Category Archives: Premii

Impresii , concurs orkestra, banner

Sunt ca un copil nebun , chiar dacă nu mai sunt un copil de mult timp . Am participat la orkestra, am câştigat premii pe care nu mi le doream cu adevărat  , dar niciodată nu m-am înţeles de ce le-aş fi refuzat chiar dacă nu aveam nevoie de ele . Problema a fost alta , cu timpul am stat foarte prost , aşa că m-am bucurat de fiecare vizită , comment, share şi click pe link fără să spun un mulţumesc până acum .

Vă mulţumesc dragii mei prieteni , nu ştiu câţi prieteni am ca număr , ştiu doar că oricât de mult aş încerca nu i-aş putea număra pe degete . Mulţumesc pentru fiecare atenţie pe care am primit-o, mulţumesc pentru implicarea pentru care voi, aţi dat dovadă . Nu pot spune decât că mi-a plăcut summer orkestra , mi-a plăcut să simt gustul competiţiei cu mine însumi. Am ştiut că vreau dar am văzut că se şi poate .

E un concurs cu reguli stricte dar onest . Mă bucur , chiar dacă după terminarea concursului am fost foarte rea, sper ca şi ei să mă fi înţeles, îmi doream foarte tare telefonul , dar lasă , există tot timpul ” o dată viitoare ” . Acum aştept ediţia care vine , sper să fiu prima care inserează articole !

Mulţumesc că m-aţi susţinut, mulţumesc sponsorilor şi echipei care ne-au notat articole . Mulţumesc Andreea (Orkestra) că mi-ai răspuns tot timpul la email-uri, chiar dacă la ora 00 :00 nu ar fi fost indicat, dar eu în loc să apreciez, mă plăngeam ca o babuţă sărăcuţă , acum mi-am dat seama , apreciez şi îţi mulţumesc . Tot respectul pentru toţi, pentru voi că meritaţi !

Published by:

Am un skin adorabil( Reviews)

Business Premii

Nu cu mult înainte v-am spus aici că mi-am comandat un skin frumos de la Tattooit. Poate nu m-aţi crezut, dar am vrut să am ceva mai deosebit de opt martie aşa că am găsit soluţii să primesc un cadou pe cinste. Ce pot să spun însă e  că skin-ul s-a potrivit perfect chiar dacă telefonul meu e Samsung Galaxy Trend Lite iar eu am comandat pentru Samsung Galaxy Ace pentru că în acel moment ei nu aveau. Să ţinem cont doar şi de faptul că telefonul e cam nou pe piaţă .

Sunt foarte mulţumită în primul rând de materialul din care e creat skin-ul. Eu am o mare problemă cu distrusul telefonului în sensul că fac ce face şi îi tot aplic câte-o zgârietură, dar mulţumită acestui skin care l-am aplicat pe carcasa din spate, telefonul meu arată unic dar nici nu mai prinde zgârieturi, pentru că şi pe touch eu am folie. Sunt foarte foarte mulţumită de potrivirea perfectă de care a dat dovadă dar şi de calitatea imaginii. Arată bestial!

Nu sunt genul de om care să ridice un produs în slăvi dacă nu e aşa.. Îmi plac foarte mult produsele care le deţin cei de la Tattooit.ro pentru că pur şi simplu chiar sunt buni. Sunt foarte buni în ceea ce fac şi mi-au demonstrat asta atunci când mi-am lipit pe telefon skin-ul . Mă bucur că am cunoscut aşa un brand şi ce m-a uimit pe mine a fost felul rapid în care s-au mişcat să-mi pună coletul cu toate că nu aveau nicio obligaţie. Totul a fost rapid, frumos şi sunt încântată la maxim.

Ca să ştiţi şi voi , pe site sunt skin-uri şi carcase pentru diferite modele de telefon care le puteţi personaliza în funcţie de gustul vostru, mai ales că pot fi personalizate atât skin-urile ( foliile autocolante) cât şi carcasele, dar vă puteţi alege şi carcase cu modele predefinite cu brand de renume precum : Kenzo, Akashi, Nav Jack.  Având în vedere că ei ţin pasul cu moda, au carcase şi skin-uri începând de la iPhone 4 şi 5 până la Samsung! Asta ca să ştiţi că puteţi avea ceea ce vă place şi la preţuri mici.

Începând de la husa, skin, carcasa , vă puteţi face un telefon numa` fain de pus pe masă!

Published by:

Am câştigat 100 de lei.

Premii

Da, măi oameni buni,aseară am fost anunţată pe mail că am câştigat 100 de lei la concursul organizat de Vixen Studio! Sincer nici nu mă aşteptam, pentru că eu nu prea cred în concursurile organizate aşa la întâmplare..! Dar sunt fericită. Chiar am câştigat. Deci, trebuie să beau un păhărel..

Poate că majoritatea sunteți scârbiți de atâtea concursuri. Eu vă înțeleg, dar nu se știe niciodată de unde sare iepurele, și dacă stăm să ne gândim normal 100 de lei, contează. Dacă îi ai ești fericit, dacă nu-i ai ești dezamăgit.Dacă vreţi şi voi 100 de lei,participaţi la concursuri, aveți șanse să câștigați o mulțime de premii.

Published by:

Produsele Organique.

Premii

Hello,dragii moşului..am câştigat produsele de la concursul organizat de Denisuca şi azi au şi sosit. Sunt foarte încântată,vara asta îmi fac picioare de divă ,yeah! Mulţumesc Denisei şi celor de la Organique.ro  .

 Mulţam fain pentru crema de bătături şi crema pentru picioare cu Aloe Vera şi Ginseng.

Published by:

Totul despre cartile castigate..

Premii

Am participat la concursul organizat de Ioana de pe totuldesprecarti.com şi am câştigat locul întâi .

Am o părere foarte bună despre cărţile primite.

Părerea despre cartea Ioanei Dumitrăchescu..

O carte plină cu poezioare după starea sufletului ,respectivei!E foarte frumoasă ,pe mine m-au cucerit poeziile ,mai ales ca sunt scrise din suflet şi originale 100%

Părerea despre cartea lui Graţian Lascu

Un roman aş putea să-‘i spun,care are la bază o povestire frumoasă.

Părerea despre cartea Alexandrinei Chelu

Sonetele ei sunt superbe!

Părerea despre cartea lui Silviu Cristache 

Îmi place mult coperta dar conţinutul e mult mai preţios..sunt poezii care chiar te determină să furi fraze din ele şi sa le trimiţi ca mesaj ..:p

Mulţumesc Ioanei Dumitrăchescu pentru cele 4 cărţi şi surpriza electronică.

 

Published by:

Lingura Cristian Gog.

Premii

Da ,am participat la campania pentru promovarea lui Cristian Gog atunci când trebuia să  şi am câştigat o lingură ,cu numele lui pe ea..îndoită ca să poată să îmi cadă ciorba din ea  .

Mulţam fain pentru lingură celor de la Blogăl Initiative şi lui Gog,desigur!

Published by:

Sandalele de la Zorilestore.ro

Premii

Am participat acum câteva luni,la campania celor de la ZorileStore şi Blogatu.
Am participat la campanie cu articoul acesta .
Chiar dacă nu i-am primit pe cei care i-am vrut,vreau să spun că şi aştia sunt minunaţi.Sandalele de la Zorile,sunt în imaginile de mai jos..

Le-am făcut test-driveul şi sunt foarte lejeri,nu mă dor picioarele deloc de la ei şi am doar un mic disconfort în faţă din cauză că nu obişnuiesc să port sandale cu chestiuţa aia printre degete.Dar sunt extraordinar de comozi,şi îmi place să mă plimb cu ei.

Published by:

Circulati,va rog..

Premii

M-am înscris la concursul organizat de Claudiu Cremănuţă.Nu m-am gândit nici o secundă că voi câstiga,sincer.M-am înscris doar pentru că mi-a plăcut imaginea cărţii,şi am zis că merită să încerc..dar nu mi-am făcut speranţe deloc.M-am interesat pe blogul acestuia să văd şi eu ce conţine această carte magică,care este dată ca premiu,la tragerea la sorţi a câştigătorului.

A trecut ceva timp,după care ..Claudiu,mă contactează şi îmi zice că sunt printre cei cinci câştigători ai concursului.Am rămas puţin uimită,pentru că era primul meu concurs câştigat.Eram foarte satisfăcută că acum am să citesc ceva ce am câştigat ,ci nu am cumpărat. Acesta este cartea câştigată..primul meu premiu câştigat ca bloggeriţă.

 

 

Iar acum am să vă povestesc despre cele două capitole în  câteva cuvinţele. Cartea se numeşte “Circulaţi ,va rog”şi autorul cărţii este “Claudiu Cremănuţă”.

  1. În capitolul 1,este vorba despre infracţiuni nepedepsite.Nu stiu cui i-ar place sincer,să fie privilegiat ,discriminat,şi atunci când are dreptate..să fie suspendat.Iar cel care face infracţiunea să scape…pentru că vezi domne “x”..e vinovat,dar de fapt..”y”e,dar adoptă acest stil,pentru ca niciunul vinovatul să nu fie pedepsit.Găseşti infracţiuni precum”ucidere din culpă,vătămare corporală,luarea si darea de mită,la care de multe ori vinovaţii rămân nepedepsiţi.În carte zice clar”Justiţia e unică,imparţială şi egală pentru toţi.Nu vă mai zic nimic,că mi se pare că deja vă povestesc aproximativ un sfert din capitol,şi nu mai aveţi ce citii.
  2. Permisul de conducere,întitulat ca o durere de cap.Trist dar adevărat..Prima dată trebuie să înveţi teoria,adică cartea de permis..,ca să te poţi sui la volan.Şi atunci cănd te prezinţi la examen,trebuie neapărat să fi pregătit teoretic.Se vorbeşte despre instructorii care nu ii ghidează corect.Ce mi s-a părut iar interesant a fost despre testul(avizul)psihologic.Despre şpagă la sală,indicatoare, Foarte interesant,cred că v-am zis destul deja despre categoria aceasta,vă las să vă satisfaceţi curiozitate,citind această carte.

Doar atât am să vă zic..mai multe detalii despre carte găsiţi aici.

Mie una,mi-a plăcut mult cartea..şi vreau să ştiţi că merită citită ..măcar de curiozitate,incercaţi-o.Vă va prinde bine.

Published by: