Cand se machiaza,barbatii?

51 Replies

Chestii amuzante

Ideea articolului de azi mi-a venit atunci când am dat să caut pe google „machiaj natural”şi aşteptând să mi se afişeze pagina..în rândul pozelor feminine,văd din greşeala un tip cu obrăjorii roşii.Nu mi-a convenit ideea de a vedea acest machiaj, pentru că nu mi s-a părut de altfel natural .

Am văzut totuşi şi bărbaţi machiaţi.Dar cum? Bineînteles nu machiaţi cu fard, şi nu în fiecare zi. În general am observat că barbaţii se machiază la nunţi şi de multe ori acel machiaj se datorează insistenţei miresei,pentru că vrea ca în ziua nunţii viitorul soţ să arate în poze cât mai bine.Dar machiajul lor consta doar în ceva baton de corectare sau de ascunde a coşurilor,anticearcăn,un ir de buze de hidratare..(cred că nu le place lip glossul):)) şi puţină pudră de fixare a machiajului.

Problema ar fi alta: Unii adoră machiajul şi sunt total familiarizaţi cu produsele de make-up ,pe când alţii nici să nu audă de ele dar asta şi din cauză că nu le place să vadă machiajul nici la femei şi vor ca ele să fie cât mai naturale.Totuşi cred că sunt bărbaţi care folosesc zilnic machiaj,stiţi de ce?Pentru că în România nimic nu e imposibil :))

Întrebare pentru femei:V-ar place să aveţi lângă dvs.în pat un asemenea bărbat cu un machiaj atât de natural?
Întrebare pentru bărbaţi:Îţi plac produsele de machiaj?Si ce părere ai de acest machiaj natural,al bărbatului din poză?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

51 comments

 1. Robert

  Eu unul sunt convins că în viitor părerile oamenilor se vor schimba iar machiajul o să devină obişnuit pentru ambele sexe.

  1. User Aniela Deby Post author

   Tot ce se poate,dar nu vreau o gagica cu mine in pat:)))doar daca poarta fustita=)))machiaj ,fustita…va putem numii deja curve masculine:D

   1. Robert

    Să nu exagerăm acum :))

    În îndepărtatul si anticul Egipt , faraonaşii şi faraonaşele purtau machiaj deopotrivă. Să nu fim acum misandranişti 🙂 , că nu-i frumos.

    Să nu crezi că port fustiţă doar pentru că sunt de părere că viitorul o să fie aşa , sunt extrem de mascul :))

 2. Cristian

  Poza asta e 100% fake:) Asta e Vladimir Putin…fostul presedinte al Rusiei…fost „cel mai puternic om din lume” 🙂 te avertizez ca are specializare in arte martiale:D e sportiv omu, asa ca ai grija de vb de el:))

 3. Alex M

  Intr-o oarecare masura, machiajul este folosit in special de barbatii care apar fie in reviste, tv sau filme. Dar in nici-un caz precum in imaginea retusata cu Vladimir „gay” Putin :))

 4. Luxia Andrei

  o aiureala, Dumnezeu stia daca ne trebuia machiaj si ne facea el buze verzi sau obraji galbeni , asa ca ,,,,, cat mai naturali este mai bine.

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.