3 motive pentru care am ales Namebox pentru noile mele proiecte!

3 Replies

Recomandări

Atunci când ți se pune pata că vrei site-uri/bloguri noi, stai și te gândești cum ar fi dacă ai avea un preț bun pentru ele. Suntem români, iar noi românii indiferent de ceea ce ne dorim, ne place să credem că unde e mai ieftin e uneori și bun. Dar chiar nu este așa. Am avut posibilitatea să aleg locul unde vreau să-mi fie găzduit site-ul. Știu, o să-mi săriți în cap și o să-mi spuneți că era neapărat să fie Namebox? Sincer, la fel cum îmi place mie ca oamenii să-mi mai dea câte-o șansă când lucrurile ies prost, așa am reacționat eu. Am site-uri pe care le țin la namebox de câțiva ani. Și am site-urile clienților mei care s-au mutat de la ei, însă ca și hosting se simte clar o diferență.

pareri namebox

Am 3 motive pentru care am ales Namebox pentru noile mele proiecte!

1.  Voi avea două site-uri noi. Pe care atunci când m-am gândit că le vreau, mi-am zis că n-aș vrea să plătesc un preț foarte ieftin pentru un host care nu e bun. Astfel că m-am gândit care hosting mi-a oferit cel mai mult suport în ultimii doi ani. Apoi m-am gândit ce firmă de hosting mi-a reconfigurat o eroare, deși nu era atribuția lor. Și m-am mai gândit care hosting îmi oferă suport 24/7, pentru că de cele mai multe ori pe partea de programare și design îmi place să lucrez noaptea, iar atunci am nevoie cea mai mare de ei dacă stric ceva. Și da: Aceștia nu erau nimeni alții decât cei de la Namebox. Repet: La mine e prima dată când achiziționez pachete personale pentru mine, însă când am făcut trierea, am făcut-o pe baza clienților pe care îi am în portofoliu și a neamurilor care îs hostate la ei.

2. Știu că niciodată nu există firma de hosting perfectă. Însă pentru că vreau ca site-urile mele să se încarce foarte rapid, mi-am dat seama din auditurile clienților mei că singurele site-uri care nu aveau probleme indiferent de pachetul selectat, erau chiar cele de aveau găzduirea la namebox. Astfel că m-am decis! Vreau ca site-ul să se încarce bine și să nu trebuiască să-mi fac alte artificii pe site, cum ar fi dns-uri, și alte skilluri de genul ăsta. Și da.. chiar au servere vps bune, pe verificate, believe me!

 

3. Cred că al treilea motiv pentru mine a fost și pasul când mi-am pus pachetul în coș. Nu aveam încă domeniile cumpărate și mă gândeam în teorie să văd cât costă găzduirea. Am intrat pe site-ul lor și mi-a sărit un pachet, pe care eu l-am și ales între timp, dar care mi se pare că e demențial și m-a scutit de faptul a doi provideri sau chiar 3. Astfel că am domeniu + găzduire+ ssl inclus într-un singur pachet pe un an de zile. Păi nu e mișto? Despre ce pachet e vorba?!

Despre pachetul de găzduire WordPress – By Namebox

Pachetele de găzduire WordPress de la Namebox oferă oricui șansa să aibă un site rapid cu un singur click. Ți se oferă  Găzduire WordPress pe servere SSD cu protecţie DDoS by Arbor, domeniu .ro și SSL Comodo incluse in preţ ca să ai succes, nelimitat și să nu îți lipsească nimic. Astfel că în funcție de ce ai nevoie, poți alege între WP Starter cu un cost de 47.88 E anual, WP Plus cu un cost de 83.88E anual sau WP Guru cu un cost de 203.88E anual. Puteți citi pe site-ul lor mai multe despre ofertele în derulare. Tot la Namebox găsiți și cele mai bune oferte de servere vps.

Despre Namebox și ce beneficii oferă

Pe Namebox.ro pe lângă faptul că îți poți achiziționa domeniul și hostingul dorit în funcție de necesități, ai posiblitatea să îți alegi atât ssl-uri cât și să optezi pentru realizarea unui site. Totul acum doar la un singur click distanță! Pe lângă toate acestea, ai o mulțime de beneficii la fiecare pachet achiziționat, printre care se numără:  Vezi lista celor mai importante beneficii oferite de către ei:

 1. Căsuţe de email cu propriul nume de domeniu
 2. Poți crea un număr nelimitat de căsuțe de email cu propriul tău nume de domeniu web
 3. Gestionare Backup-uri direct din cPanel
 4. Poți genera in orice moment arhive de backup pentru fisiere, baze de date sau pentru întreg contul
 5. Ultima versiune de PHP 7+
 6. Cu până la 60% mai rapidă decât versiunile anterioare PHP 5.xx
 7. Protecție DDoS până 10GB/s
 8. Pachetul tău de găzduire include protecție anti DDoS by Arbor până la 10GB/s.
 9. Backup zilnic prin R1Soft
 10. Beneficiezi de backup-uri zilnice la întreg contul de găzduire prin soluția R1Soft.
 11. Mai mulți vizitatori, mai puține resurse consumate
 12. Timp de răspuns redus și capacitate de procesare mărită cu ajutorul soluției LiteSpeed + LSCache
 13. Certificat SSL by Comodo
 14. La plată anuală îți oferă certificat SSL by Comodo pentru majoritatea pachetelor alese
 15. Stabilitate și Securitate Maxima
 16. Cu ajutorul CloudLinux izolează fiecare cont de găzduire prin tehnologia Lightweight Virtualized Environment pentru a obține un nivel de stabilitate și securitate maximă.

hosting namebox

Acum înțelegeți că de fapt sunt mai mult de 3 motive pentru care i-am ales, nu?! Sincer chiar sunt mulțumită de alegerea făcută și dacă sunteți pe bune interesați să aveți un site/ sau să vă mutați la o firmă bună de hosting, eu zic că alegând Namebox nu o să aveți nicio părere de rău. Și pentru că sunt transparentă, aveți mai sus o poză cu serviciile mele de pe Namebox.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

3 comments

  1. User Aniela Deby Post author

   Nu boss, ăla mi-l fac singură de ceva ani. Și ce crezi? Niciun alt provider nu-ți face backup așa cum zice. Deci când aleg un hosting, mi se rupe dacă fac ei backup sau nu. Până la urmă dacă e să vreau să fiu safe, mi-l fac singură periodic. Cred că asta ar trebui să învețe mulți. Că siguranța nu există niciodată. Și îți zic caz concret și din alte părți. 🙂

   1. Marius

    Multi insemand sub 1% dintre clienti. Deh, inseamna ca nu trebuie sa faca marketing pe ceva ce nu ofera. Altfel nu-si luau atat hate… cand au fost problemele acelea 🙂

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.