Valentine`s Day??

20 Replies

Personale Să vorbim despre sentimente.. Totul despre femei
Chiar dacă sunt singură de Valentine`s Day , nu-i un motiv de supărare. Mai bine singură de Valentine`s , decât singură tot timpul , nu? Hey , nu aşa stau lucrurile la noi .. Poate că iubitul meu ar fi fost aici dacă nu ar fi trebuit să muncească, până la urmă practic .. munceşte şi pentru mine (ha-ha). Nu sunt supărata, din contră .. îl simt aproape chiar şi atunci când e departe , pentru că suntem foarte apropiaţi.  Aşa că are o scuză” serviciul ” e de vină .
E primul an când sunt chiar fericită în perioada asta, pentru că tot ceea ce n-am căutat în el, am găsit .. şi am găsit totul. E un fel de premiu, pe care dacă trăieşti pe proverbul ” Ce-i al tău e pus deoparte şi acoperit cu brusturi ” se împlineşte, în final. Îi un dulce, felul lui de a-mi vorbi. Chiar dacă nu sunt pregătită emoţional de atâta tandreţe şi romantism, m-am obişnuit. Şi asta pentru că el e omul meu ne-manierat ( Trebuie să-i zic aşa )

ziua indragostitilor, ana si marius

Dar cel mai mult contează că ne simţim bine împreună, comunicăm, iar anul acesta voi fi singurică cu pisoiul meu Pufi , care îmi va zice te iubesc cu , căte-o labă după cap . Nu e vorba de nimic altceva, decât de un Valentine petrecut cu telefonul, având conexiune pe fir cu Marius, bărbatul fatal . :)) 
M-am străduit să fiu foarte scurtă, pentru că sunt curioasă : Cum vă petreci voi prea nenorocitul  fericitul  Valentine-s Day?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

20 comments

 1. AndreiBlog

  Prea nenorocitul de Valentine-s Day cred ca il voi petrece online.. sau prin casa cu surioara mea :)) Ca doi forever alone cum ne mai si reprosam unu altuia 🙂

 2. spanac

  bai, bine c-ai revenit.
  eu nu petrec asa ceva. nu exista pentru noi asemenea sarbatoare. cum nu exista nici haloweenul, nici ziua recunostinei, nici sarbatoare de 4 iulie. (cu toate ca pe 4 iulie e ziua tatalui meu)

   1. Andera

    Da, nicio relație nu e perfectă și micile certuri au și ele farmecul lor 😉
    Eu cu logodnicul meu împlinim în noiembrie 6 ani de când suntem împreună, în primul an ne ciondăneam mai des dar apoi s-au redus certurile. Oricum erau certuri din prostii :))

    Mulți ani frumoși vă doresc!!

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.