Un singur gest, poate schimba totul

11 Replies

Totul despre femei

Pentru o posibilă relaţie bună şi înţelegere maximă , e bine întotdeauna să intenţionezi să faci gesturi mici dar importante .

Indiferent că porţi o discuţie interesantă cu persoana respectivă sau nu, încearcă s-o priveşti tot timpul în ochi. Cu siguranţă va observa faptul că eşti un bun ascultător şi că îi dai atenţie la ceea ce zice.

Nu uita să pui mereu pe primul loc persoana respectivă, înainte de tine. Fă în aşa fel încăt să nu uiţi să-i spui în fiecare zi cât de dragă îţi este. Nu lua fiecare lucru ca şi cum l-ai merita, nu uita că te-ai născut fără nimic.

Întotdeauna nu uita să fii un gentleman şi să-i deschizi uşa, cumpără-i uneori căte-o floare, cate-un cadou, cu siguranţă o va face fericită . Acordă-i suport,  spune-i foarte clar că vei fi alături de el,ea,  şi că o susţineţi. Cumpără-i cadouri, mici atenţii, dar care ştii că-i fac plăcere. Nu de alta dar cadourile sunt perfecte pentru a face pe cineva fericit. Spuneţi-mi mie, cine nu ar vrea ca atunci când face cadouri să nu fie atât de costisitoare? Cred că toţi ne dorim ca să facem economii , iar eu întotdeauna am ales să fac cadouri personalizate. Dar eu cum sunt femeie , prefer cadouri personalizate barbati.  Anul acesta ii voi face cadou iubitului meu, această brichetă Zippo, pe care am să gravez ceva, am să-i spun că e tot timpul în inima mea.

Cel mai mult îmi place pentru că sunt ieftine, creează efect, poţi trimite celor dragi gândurile tale , doar de asta se şi numesc cadouri personale, pentru că ceea ce gravezi are doar o singură persoană. Doar ştiţi că de multe ori cadourile fac să meargă o relaţie mai bine, pentru că observă că îi acordaţi atenţia.. cuvenită.

După cum stau lucrurile, lăsaţi stresul şi problemele la uşă şi vorbiţi despre visele voastre, pentru că dacă voi nu vorbiţi de ele, nu aveţi cum să vă planificaţi un viitor împreună.

Dacă toate astea ţi se par uşoare de realizat să ştii că sunt lucruri mici dar importante care ţin întreagă o relaţie de viitor.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

11 comments

 1. cris

  Mult e dulce și frumoasă
  Limba ce-o vorbim,
  Altă limbă-armonioasă
  Ca ea nu găsim.

  Saltă inima-n plăcere
  Când o ascultăm,
  Și pe buze-aduce miere
  Când o cuvântăm.

  Românașul o iubește
  Ca sufletul său,
  Vorbiți, scrieți românește,
  Pentru Dumnezeu.

 2. Aura Rusu

  Buna,
  Observ ca nu mai sunt in lista de blogroll, probabil poate pt.ca nu am mai avut activitate pe blog in ultima perioada, insa m-am reintors. Cum ramane?
  Multumesc.

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.