Category Archives: Business

Lumea parfumurilor arabice plină de cele mai rafinate mirosuri by Sakkari Fragrance

Business


Explorează o lume cu parfumuri fine, de origine arabică prin Sakkari Fragrance, locul perfect de răsfăț pentru simțurile tale. Iubitorii de parfumuri arabesti dama caută în general ceva puțin mai special față de ceea ce există pe piață iar magazinele și mall-urile nu aduc întotdeauna astfel de arome care să le ofere clienților garanția că au găsit mirosul absolut.

Continue reading Published by:

Află acum ce spun specialiștii quvette.ro despre chiuveta portabilă și chiuveta mobilă

Business

Quvette.ro, singurul producător de chiuvete mobile din România, prin experții pe care îi are în spate, se remarcă printr-o serie de caracteristici demne de apreciat. Calitate, promptitudine, profesionalism. Când vrei să achiziționezi o chiuvetă portabilă sau o chiuvetă mobilă de pe quvette.ro, să știi că aceste caracteristici vor fi valorificate în proporție de 100%. Ba mai mult decât atât, importantă este părerea experților despre aceste chiuvete mobile. 

Continue reading Published by:

New Age Fashion – fii tot timpul în pas cu moda

Business

Îți place să fii în pas cu moda și îndrăgești tot ceea ce cuprinde domeniul de fashion? Dacă nu îți place doar să te doumentezi și să mai vezi ce este în trend, ci preferi să și pui în aplicare ceea ce ai aflat, acum este momentul potrivit să faci ceea ce îți place. New Age Fashion îți dă un motiv în plus de a-ți pune imaginația la încercare, dar te și provoacă să creezi cele mai insprate ținute! 

Continue reading Published by:

Elm 327 si camera auto cu oglinda- produse profesionale de un real ajutor

Business


Interfata Elm 327 si camera auto cu oglinda reprezinta o alegere inteligenta pentru cei care pun accent pe calitate. Aceasta interfata de diagnoza universala, este compatibila cu toate marcile de autoturisme ce dispun de mufa OBD II. Dispozitivul poate citi cu usurinta codurile problema, ce apar pe parcursul utilizarii masinii. In urma remedierii problemei le puteti si sterge din memorie. 

Continue reading Published by:

Sublim Foto by Elena Surugiu – din pasiune pentru fotografie

Business

Ți se oferă posibilitatea de a da ochi în ochi cu cel mai bun fotograf nuntă. Ai posibilitatea de a colabora cu cea mai bună echipă în realizarea fotografiilor de nuntă perfecte. Fotografii în care poți străluci, fără a fi nevoie de lumina de afară sau de lumină artificială. Pentru că există experți în ale forografiilor care știu foarte bine ceea ce fac. Despre cine este vorba și cine se află, de fapt, în spatele apelativului de cea mai bună echipă fotografi?

Continue reading Published by:

Transformă-ți fetița în vedeta serii, la petrecerea de Anul Nou! + 20 Idei de ținute

Business

Noaptea de Anul Nou este una magică, atât pentru adulți cât și pentru copii: este acel moment în care anul se schimbă, în care toată lumea lasă în urmă răutăți, dureri și griji… și îmbrățișează speranța viitorului. De Revelion te dezbraci de gânduri și trăiești. Este noaptea în care fiecare își permite să viseze că de mâine totul se va schimba, lumea va deveni un loc mai bun și nimic nu este imposibil.

Continue reading Published by: