Apartamente noi in zona berceni de la Aria Homes

1 Reply

Business

Drumurile mele m-au adus iar prin Bucureşti cu nişte treburi pe care le amânasem în mai multe dăţi. Ce mi-a sărit în evidenţă a fost multitudinea de ansambluri rezidenţiale şi blocuri noi. Aveam treabă pe undeva prin sectorul 4 pe lângă Piaţa Sudului şi nu am putut să nu observ multitudinea de  apartamente noi Berceni, adevărul este că de la un an la altul Bucureştiul îşi schimbă configuraţia şi populaţia.  Dezvoltatorii imobiliari au găsit aici, în Berceni, o piaţă de desfacere imensă, foste fabrici dezafectate, terenuri virane transformate în rampe de gunoi, toate au devenit de domeniul trecutului când în locul lor au apărut ansambluri rezidenţiale şi blocuri cu apartamente noi şi moderne.

bloc cu apartamente noi

De fapt Berceniul nu mai este de decenii, cartierul de la marginea Bucureştiului de pe vremea bunicilor,dezvoltarea demografică, economică şi culturală, au făcut din Berceni un cartier râvnit de tot mai mulţi dintre noi. Realitatea este că prefer un bloc cu apartamente noi, în locul unei fabrici amplasată în plin Bucureşti, asta fiindcă vizual este mult mai bine să admiri un bloc nou, decât ruinele unei fabrici vechi. Nu vreau să fiu înţeles greşit, nu sunt împotriva progresului industrial, dar gândiţi-vă cum ar arăta o turnătorie în intersecţie la Piaţa Sudului.

Mi-au plăcut aşa de mult noile ansambluri imobiliare din Berceni, încât nu am rezistat şi odată ajuns acasă am început să caut online cine  a ridicat acele blocuri frumoase. Şi uite aşa am aflat că este vorba de Aria Homes o firmă relativ nouă dar foarte puternică şi serioasă. De altfel şi oferta lor completă m-a uimit, de la garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 şi chiar 5 camere, până la case şi vile pentru orice buget familial, dar şi spaţii comerciale pentru cei mai întreprinzători dintre noi. Nu vreau să omitem faptul că Berceniul a reuşit să-şi depăşească de multă vreme statutul de periferie şi cartier rău famat  şi că prin investiţiile care s-au făcut aici a reuşit să se impună ca o zonă respectabilă şi elegantă şi mai presus de toate a  devenit acel cartier în care-ţi place să spui că locuieşti.

apartamente noi Berceni

Prin urmare acum este momentul oportun să îţi cumperi o locuinţă aici în Berceni, deoarece evoluţia preţurilor imobiliare este una ascendentă iar preţul la apartamente noi Berceni este astăzi mai mare ca cel de ieri, însă (cu siguranţă), mai mic decât cel de mâine. Aşa că acum că aveţi, mai sus, linkul unde puteţi  să-i contactaţi pe cei de la Aria Homes, eu zic că nu se mai justifică amânarea şi după ce consultaţi cu mare atenţie ofertele (şi-ale lor şi-ale concurenţei) şi să faceţi o investiţie (sigură), în viitorul dumneavoastră şi al copiilor dumneavoastră. Fără nici un dubiu va fi o investiţie fără riscuri deoarece tendinţa socială şi demografică fiind în creştere tot la fel vor sta lucrurile şi cu preţul imobiliarelor aici în Berceni.

Acum că aveţi datele  problemei, eu zic că nu mai are nici un rost să mai staţi pe Internet ci ar fi foarte indicat să-i contactaţi pe cei de la Aria Homes !!!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

1 comment

  1. Florin

    Daca as avea de ales intre un apartament vechi in oras sau unul nou la marginea Bucurestiului l-as alege pe cel nou, sa stiu eu ca nu a mai locuit nimeni in el.

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.