Vara asta vreau să mă duc în vacanță. Aveți idei unde aș putea merge?

Comment

Personale

Vara trecută nu am fost în nicio vacanță. M-am săturat ca vara tot timpul eu să fiu ocupată așa că m-am gândit să mergem în vacanță într-o locație dar cu un buget mai mic. Nu putem spune că ne permitem să mergem la mare și să ne cazăm într-un hotel de 4 stele. Dar nici nu pot minți că dacă ar fi să mă duc într-un loc frumos, n-aș putea scoate câțiva bănuți de la ciorap. Însă, vreau un loc unde să mi se permită accesul cu animale. Îl am pe Teddy, și nu știu ce ar face sărăcuțul fără noi.

idei de vacanta

E simplu să caut idei de vacanță pe google. La care să găsesc zeci de review-uri cum că e cea mai bună locație. Nu vreau asta, știu cum funcționează aceste materiale și nu vreau să mă las înșelată de dragul marketing-ului, pentru că mi s-a mai întâmplat. Mi s-a mai întâmplat să mă duc într-un loc, să cred că e minunat, o minunăție rară, pe când colo nici măcar apa nu o puteai bea de jegos ce era.

Aș vrea să merg într-un loc unde să fie apă, de preferat într-un loc unde nu sunt prea mulți cocalari, iar prețurile să fie modeste ca pentru oameni modești așa cum suntem noi. Oare unde să fie asta? Aveți vreo idee?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.