Află cum am găsit firma de transport pentru a pleca în Germania!

Comment

Norocele

Atunci când m-am decis că vreau să plec înstrăinătate, nu a fost ceva ce am planificat cu mult timp în urmă. Astfel că m-a interesat să găsesc un transport care să mă ducă la destinație la cele mai bune costuri posibile. Știm cu toții că atunci când o veste te ia pe nepregătite și trebuie să pleci cât mai repede din țară, faci tot posibilul și cauți soluții. Problema mea era că voiam direct la adresă. Și știți de fapt cu toții cum este. Mai ales că nu cunoști adresa și mai ales că dacă nu îți convine locul unde ajungi, poți să faci retur direct în același moment.

pareri royal tour

Cum mi-am găsit firma de transport pe care mi-o doream

Eu știu o vorbă. Atunci când îți dorești cu adevărat ceva – găsești! Oricât ar fi de greu. Eu am luat la rând fiecare opțiune pe transport romania germania și am decis că printre singurii care merită votul meu de încredere, era Royal Tour. Motivul pentru care i-am ales erau că aveau plecări săptămânale, ofereau transport prin curse rapide cu microbuze 8+1 conduse de șoferi profesioniști, iar transportul se realiza de la adresă la adresă. Acestea sunt cele 3 motive pentru care i-am ales și nu-mi pare rău că am făcut-o. Au peste 15 ani de experiență, ajungi fără griji la destinație și în plus îți oferă biletele foarte ieftin. Unde mai pui că în prețul biletului achiziționat îți oferă și un bagaj gratuit de maxim 50 de kg? Pentru mine a fost exact ceea ce căutam!

 

Orasele din  Germania pe care le parcurg regulat cei de la Royal Tour sunt:

Aachen, Augsburg, Bad Kissingen, Bamberg, Bayeruth, Bayreuth, Berlin, Biefel, Bonn, Bremen, Bremerhaven, Celle, Chemintz, Chemnitz, Cotbus, Deggendorf, Dortmund, Dresden, Dusseldorf, Essen, Euskirchen, Frankfurt, Freiburg, Fulda, Gottingen, Greifswald, Gustrow, Hamburg, Hannover, Hanover, Heilbronn, Heildelberg, Hof, Ingolstadt, Jena, Kaiserslautern, Karlsruhe, Kassel, Koblenz, Koln, Leipzig, Linz, Lubeck, Ludwigsburg, Luxemburg, Magdenburg, Mainz, Mannheim, Munchen, Munster, Neubrandenburg, Newubrandenburg, Norderstedt, Nurnberg, Oldenburg, Osnabruck, Paderborn, Passao, Passau, Pegnitz, Plauen, Potsdam, Regensburg, Rostock, Saarbrucken, Schweinfurt, Schwerin, Straubing, Stuttgart, Trier, Ulm, Wiesbaden, Wurzburg, Zwickau.

pareri royal tour

Astfel că indiferent unde îți dorești să ajungi în Germania sau din Germania, cu Royal Tour ai acum posibilitatea să călătorești ieftin, în siguranță și să beneficiezi atât de un bagaj de până la 50 de kg cât și de confort în autobuzele super dotate pe care vei călători. Probabil că nicăieri nu aș fi găsit această opțiune fantastică de a călători ieftin și în siguranță.

De ce să alegi Royal Tour?

Având în vedere prețul biletelor de la alte companii și beneficiile pe care ei nu le oferă în acești bani, Royal Tour poate fi partenerul tău de călătorii. Tot ce trebuie să faci, este ca atunci când călătorești să îi anunți cu câteva zile înainte pentru achiziționarea biletului. Ai acum tranport de la adresă la adresă, exact cum am avut eu! Alege-i pentru că sunt profesionaliști, au o experiență de peste 15 ani și își respectă clienții, fapt pentru care le pun la dispoziție o mulțime de beneficii.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.