VENALISA- Geluri color pentru o manichiura de vis!

Comment

Recomandări

Indiferent de varsta, orice femeie isi doreste o manichiura de invidiat si in trend cu ultimele modele de Nail Art. Chiar daca nu avem intotdeauna timpul necesar pentru a ne face manichiura la cateva zile, unghiile cu gel, ale caror stralucire persista pana la 4 saptamani sunt pregatite sa ne sara in ajutor. Pentru a profita din plin de avantajul manichiurii tehnice este necesar sa folosim produse de inalta calitate, acele produse potrivite pentru fiecare tip de unghie. Gelurile Venalisa ar putea fi solutia pentru dumneavoastra.

Venalisa Geluri Color

Desi toate produsele Venalisa au o stralucire proprie, gelurile colorate Venalisa sunt de neinlocuit in kit-ul nostru de unghii. Rezistente, foarte pigmentate, elastice, cu aderenta foarte buna pe unghie dar si pe tipsuri, Venalisa Geluri Color sunt printre cele mai utilizate geluri color din saloanele de manichiura.  Gelurile color Venalisa intruesc toate conditiile unor produse de calitate, sunt super pigmentate si ofera o acoperire perfecta a unghiei, iar datorita pigmentilor extrem de puternici putem folosi gelurile color Venalisa chiar si pentru diferite picturi sau tehnici Nail Art.

Aspectul final al unghiilor este la fel de important ca toti ceilalti pasi ce trebuie urmati. Indiferent cat de bine am fi modelat unghia sau ce produse am folosit in faza incipienta a manichiurii, rezultatul nu va fi cel dorit daca nu va fi aplicata o culoare rezistenta, cu aspect placut. Pigmentarea reprezinta intensitatea culorii iar vascozitatea reprezinta gradul de fluiditate al gelului. Gelurile color Venalisa au o vascozitate medie spre mare, deci se preteaza atat la manichiuri French cat si la orice tip de model am dori sa facem pe unghie, desigur, nu uitam de acoperirea totala a unghiei. Gelurile color Venalisa se aplica in straturi subtiri si se usuca rapid la lampa LED sau UV.

Pentru a achizitiona gelurile Venalisa accesati site-ul magazinului Nails Up, unde gelurile si ojele semipermanente Venalisa va asteapta in nuante si variante diversificate. Consultati fiecare produs impreuna cu descrierea si oferta acestuia si alegeti ce considerati potrivit pentru dumneavoastra.

 

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.