De Sărbători, oferă în dar gânduri bune

Comment

Business

Am intrat din nou în perioada aceea din an în care cu toții alegrăm în stânga și în dreapta, în goana după cele mai inspirate cadouri de Crăciun. Este de înțeles că la fel ca și noi, vă doriți să contribuiți la starea de bine și la fericirea celor dragi.

Noi vă dăm o idee – oferiți-le celor dragi, în dar, gânduri bune și energie pozitivă

V-ați putea întreba ce vrem să spunem și cum ne-a venit această idee, pentru că ce-i drept, motivele de fericire nu se găsesc la reduceri pe rafturile magazinelor. Dintr-un anume punct de vedere, este adevărat, dar dintr-un altul dorim să vă dăm o veste bună!

Am descoperit Buticul cu Gânduri Bune, pe www.symone.ro!

Și vi-l recomandăm, cu drag.

Simona Nicoale, autoarea blogului www.symone.ro a lansat de curând o carte – Puterea prezenței tale. Această carte este, pe rând, izvor de inspiraţie şi de gânduri pozitive, colecţie de mandale pregătite pentru a fi colorate, dar şi colecţie de mantre ideale pentru meditaţie. Ea poate fi folosită şi drept carte de colorat pentru adulţi, cu rol anti-stres, dar şi drept lectură menită să inspire şi să propage energie bună. Pentru că este atractivă prin colorit şi înţeleaptă prin idei, poate fi un cadou accesibil, frumos şi cu suflet pentru orice om drag.

În jurul acestei cărți, s-au pus bazele Buticului cu Gânduri Bune. Este un magazin online, de unde puteți alege cadouri cu suflet, pentru oamenii din sufletul vostru. Veți descoperi atât produse realizate manual de artiști români, specifice perioadei de sărbători – decorațiuni pentru casă, aranjamente de masă, globuri pentru bradul de Crăciun, cât și produse de îmbrăcăminte cu mesaje inspiraționale sau cadouri corporate.Buticul cu gânduri bune este, la fel cum este şi cartea Simonei, un loc în care poate fi descoperit frumosul în toate formele lui: simplu, bun şi autentic, numai bun de făcut cadou

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.