Asa ca de sfarsit de an

Comment

Business

Anul ăsta nu mă prea pot lăuda cu foarte multe realizări. Singurele lucruri unde am făcut excepţii a fost să mă chinui să citesc mai mult, dacă se poate.. aşa cum ziceam eu de multe ori. Că cititul face bine atât mie cât şi celolarlaţi din jur, pentru că e molipsitor, se ia rapid dacă ai astfel de oameni pe lângă tine. Prieteniii mei nu sunt mulţi, dar sunt de calitate şi merită toate atenţia mea. De asta mă şi bucur. Anul ăsta mi-am făcut selecţie… între prieteni. I-am abandonat pe toţi, dar acum la sfârşit de an i-am readus lângă mine pe cei care le duceam cu adevărat dorul.

carti_03_70aadd147f

Ce să vă mai spun? Referitor la citit, prietena mea, una dintre cele 5 prietene ale mele, cele mai bune, mi-o adus în dar de Craciun o carte de la Editura Faclia. Ştiţi ce mi-am zis atunci? Că întradevăr dânsa mă cunoaşte. Şi când ajungi să cunoşti un om şi să îi cumperi exact ce îi place şi ce îşi doreşte, înseamnă că îţi e prieten. Mulţumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă, chiar dacă anul ăsta aproape 2 luni de zile le-am zăbovit prin pat. Mulţumesc vouă, cititorilor mei pentru că indiferent dacă am postat des sau rar, nu aţi plecat de pe aici… şi asta înseamnă că pe lângă aceşti prieteni ai mei fizici, pe voi vă stimez cel mai mult pentru că indiferent de ce decizie am luat, voi aţi rămas aici.

Mulţumesc pentru că mi-aţi suportat articolele nemarcate cu P, chiar dacă uneori ar fi trebuit să le marchez, şi sper ca anul ce va veni să vă aducă numai bucuri. Nu vreau să fac o recapitulare şi nici nu vreau să vă zic câte commenturi am strâns de la voi, câte articole am scris pentru voi, pentru că asta o voi face într-un articol viitor.

 

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.