Zece motive pentru care femeile preferă bărbații mai tineri ca ele

Comment

Totul despre femei

Dacă înainte era la modă să ai aproape de braț un bărbat mai matur pentru că avea lovele în buzunar, acum în 2016 se poartă light. Femeile vor ceva mai puternic și feroce, așa că dacă totuși există posibilitatea să găsești unul mai tânăr cu vreo 20 de ani și un job bun, de ce să nu îl accepți? Se zice că iubirea acceptă pe oricine, atâta timp cât e vorba de numărul 2. Lăsând gluma la o parte, am găsit zece motive pentru care femeile s-au gândit că e mult mai potrivită o relaţie cu un bărbat mai tânăr cu mult decât ele.

o batrana cu un tanar

  1. Cele trecute deja de 40 de ani, îşi doresc pe cineva până în 25 de ani pentru a le păstra în formă.  Pentru a nu care cumva să îmbătrânească şi să nu mai simtă ceea ce noi “tinerii” numim Rebeliune 😀
  2. Le plac bărbaţii tineri pentru că le scapă de oboseală.
  3. Le plac nopţile făcute zile şi aşa mai departe….. ciocolată, trandafiri…inimioare ♥
  4. Chiar dacă au responsabilităţi, pot să facă faţă la o relaţie mai ieşită din comun pentru că vor să se simtă speciale. Deh, ce au ele, nu prea au toate. Asta-i drept.
  5. Îşi doresc un bărbat mai tânăr chiar şi pentru că le este dor să mai fie cum erau cândva în vremurile lor. Şi da, un bărbat tânăr şi o femeie trecută de vârsta a doua, am zice noi că nu ar prea avea ce să facă împreună. Dar nu-i adevărat. Cred că se vor înţelege mai bine aşa, decât dacă ar avea unul o puştoaică şi celălalt un babalâc.
  6. Nu, nu-şi doresc un bărbat mai tânăr pentru bani, ci pentru revigorare, pupici în aer, filme pe canapea, câteva ieşeli în oraş, pentru că la vârsta pe care o au, exact de asta duc lipsă.
  7. Odată ce au un bărbat mai tânăr, e cert că îl vor trimite la cumpărături, va da cu aspiratorul mai des decât ele şi ar face cafeaua în fiecare dimineaţă.
  8. Eu văd o relaţie între un bărbat şi o femeie mai în vârstă puţin diferită faţă de relaţie dintre o femeie tânără şi un boşorog. De ce? Există situaţii. În unele cazuri femeile vor doar banii moşulicului iar  în alte ipostaze, femeile nu au ce să ia de la pârliţii de puştani. Doar dacă puştanii sunt pe interes şi să ia ei de la ele. Haaaah…Mrrrr…
  9. Le place să se trezească dimineaţa lângă fătul cel frumos cu stea în frunte, să îi miroasă gura a mentă şi să nu aibă proteză.
  10. Pe scurt: Într-o relaţie când femeia e mai mare ca bărbatul, femeia conduce! Chiar dacă nu are permis…

 

 

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.