Deby.ro » Advertoriale și optimizare seo

Advertoriale și optimizare seo

Advertoriale seo? Afla totul despre ele!

Promovarea prin advertoriale seo a ajuns în 2023 un trend. E imposibil, dar adevărat! Dacă aveți un magazin online, un brand, vindeți servicii sau aveți un site de prezentare și vreți ca lumea să vă găsească, e necesar să apelați și la această metodă. Bineînțeles, articolele nu trebuie văzute ca și o singură soluție de promovare. Dar să vedem cum vă poate ajuta un advertorial sau o campanie complexă de advertoriale.

advertoriale

Beneficiile unei astfel de campanii de linkbuilding

O campanie de articole vă ajută să vă indexați în google pe anumite cuvinte cheie. Pe lângă indexarea pe care o consider esențială, mai există și multe alte beneficii. Ca și brand, dacă apelați la articolele plătite într-o campanie de seo, pe lângă indexarea cuvintelor, acestea prind bine și la awarness-ul brandului/ magazinului sau serviciului pe care îl reprezentați.

Backlink-ul obținut în advertoriale de pe website-ul A, aduce valoare website-ului B

Acest lucru se va întâmpla doar dacă site-ul pe care ați ales să vă faceți reclamă, are cel puțin cât de cât autoritate. Atât la domeniu cât și pagină. Pe lângă autoritățile astea, contează foarte mult și trust flow-ul unui site/blog/publicație.

Câte feluri de metode de promovare există?

Există multe feluri. Adverturile sunt şi pentru seo, adverturile sunt şi pentru seo și trafic, adverturile sunt şi pentru răspândirea unei informații noi când vine vorba de un brand sau review-urile la produse cu link pe cuvânt cheie, care de fapt înseamnă într-un fel cam același lucru.

Cât de important este ca aceste articole să fie scrise corect seo?

Sunt mulți factori importanți pe care trebuie să îi respectăm, noi cei care scriem articole plătite pentru brandurile/ magazinele sau site-urile voastre. Iar eu am ales să ofer un conținut de calitate, scris pentru oameni ci nu pentru roboți, dar cu factorii seo importanți, ca să aibă și mai multă valoare.

Ce este un advertorial?

Un advertorial este combinația mixtă dintre jurnalism și publicitate. Articolele plătite numite şi advertisings au fost dintotdeauna parte din procesorul de optimizare link-buinding pentru site-urile voastre. Și asta pentru că Google, odată ce ați postat un articol sponsorizat, vă ridică în clasament după cuvintele cheie, dacă ați ales să lucrați cu un site ce are autoritate.

Creșteți poziția site-ului vostru prin linkbuilding

Articolele adv mai sunt numite de unii și articole plătite. Articole plătite prin care brandul voastre se poate face auzit. Iar din strategia SEO pe care sigur o aveți, nu ar trebui să lipsească aceste articole care includ cuvintele cheie către voi. Aduc beneficii multiple pe termen lung și eu pot să garantez cât de eficiente sunt.

Vrei un articol sponsorizat? Fă-ţi reclamă prin articole!

Scriu articole documentate şi bine structurate seo despre magazinele voastre online, serviciile voastre și brandurile voastre. Pe acest blog am scris întotdeauna ce am crezut eu că se potrivește publicului meu. Și nu am greșit niciodată când am ales un domeniu.

Însă dacă se întâmplă să refuz o ofertă, vă rog să-mi fie cu iertare. Nu fac acest lucru pentru vreun obiectiv anume, ci îl fac pentru că eu sunt în măsură să decid ceea ce li se potrivește cel mai bine tipului de cititori pe care îi am pe https://www.deby.ro

Cumpărați un advertorial!

Dacă vă place ceea ce ați găsit pe acest blog și considerați că serviciul, magazinul și produsele online mi se potrivesc, aștept oferta voastră prin email. Mai jos veți găsi un formular, contactati-ma acum!