Ce mă enervează cel mai tare la garderoba unui bărbat

3 Replies

Chestii amuzante

Deci, poate că sunt eu prea nebună și nici prea în trend cu ceea ce este la modă, dar în niciun caz nu îmi place când văd asemenea lucruri în garderoba unui bărbat, dărămite și purtate pe stradă, în văzul întregii lumi. Păi, ori sunteți bărbați, ori nu mai sunteți?

haine urate

  • Mor când văd că un mascul poartă tricouri sau malete cu un decolteu adânc în formă de V.

Păi ce, sunteți femei? Ce vreți să arătați voi prin aceste despicături adânci la piept? Dacă am nevoie să văd niște pectorali sau ceva păr în plus, merg la plajă sau mă uit printr-o revistă cu bărbați. Yooi, doar nu au intrat zilele în sac și nu mai puteți atrage altfel atenția femeilor decât prin decoltee cu vedere la piept, nu? Că noi nu am mai avea după aia ce să mai purtăm, nu de alta!

  • Pantalonii super scurți la bărbați arată ca și cum v-ar fi intrat la apă….

Sau ca și cum nu ați mai avea ce să îmbrăcați și ați apelat la garderoba din copilărie ori la hainele din dulapul fratelui mai mic.  Nici măcar la plajă să nu văd așa ceva. Slipii și boxerii sunt una, pantalonii scurți la bărbați ar trebui să fie, de fapt, până la genunchi, în nici un caz peste genunchi cu mult.  

  • Vesta purtată peste tricou

Mamăăă, mooor! Recunosc că purtam și eu așa ceva pe vremea când era la modă, dar acum vesta nu mai dă bine decât poate la un eveniment elegant peste o cămașa făină și nu peste un tricou, fiind mai ales și încheiată la toți nasturii. Cocalareală peste măsură.  

  • Dacă vrei să mergi la nuntă și nu ai bani de un costum ca lumea, mai bine stai acasă!

Sau închiriază-ți unul pe măsura ta. În niciun caz mai mare cu trei mărimi decât ceea ce porți de obicei. Vei arăta ca și cum ai fi slăbit deodată 10 kile chiar în timpul dansului de nuntă. Plus că pantalonii tăi vor șterge pardoseala iar mânecile sacoului îți vor acoperi cu totul mâinile.

  • Oooh, da. A venit și rândul celei mai urâte piese de îmbrăcăminte pentru bărbați – jeanșii super skinny.

Frate, mie nici pentru plăcerea mea de a arăta mai subțire nu aș purta așa ceva, darămite să mai văd asta și la bărbații din jur. La fel ca și pantalonii scurți scurți, lasă jeanșii ăștia în magazin acolo unde le este locul, pentru a fi îmbrăcați mai degrabă de puștani și tineri care chiar sunt slabi. Nu îi îndesa pe tine astfel încât să pară că ai două bețe în loc de picioare și o paranteză mai mare decât a femeilor care poartă asemenea pantaloni.

Nu, nu, nu! Eu nu oi fi vreo Iulia Albu, dar știu și eu câte ceva despre îmbrăcămintea la bărbați. Și piesele alea de îmbrăcăminte de mai sus se încadrează categoric în selecția « Așa NU! »

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

3 comments

  1. Daniela

    Il mai ajut si eu din cand in cand pe sotul meu cu hainele, dar uneori raman uimita de unele alegeri vestimentare pe care le face singurel cu mana lui. Accentuez uneori pentru ca se intampla destul de rar.

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.