V-ar interesa să aveți un astfel de fotograf cu echipa lui?

1 Reply

Business

Acum câteva zile am avut onoarea să înțeleg mai bine viața unui fotograf care nu doar că fotografiază dar poate să facă din pozele tale și-o operă. Fotogafia este o artă, astfel haideți să vă dezvălui secretele unui fotograf de succes, care pe lângă faptul că vă fotografiază vă poate face și un album de senzație. Pentru a vă da seama că Sublim Foto vă poate face fotografii sublime, m-am gândit să vă întreb ce fel de fotograf v-ați dori… pentru că acesta este un model de urmat.

10983088_663802410408222_463341042_o

Cine este Sublim Foto?

Sublim Foto se numește omul care pentru el fotografia înseamnă să picteze cu lumină și să pună suflet peste amintirile de neuitat ale clienților săi. El se adresează celor care înțeleg compoziția și arta fotografică. Îi place ca fiecare eveniment pe care îl face să iasă unic și special, le oferă acel aspect deosebit pentru a vă face să vă simțiți satisfăcuți de serviciul pe care l-ați ales. Vi se oferă șansa să alegeți atât pentru nunta voastră, botezul copilului, trash the dress sau orice ocazie care merită transpusă într-o fotografie sublimă.

Sublimfoto.ro

De ce să alegi Sublimfoto.ro?

Ei nu au un număr limitat de cadre. Ei nu pleacă deloc de la eveniment până nu se termină, și sunt la dispoziția clientului atât profesional cât și personal. Cuvântul, contractul și cerințele date sunt riguros respectate. Eu cred că este de mare folos să știi că fotograful îți respectă toate cerințele și dorințele atunci când le ceri. Contează mult ca fotografii să fie deschiși și să știe să-și citească clienții.

Cine este SublimFotocarte.ro?

Îți dorești un album personalizat sublim?

Cine nu și l-ar dori când are propria nuntă? Majoritatea dintre noi ne gândim doar la ce este mai frumos iar amintirile care ne leagă destinele să le avem alături de noi în cele mai frumoase albume. Dacă îți dorești un album personalizat sublim conceptul de fotocarte este cea mai bună alegere chiar dacă nu este atât de răspândită deocamdată.

fotograf iasi sublimfoto

Ei au ales să realizeze albume cu un design unic și elegant. Machetarea si colajele sunt facute pe cat se poate, diferit cu fotogafii vechi sau noi, mesaje, maxime, texte preferate. Toate acestea doar pentru a vă simți cu adevărat speciali.

Motto-ul lor:

”In viata, clipe sublime, vin si trec, iar Sublim Foto-Video isi propune sa vina mai aproape cu profesionalism, cu puterea imaginatiei si a creativitatii, realizand un montaj deosebit din povestea filmului evenimentului vostru, la claritate si calitate superioara, conform cerintelor.Pachetul standard (filmare si fotografii) vine pe DVD-uri personalizate in 4 exemplare. Pentru alte detalii despre albume, fotomarturii, invitatii, etc, astept un mesaj la:SublimFotocarte@yahoo.com sau Facebook: Sublim Fotocarte www.SublimFoto.ro

fotografnunta sublimfotocarte

Ce poate fi mai frumos decat sa ai la indemana un pachet foto video cu adevarat responsabil si profesional pentru un eveniment pictat in imagini sublime?” Spun cei de la Sublimfoto.ro! Veți putea găsi pe site în categorii atât poze de la botez, fotografii trash the dress și poze cu albumele deja finalizate pentru foștii miri care au fost filmați și fotografiați de Sublim Fotocarte.

V-ar interesa să aveți un astfel de fotograf si echipa lui?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.