4 lucruri pe care nu vrem să le spunem părinților noștri

Comment

Sa discutam

Cu toții sperăm să ne facem părinții mândri de noi astfel încât să nu treacă zi în care să nu se bucure pentru succesul nostru. Însă, mereu vor exista câteva lucruri pe care le vom păstra în secret față de ei. Și nu pentru că nu am dori să nu discutăm cu ei, dar nu am vrea să-i dezamăgim în vreun fel. Aşadar, mai jos sunt câteva din motivele pe care eu le-am folosit ca pretext. Iar lucrurile astea se întâmplă des, mai ales atunci când vrei să îi arăţi părintelui că tu eşti un om realizat.

familie si parinti

Când te sună părinții să te întrebe dacă ești bine și dacă nu ai nevoie de bani

Evident că nu ești atât de bine de vreme ce mănânci supe la plic sau conserve de pește luate la promoție. Nu mai ai bani nici măcar să ieși din casă, cum s-ar spune, dar asta nu înseamnă că părinții tăi trebuie să știe. O dai întoarsă și vorbești cu ei despre cu totul altceva. Încât să nu se prindă că tu în momentul ăla eşti falit. Se mai întâmplă, doar suntem maturi, nu?

Când ești super răcit/bolnav și parcă nimic nu te-ar face mai bine decât grijă lui mami

Stai în pat înfofolit până peste cap. Iei pastile peste pastile, bei ceaiuri fierbinți și mai dai pe gât și niște drajeuri de alea colorate și mentolate că poate poate ți-o trece durerea în gât. Dar nimic nu te poate face mai bine decât mami și o știi prea bine, însă nu vrei să recunoști asta în față ei că acum ești mare, sau cum se zice, eşti la casa ta.

Când ești acasă la ai tăi și vă uitați la televizor la chestii siropoase

Adică nu vă uitați intenționat. Poate mama ta se uită că îi plac, tatăl tău citește un ziar iar tu ești prins la mijloc în toată această situație jenantă. Și când mai apare și câte o secvență pasională între două personaje, parcă îți vine să îți pui perna în cap de rușine sau să îţi pui mâinile ochi.

Când faci o boroboață prin casă și dai vina pe orice altceva

Mai ții minte fraza « Nu am spart-o eu. S-a spart singură! » când era vorba despre vreun obiect pe care l-ai dat jos din greșeală. Ei bine, asta nu are de-a face doar cu perioada copilăriei, ci și cu cea când ești deja adult. Dar nu vei recunoaște ever că tu ai trântit aia pe jos sau că ai izbit ușa prea tare și s-a spart geamul. Nu, pisica a fost de vină sigur. Sau câinele. Depinde!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuiri