Mega-reducerile de 8 martie de pe Parfumu.ro te așteaptă

2 Replies

Personale

Aşa cum v-am obişnuit de fapt, ştiţi că sunt ahtiată pe româneşte după parfumuri. Dacă s-ar putea mânca esenţele astea, posibil că aş face-o. Ador parfumurile dulci şi cred că sunt cele mai tari invenţii posibile vreodată. Şi pentru că ştiu că printre cititoarele mele se află şi doritoare de parfumuri, vă îndemn pe voi cititorii mei să alegeţi cele mai inspirate cadouri pentru 8 martie. Desigur că din punctele mele de vedere parfumurile ocupă un loc înalt în topurile cadourilor.

parfumuri originale

De 8 Martie ai reduceri de până la -50% la parfumurile de pe Parfumu.ro

Ce poate fi mai frumos decât acel moment când omul de lângă tine e fericit? Dacă eşti bărbat, ţi-o spun eu ca femeie, orientează-te să-i faci cadou un parfum în funcţie de ceea ce ştii că foloseşte, pentru că nu vei da greş cu el. Atât pentru faptul că reducerile sunt în toi, dar şi pentru faptul că parfumurile sunt un cadou ce îi lasă pe cei din jur cu o amintire frumoasă despre noi. Însă dacă eşti femeie, nu trebuie să aştepţi neapărat să ţi se facă un cadou, eu de multe ori îmi fac cadouri singură, aşa că… la ce reduceri sunt acum pe Parfumu.ro, cu siguranţă nu o să te poţi abţine.

Ce mi-am luat eu?

Ei bine, ultima mea comandă a constat într-un parfum Alien de la Therry Mugler şi Hypnotic Poison de la Dior. Sunt absolut demenţiale! Sigur, nici nu cred că mai trebuie să vă spun că sunt originale, pentru că atunci când vorbim de Parfumu, originalitatea lor este la ea acasă. Parfumurile se pot vedea în poza de mai sus.  Eu sunt deja la a doua comandă. Dacă prima nu ar fi fost ok, posibil ca a doua să nici nu fi urmat. Ce îmi place însă e că acest brand are preţurile mult mai mici decât magazinele mari pe care le cunoaştem cu toţii, deşi sunt aceleaşi parfumuri. Doar că unii vor să culeagă zâmbete mai des şi faptul că reducerile sunt mereu prezente este pentru că le pasă de clienţi.

reduceri parfumu

Care sunt parfumurile pe care mi le doresc şi  se află în acest moment la reducere?

Păi în primul rând aş opta pentru Lady Gaga Feme. Am auzit atât de multe despre el, ştiu că e dulce şi că persistă mult timp, ştiu că a fost unul dintre cele mai vândute parfumuri de o vedetă şi aici intră aproximativ 6 mil de sticle de la lansare. Ştiu că în general costă 120 de lei-110, iar pe Parfumu se află acum la reducere împreună cu un gel de duş şi o pereche de gene false la preţul de 70 de lei. Apoi ar mai fi John Galliano Parlez-Moi D’Amour redus de la preţul de 159 lei, la 79 lei şi are totuşi 80 de ml. Iar pe locul trei se clasează ROBERTO CAVALLI JUST GOLD la un preţ de 139 de lei de la 219, la 75 de ml. Păi astea da reduceri, nu?!

lady gaga fame parere

Nu-ţi fă griji de livrare, chiar dacă te grăbeşti

Parfumu.ro îţi oferă livrare rapidă, aşa că dacă îţi doreşti să faci o zi frumoasă femeilor sau persoanelor din viaţa ta, nu-ţi fă griji. Comanda ta va ajunge în timp util ca cei dragi să se bucure şi tu să fii mulţumit că i-ai ales. Mie personal îmi place de acest brand, au o echipă cu experienţă în spate, serviciul de call-center este fără niciun reproş, iar comenzile mele au fost tratate cu seriozitate, încât mă declar foarte mulţumită. Așadar, dacă vrei să faci un cadou de 8 martie sau vrei pur și simplu să îți surprinzi mama…. Parfumu.ro te așteaptă cu reduceri colosale!

Primăvara asta se poartă reducerile! Aşa că… de ce să nu mirosim frumos la un preţ avantajos?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

  1. Lamiita Petre

    Ce poti sa-mi faci…. sa ma bagi iarasi in raiul aromelor, sa tanjesc, sa scrasnesc din dinti… sa-mi doresc, sa mor de ciuda ca mi-as dori atatea dar nu se poate. Si nu ma bagi oriunde, ci pe Parfumu.ro

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.