Unde se găsesc huse Samsung Galaxy S6, iPhone 6 sau Samsung Galaxy S6 Edge?

2 Replies

Business

Unde găsești huse Samsung Galaxy s6, iPhone 6 sau Samsung Galaxy s6 Edge? În primul rând trebuie să ştii că atunci când îţi iei un telefon, să faci în aşa fel încât să îţi permiţi pe lângă, o folie de sticlă şi o husă bună. Atunci când mi-am cumpărat telefonul, nu m-am gândit că o să depind atât de mult de o husă şi o folie la el. Am un telefon destul de scump, şi nu mi-ar fi convenit să i se întâmple ceva. Aşa că am mers pe recomandarea operatorului de la magazinul de unde mi-am cumpărat telefonul, am ales o husă tip flip card şi o folie de sticlă.

huse samsung galaxy s6

Am fost încântată de ele, doar că la un moment dat vine și timpul când trebuie să te reinventezi cu câte un alt accesoriu. Așa că m-am gândit să îi ofer telefonului meu, o șansă! Șansa de a fi super-mega-protejat de o husă și o folie de sticlă adevărată! Am scris un post pe facebook, nu m-a ajutat într-un foarte mare fel, și am căutat pe google ” huse samsung galaxy s6 și s6 edge” așa i-am găsit pe cei de la Ciocotec. M-am tot uitat și pe alte site-uri, însă nu am găsit modelul de care eu aveam nevoie.

husa galaxy s6 edge

De chinezării și huse cu 10 lei luate din București, sincer, eu chiar eram sătulă, că puteam să merg să-mi iau de pe piață. Am vrut ceva mai diferit. O husă ce la Orange costă 50Euro, eu am cumpărat-o de pe Ciocotec cu 100 lei. Și arată bestial. Să nu vorbesc despre cât de mișto este folia de sticlă. E exact ce am avut prima dată când mi-am cumpărat telefonul și nu am mai găsit pe urmă prin zonă. La fel, a costat 100 de lei ce în alte magazine am văzut că cer și 179.

parere despre ciocotec

După ce m-am tot uitat, cu toate că mi-a fost foarte greu să mă decid, mi-am comandat această husă și această folie de sticlă! Vreți să le vedeți cum au ajuns la mine? Sunt identice ca și pe site! Iar pe site-uri, de cele mai multe ori se întâmplă să primești un produs care nu seamănă deloc cu cel din poză. Nu a fost cazul. Am primit exact ceea ce am comandat.

huse samsung galaxy s6

Unde puteți să găsiți huse și folii pentru a vă proteja telefoanele?

Eu vă recomand să aveți un buget bine stabilit, pentru că odată ce intrați pe Ciocotec.com nu o să vă mai puteți lua ochii de la toate frumusețile ce le au pe site. Cred că magazinul este nou, dar produsele pe care le-am primit sunt de o calitate absolută. Sunt mulțumită cu adevărat de prima mea comandă și cred cu siguranță că va urma și alta. Îi recomand pentru că mie mi-au arătat profesionalism și cred că vă pot face și pe voi fericiți, așa cum m-au făcut pe mine.

Ce puteți găsi în magazinul Ciocotec.com?

Eu pe lângă folia de telefon și husa aurită, mi-am comandat și o carcasă la iphoneS6, care arată fantastic pe telefonul meu. Începând de la bumpere, folii de protecție, huse, flip wallet-uri și până la gadget-uri, eu cred că aveți de unde alege. Comanda pe site se face ușor și interfața e foarte prietenoasă. Așa că nu vă doresc decât bunădispoziție și să găsiți ceea ce vă doriți.

huse samsung galaxy s6

Cum sunt prețurile?

Față de alte site-uri, prețurile sunt mai mult decât sub piață. Dacă la magazinele cu nume sonore eu am găsit folie și husă ce costau aproximativ 370 de lei, pe ciocotec.com nu am plătit decât douăsuteșaptezeci de lei în total, da, pe toate cele trei accesorii. Și sunt calitative, că altfel nu aș mai fi scris acest articol.

Transformați-vă telefonul într-un dispozitiv de primă clasă!

Dacă vreți să vă personalizați telefonul cu huse strălucitoare și inovative, nu trebuie decât să intrați pe site-ul mai sus menționat și promit că vă vor încânta ochii în special carcasele glitter, dar și husele alea cărora nu o să le puteți rezista. Au produse strălucitoare și în același timp vă protejează telefoanele de șocurile realizate fără voință.

huse samsung galaxy s6

 Voi de unde vă procurați accesoriile și ce fel de huse, bumpere, carcase și folii preferați?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

  1. Ioana Radu

    Mi-ar sta si mie bine cu un Samsung Galaxy S6 Edge :>
    Eu am un Allview P6 Energy acum, foarte bun pe partea de baterie, il incarc la 5-6 zile, dar ma oftic ca nu exista husa bumper pentru el. Iar eu chiar sunt adepta huselor, imi place sa protejez gadget-urile pentru a avea viata cat mai lunga.

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.