Transformă-ți fetița în vedeta serii, la petrecerea de Anul Nou! + 20 Idei de ținute

Comment

Business

Noaptea de Anul Nou este una magică, atât pentru adulți cât și pentru copii: este acel moment în care anul se schimbă, în care toată lumea lasă în urmă răutăți, dureri și griji… și îmbrățișează speranța viitorului. De Revelion te dezbraci de gânduri și trăiești. Este noaptea în care fiecare își permite să viseze că de mâine totul se va schimba, lumea va deveni un loc mai bun și nimic nu este imposibil.

Pentru fetițe, extaziate de poveștile balurilor, de Cenușăreasa, Sofia și Elena din Avalor, noaptea de anul nou reprezintă o ocazie deosebită de a străluci. Dacă la o nuntă ea nu trebuie să pună în umbră mireasa, la o aniversare trebuie să fie mai prejos decât sărbătorita… de anul nou poate fi, în sfârșit, în centrul atenției. Este o sărbătoare atât de impersonală și totuși atât de intimă încât nimic nu ar putea-o opri din a trăi emoțiile și bucuria unui bal, în adevăratul sens al cuvântului (chiar dacă poate nu are decât 5 ani). Ce părinte nu-și dorește ca fetița ei să fie fericită și să simtă că lumea este la picioarele ei?

Încrederea în sine se construiește din copilărie

Sunt foarte multe resurse de parenting care indică faptul că un copil liber, căruia i se împlinesc cu dragoste și înțelegere visele, se va transforma într-un adult de succes. Societatea s-a schimbat, iar parentingul negativ a fost încet, încet, eliminat. Tot mai mulți părinți îmbrățișează dezvoltarea personală și înțeleg cât este de important să își asculte copiii, să aibă o comunicare bună cu ei și să le permită să viseze cât mai sus. Pentru că un copil care visează și este încurajat, va dezvolta cea mai multă încredere în sine.

Alegerea ținutei pentru petrecerea de revelion: activitate de conectare între mamă și fiică

 Și pentru că să o ajuți să se definească nu înseamnă să îi faci cu orice preț toate ambițiile, ci dimpotrivă, să o încurajezi să îți exprime dorințele ei și motivele pentru care îi plac anumite lucruri, alegerea unei ținute poate fi o activitate extrem de constructivă pentru relația voastră. În acest sens, înainte de a decide tu cu ce se va îmbrăca ea, ai putea să privești această misiune ca pe una de conectare. Nimic nu se compară în lume cu relația dintre o fată și mama sa. Alegând rochița de revelion împreună puteți bune bazele unor ritualuri extrem de utile.

Cu această ocazie o poți întreba cum s-ar vedea ei, poți nota tot ce îți spune că i-ar fi pe plac și, mai mult decât atât o poți întreba cum crede că s-ar simți în fiecare rochie pe care o vedeți, ca în final să alegeți exact rochița perfectă.

Ținute de prințesă atât pe gustul fetițelor, cât și al părinților

Și pentru că mulți părinți se tem de alegerile fetelor lor și vor să se asigure că le dau un start bun, uite câteva idei de rochițe pentru fete, inspirate din poveștile și desenele animate atât de iubite de cele mici, care cu siguranță îi vor încânta și pe adulți:

Rochițe simpliste

Simplist nu înseamnă lipsit de detalii. O rochiță deosebită și delicată ce pune accentul pe materialele de înaltă calitate.

Rochițe deosebite

Această rochiță va impresiona prin detaliile sale. Orice fată se va simți ca o adevărată prințesă a balului, rafinată și sofisticată, totodată. Denotă bun gust și rafinament. Și deși are trenă, este mai ușor de purtat decât pare.

Multe fete ajung să se căsătorească prematur dintr-o dorință mult prea obsedantă de a fi mirese. Aceste rochițe le dau ocazia să-și împlinească visul la vârsta potrivită, fără a mai fi nevoite să suporte consecințele unei decizii pripite. O rochie care mereu va fi o decizie inspirată.

Rochițe mamă-fiică

Nu în ultimul rând, pentru consolidarea relației voastre, un set mamă-fiică poate fi soluția perfectă!

Nu uita, ea va fi prințesa, dar tu vei fi regina balului!

Surse foto: Juliakids.ro

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.