Am văzut live cum a murit Patrick Ekeng

1 Reply

Sa discutam

Stăteam pe canapea și mă uitam cu atenție la meciul dintre Dinamo-Viitorul. La un moment dat, intră și Patrick Ekeng pe teren. Toate bune până când se prăbușește din senin. Sincer, chiar îmi pare rău. În primul rând pentru că nu avea decât 26 de ani, și avea toată ținerețea în față. Nu agreez nicio echipă de fotbal, dar sincer nu-mi doresc deloc să mă pun în pielea familiei lui, colegilor lui și fanilor lui. Dar mai ales în pielea soției lui, care mâine va ajunge din Franța în România.

Cum a murit patrick ekeng

Dacă mie ca și om obișnuit îmi pare rău și nu-mi vine să cred că s-a întâmplat live și el practic era clinic sănătos, în inimile celor ce îl iubesc e forfotă. L-au văzut live cum a căzut și s-a dus. Sincer, nu-mi pot explica nici eu de ce uneori Dumnezeu alege să ducă acasă, oameni tineri și cu viitorul în față. Ce am înțeles, e că moartea nu iartă pe nimeni.

Îmi pare sincer rău că Patrick Ekeng a decedat. Dumnezeu să-l odihnească și să aibă liniște. Că stau și mă gândesc încă, cum e posibil ca în anul 2016 să nu avem ambulanțe cu medici dotate, care să îi ofere omului încă o şansă la viață. Dar văicărelile și întrebările mele acum nu-și mai au rostul. Pentru că… asta a fost să fie.

Chiar e groaznic, mai ales să mori pe teren în timpul muncii. Dar când zilele ți-s numărate și trăiești într-o țară de rahat, n-ai ce să mai zici, taci și înghiți, că așa merge la noi.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

1 comment

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.