Un army shop mi-a indeplinit pasiunile

Comment

Business

M-am tot gândit ce aș putea să fac ca să am un weekend reușit. Mi-am adus aminte de timpurile în care mergeam în tabără de cercetași în care trebuia fiecare să se chinuie să supraviețuiască. Era un fel de joc, dar era un joc frumos și plăcut. Aveai ce să înveți, și îmi plăcea că încercam să ne descurcăm și să nu eșuăm exact așa cum făcea mărețul Bear Grylls. Cu toții știți istoria dânsului. El a fost cel care a încercat să supraviețuiască în orice loc l-ai fi lăsat, fără urmă de indoială.

Noi i-am urmat modelul, au trecut ani de când nu am mai avut astfel de experiențe, iar până când ne-am mobilizat să ne strângem câțiva, să punem bani de echipamente, pe care apoi să le folosim atât în airsoft cât și în camping-urile pe care dorim să le organizăm. Weekend-ul acesta am dat o comandă destul de semnificativă, pentru mine. Sunt o pasionată și recunosc asta. Îmi place să cred că pot mai mult iar atunci când știi că te pasionează câteva lucruri simple ca acestea, că îți strângii bani și lași weekend-urile prin baruri, pentru o bucată de timp jucându-te airsoft, eu zic că merită. Mai ales că ai tot timpul dreptul de a alege.

Comanda am dat-o pe Kaki.ro Army Shop și mi-am cumpărat o pereche de pantofi complet roșii Steel Boots, care se vor aduce la comandă special pentru mine, mi-am cumpărat un briceag multifuncțional care să mă ajute ca atunci când mergem la camping să-mi deschid conservele fără prea multă inginerie. Am vrut să-mi cumpăr și un rucsac, dar deocamdată cel vechi nu a ruginit, deci este încă bun, având în vedere că tot de la Kaki.ro l-am cumpărat.

Pentru cei care încă nu știu, Kaki.ro nu este un magazin de arme, chiar dacă numele așa vi se va părea. Dând un click, veți vedea că veți putea găsi de la articole de îmbrăcăminte, pistoale pentru airsoft, eu deja mi-am achiziționat unul, bocanci, genți și rucsaci, cutite, accesorii și surplusuri militare. Toate acestea la un preț acceptabil pentru cei care sunt pasionați cu adevărat. Încercați și voi!

comanda kaki.ro

Ce nu mi-am cumpărat însă și-mi doresc enorm, o pereche de cătușe. În rest e bine că am multe articole de autoapărare ca să mă pot apăra de câinii care îmi ies în cale, nu de alta, dar știți cu toții că la câți maidanezi sunt peste tot, tare mi-e frică că la camping n-am să găsesc vreunul. Ce vreau să spun, până când îmi vor sosi produsele acasă, nu am cum să plec la destinația mult dorită chiar dacă am un cort, un rucsac, articole de îmbrăcăminte și aparat împotriva câinilor. Deocamdată pot spune că am un weekend perfect pentru că dorințele mi s-au îndeplinit.

Vă urez succes și vă îndemn să vizitați magazinul Kaki.ro care dispune de toate utilitățile necesare pentru un weekend la camping, așa cum l-oi avea eu săptămâna viitoare. Ce părere aveți? Sunteți pasionați de camping, de airsoft sau pur și simplu de excursii? Eu mai am doar un weekend, apoi vine schimbarea.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.