Vacante in Dubai și cum să aveți parte de experiențe tari

2 Replies

Norocele

Vacante in Dubai ar alege oricine dacă i s-ar da o listă pe care ar putea bifa. Cel puţin eu aşa aş proceda. Nu ştiu dacă se mai poartă şi în 2016 să mergeți în Grecia, Spania, Italia, pentru că preţurile privind unele vacante in Dubai, vă lasă perplecși! Este frumos să mergeți ca turiști în Egipt și Dubai. Cine nu îşi doreşte oare vacante Emiratele Arabe Unite şi locuri de admirat cu iubita, iubitul sau prietenii? Oricine! Nimeni nu ar spune nu. Norocul meu este că deşi dacă anii trec şi eu mă schimb de la an ce trece, încep să îmi pun amprenta pe lucruri pe care nu credeam vreodată că am să le spun! Vreau în vacanţă. Mi-e clar. Nu mai vreau să copilăresc, ci vreau să explorez locuri noi și frumoase.

vacante egipt

De ce să mergem in vacante Emiratele Arabe Unite?

Dacă vreți să vă bucurați de un sejur de neuitat, nu aveți decât să vă alegeți una dintre ofertele vacante Emiratele Arabe Unite, preferabil All-Inclusive. Iar eu am văzut că cei de la travelidea.ro, au nişte preţuri bune. Destul de mici în comparaţie cu alte agenţii de turism. Ce puteți vedea într-o astfel de vacanţă? Gândiți-vă la acele comori culturale unice, la plajele cu nisipuri fine pe care în România nu o să le avem niciodată, la bazarurile exotice, hotelurile excelente, o viaţă cotidiană absolut splendidă şi, clima blândă, caldă şi uscată pe tot parcursul anului. E locaţia de vis chiar şi pentru mine. E singurul loc unde pot visa la o viaţă mai exotică odată cu primul pas făcut în Emiratele Arabe.

vacante egipt

De ce au ajuns atât de populare unele vacante in Dubai?

Popularitatea unor astfel de vacanţe nu a sosit pentru că românii ştiu că e o ţară foarte frumoasă. Ci pentru că având în vedere cererea mare de pe piaţa de turism, câteva agenţii precum şi travelidea.ro, a încercat să aducă un plus de valoare printr-o reducere la pachetul pe care îl cumperi. Aşa a venit şi interesul pentru vacanţele de calitate. Preţul, frumuseţea locurilor, istoria din spatele unei vacanţe în Dubai,  mă face să cred că este o ţară de admirat. Nici nu am îndoieli. Chiar este.

vacante dubai

De ce vă recomand să vă duceţi în mai multe vacante Emiratele Arabe Unite?

Sunt omul care nu s-ar sătura deloc să vadă de 3-4 ori, cea mai veche şi singura din Abu Dhabi și mall-urile, care se extind de la an ce trece. Vă recomand ca de fiecară dată când aveţi ocazia, să faceţi alegerea corectă, pentru că nu aveţi nimic de pierdut. De văzut este şi Dubai Creek. Dar, de asemenea, poate că nu doar eu apreciez să văd lucrurile astea unice, însă vă pot spune că, există şi multe alte atracţii. Totul cine doar să știți ce vă doriți de fapt să explorați.

vacante in egipt

De ce vă recomand să ajungeţi să găsiţi oferte vacante in Dubai?

Pentru că acum e sezonul. Plajele Jumeirah Beach, Mamzar Beach sau mai bine zis, zonele din Dubai Marina oferă cele mai frumoase piscine, ale hotelurilor Le Meridien, Barasti și XL. Vă puteți bucura de luminile fântânilor de la ora 18:00 seara, pentru că vă oferă spectacol din jumate în jumate de oră, și de fiecare dată este un spectacol diferit. Jocuri de lumini și culori… cui nu-i plac oare?

vacante in dubai

Puncte tari de văzut într-una dintre aceste vacante in Dubai râvnite de români și atracțiile țintă în Emiratele Arabe Unite

 1. Jumeirah Mosque Dubai.
 2. Miracle Garden Dubai.
 3. Palm Jumeirah.
 4. Madinat Jumeirah.
 5. Vestitul Burj Al Arab.
 6. Desert Safari.
 7. Dubai Mall.
 8. Dubai Shopping Festival.
 9. Dubai Museum.
 10. Dubai Creek.
 11. Portul Dubai.
 12. Bazar Souk.
 13. Gold Souk Al Ras.
 14. Palm Jameirah.
 15. Aqua Park.
 16. Burj Khalifa.
 17. Moscheea Sheikh al Zayed din Abu Dhabi.
 18.  Cluburi
 19. Mall-uri, multe mall-uri.
 20. Un film la cinematograf.
 21. Wild Widi Water Park.
 22. Yas Island.
 23. Ferrari World Abu Dhabi
 24. Emirates Palace

vacante in dubai

Ador vacanțele în Dubai prin Travelidea.ro – cost minim

De înțeles, Dubai este o destinație exotică și de vis pentru fiecare dintre noi, însă este și o țară care poate să îndeplinească visul oricărui dintre noi. Unde găsiți oferte bune pentru vacante in Dubai? Doar la travelidea.ro! O vacanță în Dubai, cu All Inclusive timp de 7 zile, costă pentru două persoane aproximativ 1075 de euro. Ceea ce dacă stăm să ne gândim puțin, banii ăia îi cheltuim și în România la mare. Așa că, părerea mea rămâne aceeași. Dubai este destinația de vis pentru o vacanță exotică și plină de senzații tari.

vacante in dubai

Pozele sunt din arhiva proprie și îmi aparțin doar mie.

Voi ce părere aveți despre o vacanță în Dubai sau care vă sunt destinațiile dorite pentru a merge în vacanță?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

 1. Catalin

  Da, din punctul meu de vedere Dubai-ul este minuntat si trebuie vazut macar o data in viata. Dar nu cumva sa mergi in vacanta in lunile de vara pentru ca temperaturile depasesc 45 de grade la umbra. Se poate vizita foarte bine din Noiembrie pana in Aprilie, si temperaturile nu o sa treaca de 35 grade.

  1. User Aniela Deby Post author

   Wow! Ce mişto e blogul tău. Tu chiar ai multe cunoştinţe despre Dubai. Eu am în Dubai o mătuşă, stabilită acolo de vreo 28 de ani sau chiar mai mult. Aşa că am în sânge iubirea Dubai-ului, din motive, i dont know, doar pentru că arată atââââât de bine. Am văzut pe blogul tău poze din Dubai Marina. Sunt făcute de tine bănuiesc, pentru că am citit şi ” cum să ajungi în Dubai” şi ţi-am dat şi un add. :)) Te superi?

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.