4 metode de a folosi pudra de talc acasă

3 Replies

Frumusete

 Nu-mi spune că şi tu credeai că pudra de talc este binevenită doar atunci când vrei să-ţi împrospătezi picioarele sau să le ajuţi să nu-ți mai transpire. Sau că ai cumpărat aşa ceva doar pentru îngrijirea zilnică a bebeluşului tău. Ce plictisitor trebuie să fi fost pentru tine scopul acestui produs! Dar află că pudra de talc are mult mai multe întrebuinţări, care sunt eficace pe deasupra şi te ajută foarte mult în ritualurile tale de înfrumuseţare şi nu numai.

Intrebuintari pudra talc

1. Pudra de talc pe post de şampon uscat

Nu se poate să nu fi auzit de acest produs fabulos de împrospătare a părului în doi timpi şi trei mişcări. Acum există atât de multe variante mişto şi în magazinele din România, încât nu mai ai scuze. Dar, în caz că ai rămas fără şamponul tău uscat preferat sau ” ţi se părea prea scump”, atunci toarnă puţină pudră de talc pe părul gras şi masează uşor rădăcinile părului şi scalpul. Vei vedea că minunile chiar se întâmplă!

2. Pudra de talc pentru gene fabuloase

Ascultă la mine! După ce ai întins pe gene primul strat de mascara, aplică şi puţină pudră de talc cu ajutorul unui beţigaş de urechi. Apoi, mai dă-ţi cu puţin rimel pe gene şi admiră-te în oglindă! Trucul ăsta genial te va ajuta să ai gene mai voluminoase şi mai lungi. Ideal, nu?

3. Pudra de talc pentru o senzaţie de prospeţime în aşternuturi

Nu mă refer la aplicarea pudrei de talc pe cearşafuri pentru nopţile fierbinţi cu partenerul, ci tocmai pentru a scăpa de senzaţia de prea cald atunci când vremea îşi face de cap. Pudra de talc va împrospăta şi netezi cearşafurile de pe pat, iar tu vei avea un somn de bebeluş(ă).

4. Pudra de talc pentru neutralizarea mirosului de animale

Poţi folosi pudra aceasta şi ca să îndepărtezi mirosurile(uneori neplăcute) animalelor tale de companie, din covoare sau de pe mobila pe care obişnuiesc să stea. Trebuie doar să presari pudră de talc pe zona afectată, să aştepţi o oră, ca mai apoi să dai cu aspiratorul şi să cureţi foarte bine locul în cauză.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

3 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.