că urasc anumite persoane.Dar ,nu  e aşa!Atunci când urăsc cu adevărat pe cineva,nu cred că aş vrea să îl/o mai văd.

Această leapşă le-o dau special pentru că sunt foarte curioasă ce vor raspunde, lui:

Cris Mary,Elly Weiss,Emil,Zdwuby,Alex,Lilly

,Lopoo,Lucianna,Premiantul,Daniel,Spanac

,Nice,Vienela,Tury,Denis,Alyz,

Aura,Enciu,Dudusica,Roxy şi Locco.

Aceasta e prima leapşă creată de mine.Am doar o singură rugăminte: Pentru toţi cei care vor să o facă,vă rog atunci când o daţi mai departe să scrieţi jos doar atat „Cine ia leapsa să scrie de unde a pornit şi de la cine a primit-o!

 

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

60 comments

 1. Premiantul

  la 2, chiar scrie in Biblie asa ceva ?
  PS: Ar trebui sa ma apuc sa scriu si eu chestii din astea de day by day, dulcegarii,personalitate,seductie,dezvoltare personala

 2. Cris-Mary

  Multumesc de lepsica si felicitari pentru ca ai conceput-o! Sunt asa de restanta cu lepsicile de cred ca o sa am nevoie de cateva saptamani sa le fac pe toate :”>

 3. Tury

  1 Părinții bineînțeles, primii 1 ani formați din copilărie într-un mediu bun
  2 Grea alegere ce trebuie bine rumegată și-nclin pesfatul părinților într-o anumită măsură decât deloc
  3 E o impresie, percepută ca atare, o perioadă în care e normal să te simți așa, e o problemă când nu poți să te lepezi de acea impresie
  4 Calm, calm și iar calm, le accept prezența-n preajmă, nu trebuie afișată ura ci o veselie debordantă

  1. User Aniela Deby Post author

   1.Asa-i ca ajuta mult parintii?
   2.Oare chiar trebuie uneori sa intervina parintii?
   3.Da,e normal sa te simti asa..dar nu sa iti zici ca nu mai vrei o relatie niciodata,azi am intalnit o pers.in aceasta stare,si m-a lasat rece..cele auzite!
   4.Eu nu le vreau prin preajma mea:D Chiar le poti suporta?!:P

 4. Tury

  1 Absolut, ei sunt sculptorii copilului
  2 Consider ca uneori, da
  3 Cand o dai pe, ca nu mai vrei, timp foarte indelungat, e o problema
  4 De-al drek le suport si ma afisez vesel, detasta

 5. Tury

  La primul comentariu, corectez din 1 an in 11 ani. Asa spun specialistii ca primii 11 ani sunt hotaratori in formarea caracterului

 6. Tury

  Da, da, intr-o televiziune e nebunie. 😆 Na pai, treb’e sa nimeresti la vreo emisiune de tipul celei de matinal in care sa fie abordata si tema blogosferei.

 7. Nice

  Multumesc ca te-ai gandit si la mine, Aniela. 🙂 O sa raspund aici la intrebarile tale:
  1. Caracterul si educatia.
  2. Parintii mei nu comenteaza de obicei, ei sunt cu viata lor, eu cu a mea.
  3. O personalitate…puternica. 😀
  4.Buna intrebare. E normal sa se intample asa. Poate o sa fac si un articol separat cu acest subiect, inca nu sunt hotarata, dar de mult ma gandesc la el. Este greu sa lasi in urma trecutul si sa te orientezi imediat spre altcineva pentru ca, de regula, investim in el prea multe sentimente, timp si speranta. Evident ca cel care nu prea a fost implicat in relatie trece usor mai departe…
  5. Nu pot sa spun ca urasc, e prea dur termenul, sa zicem ca nu-l mai am la inima pe respectivul. Atunci il ignor. Uneori pe viata.

 8. Premiantul

  e bine ca gandesti pozitiv si poti vedea uneori o parte umana la oameni…desi sunt raritati…pentru ca peste tot numai rautati

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.