Cum să te aperi de cocalari in 2015

14 Replies

Chestii amuzante

Introducere: Veșnica poveste o știe toată lumea. Oriunde te duci, pe oriunde dai vezi la fiecare colț câte-un cocalar dornic să te rănească prin felul lui de a fi și de a vorbi. Nu. N-am nimic cu acești cocalari doar că m-am gândit că dacă vreodată m-ar ataca, cel mai bun lucru este să îmi iau măsurile necesare pentru a mă proteja.

Cum să te aperi de cocalari

1. Ignoră-i. Dă-le block pe facebook și nu-i băga în seamă. Un cocalar niciodată nu va reuși să își dea seama că aceste lucruri se întâmplă pentru faptul că nu îl placi, nici pe el, dar nici muzica care o ascultă.

2. Nu vorbi cu el. Nu te uita la el și nu îl lăsa să te privească ca pe-o zână. Nu știi niciodată cu ce obsedat ai de-a face, de altfel Guță ați văzut și voi cum e… derbedeu de derbedeu, schimbă femeile așa cum își schimbă lenjeria intimă.

3. Cocalarii sunt precum câinii. Dacă latră mult înseamnă că nu fac nimic rău, dar totuși evită-i. Dacă nu latră și direct sar să muște, electrocutează-i cu un aparat electrosocuri. Atunci când te sfătuiesc știu despre ce vorbesc.

Cum îți dai seama că omul e cocalar

  1.  Îți dă add pe facebook chiar dacă ii respingi cererea de fiecare dată.
  2. Are poze mai dezbrăcat la profil.
  3. Are poze cu Florin Salam și cămașa desfăcută până la buric.
  4. Își dă singur like la poze.
  5. Îți vorbește cu : ” Fă, da frumoasă mai ești, fă”!
  6. Se îmbracă doar de la Armani și mănâncă carne de berberiță, dar nu se dau în lături atunci când li se oferă șansa de a se îmbrăca într-un tutu roz.

De ce să-l electrocutezi?

Probabil mulți vă întrebați de ce, dar dacă nu o vom face, aceștia se vor înmulți mai rău ca râmele și mucegaiul de pe pereți, în așa fel încât nu vom mai putea respira. Vă îndemn să-i electrocutați de pe facebook, de la muncă, din viața reală, cu un aparat electroșoc care nu provoacă decât o mică mâncărime. Cocalarilor le place asta!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

14 comments

  1. Costinel Mitrache

    Vezi tocmai aici se face confuzia si nu iau apărarea cocalarilor, dar daca asculti manele si te distrezi pe muzica lautareasca nu are nici o legătură una cu alta, una este sa te porti ca un cocalar si alta este sa asculti manele sau muzica lautareasca

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.