Voi nu meritați să folosiți cele mai bune absorbante?

Comment

Personale

Problemele femeiești au fost dintotdeauna un subiect tabu. Cred că pe undeva, ar cam trebui să ne descotorosim de pudități. Și să facem în așa fel încât să știm exact ce consumăm, ce folosim, cu ce ne ajută și care sunt beneficiile în timp a unui produs. Despre absorbante în general am mai vorbit. Știți și voi că nu mai sunt deloc de acord cu absorbantele normale. Și asta pentru că de multe ori am fost lăsată dezamăgită. Nu de puține ori am constatat că reclama de la televizor, nu are nicio legătură cu produsul în sine.

LadyAnion

Acum 1 an de zile am încercat pentru prima dată absorbantele de bumbac Anion Care

Pentru prima dată, acum 1 an de zile și ceva, am încercat prima mea experiență cu absorbantele din bumbac Anion Care.  Sincer, nu mă așteptam să fie atât de bune pe cât le laudau femeile în grupuri prin online. Însă , am rămas uimită că problemele întâmpinate de-a lungul timpului au dispărut. De atunci, am rămas fidelă acestei game. Totul a început cu primul pachet. Iar pe urmă am încercat fiecare gamă. Cele pentru zi mi s-au părut minunate! Și chiar pot să zic că sunt au o gamă de absorbante cu adevărat bune.

absorbante bumbac

Cu absorbantele de bumbac poți uita de infecțiile vaginale și urinare

Noi ca și femei avem nevoie mereu de un sprijin. De o prietenie de lungă durată cu un produs în care credem. Mai ales atunci când e vorba despre ciclul menstrual. Absorbantele de bumbac, sunt absorbante naturale, ce au o putere de absorbție deosebită. Și singurul motiv credibil pentru care vi-l recomand este că sunt confecționate din bumbac organic, cu emisie de anioni, turmalină și infraroșii. Eu obișnuiesc să folosesc absorbantele Lady Anion DayUse. De când le am, la următorul control ginecologic mi s-a confirmat că sunt niște absorbante excelente.

Cu ce sunt diferite absorbantele cu bumbac de la Anion Care?

Absorbantele normale sunt făcute din materiale reciclate care conțin clor!

Diferența între absorbantele normale și absorbantele de bumbac, este că absorbantele normale sunt făcute din hârtie cu un conținut ridicat din plastic și alte materiale reciclate și înălbite cu clor. În mare parte, majoritatea absorbantelor de genul ăsta provoacă iritații, erupții cutanate, infecții ale tractului urinar, dar și un risc mărit ca infecțiile să recidiveze într-un timp scurt după vindecare. În aproximativ două ore de folosire, se pot dezvolta circa 107 bacterii/mm2!

Absorbantele Lady Anion au în compoziţia lor 8 (!) straturi protectoare, fiecare având un rol bine stabilit în asigurarea beneficiilor garantate ale produsului, pe care le puteți vedea în poza următoare:

absorbante de bumbac

V-am convins?

Testați și voi! Eu garantez că absorbantele Lady Anion sunt cuceritoare și odată ce le-ați testat nu o să vă mai despărțiți de ele. Din punctul meu de vedere, părerea mea este că atâta timp cât un produs mă mulțumește, trebuie să îl recomand și altora.

Pentru ciclul menstrual și pentru sănătatea voastră intimă, folosiți absorbante din bumbac de la Anion Care și veți uita cu desăvârșire că mai există și alte absorbante pe piață. Lady Anion înseamnă totul pentru sănătatea intimă a unei femei.

sigla1b

Odată ce ați folosit primul superabsorbant, o să ziceți că nu ați folosit nimic mai bun de atât! Folosiți și voi absorbantele cu bandă de turmalină cu emisie de ioni și veți uita de iritații vaginale sau de absorbante de proastă calitatea. Lady Anion este vestit pentru dragostea oferită sănătății. Iubiți-vă și voi!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.