Cum să fii șmecher în București- Câteva reguli

Comment

Chestii amuzante

Cum să fii șmecher în București nu e chiar un lucru foarte ușor. Având în vedere că este atât de multă lume e cam greu să fii băgat în seamă pe stradă aiurea, mai ales dacă nu ești vreo vedetă internațională pe sistem. Din păcate nu am rămas foarte mult, dar am învățat că în București, și poate că și în alte zone, șmecheria se respectă, frate! Păi cum nu?

keep-calm-you-are-smecher-de-smecher-mafiot-1-min

Regula numărul 1

Nu te uita niciodată înapoi în timp ce umbli. Lumea trebuie să te vadă mergând cu capul sus. Vorbește cât de tare poți ca să atragi atenția și scuipă câte-o flegmă în fiecare loc pe care îl vezi populat de oameni. Așa se face. Oamenii te vor crede tare!

Regula numărul 2

Fumezi? Dacă nu fumezi, apucă-te de fumat urgent. Cel mai mișto lucru e să vezi pe stradă șmecheri cu țigara în gura, pufâind din ea ca dintr-o acadea. E la modă. Se practică. Cumpără țigări scumpe și atunci vei vedea ce repede vor întoarce oamenii capul după tine.

Regula numărul 3

Cumpără haine Nike, Adidas, LV, Puma, branduri frate care te vor face să fii bine văzut. Nu trebuie să fie originale, și replicile sunt bune la ceva. Dă-i să sune. Un om îmbrăcat de firmă e fiță în București. Îți dai seama ce bine vei arăta?

Regula numărul 4

Schimbă anturajul. Nu mai umbla cu prieteni cuminți. Ia și plimbă-te cu țigani mușculoși și negrii, cunoaște niște prieteni care au mașini ultima serie, BMW, AUDI, știi tu că doar te pricepi ce trebuie să ai. Suiți-vă în mașină și da-ți muzica la maxim în oraș. Lumea se va uita după voi la maxim. Veți fi invidiați.

Regula numărul 5

Și dacă tot vrei să fii șmecher, fă niște copii la xerox de câte-un leu și îndeasă-le în portofel ca lumea. Să vadă lumea că ești gros la buzunar. Nu uita, și ca să prindă: Trebuie să fii un om foarte vulgar! Imaginea te Bad Boy te rog să o ai cu tine și fii șmecher. Doar asta vrei!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.