Amorezilor, iubirea e frumoasa

6 Replies

Dragoste si Sex Sa discutam Să vorbim despre sentimente..

Poate că mulți ne-am întrebat ce rost are iubirea în viața noastră atunci când suntem dezamăgiți de ea. Vă reamintesc că iubirea nu trebuie să o percepeți ca pe o rutină. Iubirea, dragostea, este acea scânteie care schimbă viața noastră în câteva secunde. Dacă viața ar fi mai frumoasă fără iubire… mulți am renunța la ea. Dar pentru că iubirea dă sens acestei vieți, merită să iubim persoana potrivită care ne pot face fericiți.

În viață vom întâlni multe tipuri de oameni. Vom întâlni lucruri care din anumite motive pe noi ne vor face fericiți, dar pe alții nu i-ar ajuta la nimic. Suntem oameni, iubim, iar din iubire trăim. Nu sunt genul care să vorbească despre iubire ca și cum ar fi un sentiment care ar trebui să-l aibă toată lumea. Femeile sunt în general mai sentimentale, dar eu am întâlnit și bărbați care plâng.

ce este iubirea

Sunt bărbați care plâng după fericirea lor. Nu vom ști niciodată cu exactitate ce înseamnă iubirea, nu vom bănui niciodată și nici nu o să ne putem bate cu pumnul în piept că noi știm de ce iubim. Iubirea vine fără să o cauți, fără să ți-o dorești, tata Cupidon vine și îți bate în geamul inimii cu săgeata lui. Ai avut vreodată fluturi în stomac?  Iubirea m-a făcut să simt fluturi. Fluturași care încet, încet, mi s-au așternut în inima. Îmi flutură ceva în inima atunci când îmi văd iubitul.

Haideți să nu ne mai mințim singuri. Iubirea nu este un moft și nici nu va fi. Cel puțin pentru mine. Îmi place să iubesc tandru, dulce, fără interes, cu inima larg deschisă pentru a ne înțelege viața. Nu am scris acest articol ca să dau cuiva o lecție, astea sunt principiile mele. Iar dacă unul dintre voi și le aplică, atunci eu sunt mulțumită. Nu spuneți niciodată că iubind nu ați câștigat nimic. Iubind, amorezilor, v-ați câștigat cinstea și dreptul de a trăi. Viața e frumoasă dacă ai pe cineva de încredere care să aibă aceleași principii ca tine.

dragoste-cuvinte

Dragostea nu e frumoasă doar la început. Pentru omul pe care îl iubești merită să suporți vorbele grele pe care le aruncă lumea. Se merită pentru bărbatul tău iubit să faci orice, dacă bineînțeles și el te face cea mai fericită de pe pământ. Amorezilor, învățați că iubirea e frumoasă, trăiți-vă viața la maxim, faceți băi fierbinți și alintați-vă. Regăsiți-vă, iubiți-vă și fiți fericiti!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

6 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.