#Ascult ce vreau

13 Replies

Să vorbim despre sentimente..

În weekend, ascult muzică, mă relaxează, mă face să mă simt mai bine, mai şmecheră, cu mai multă energie şi niciodată nu-l ascult pe Poptamaş! Nu-l ascult pentru că nu e genul meu de muzică, nu pentru că nu-l suportă alţii, mai idioţi ca el. În schimb, această melodie îmi captează atenţia, mă face să realizez că unele aspecte ale vieţii, chiar sunt adevărate. Dar eu nu mă pierd, nu mă pot pierde, ca mulţi alţii, care îşi lasă visele aruncate într-un beci, doar pentru că s-au dat de prea multe ori cu capul de pereţi. Dansez pe ritmul meu şi pe muzica mea, nicidecum pe a voastră.

Cel mai mult mă poate distruge tăcerea, dar când mă gândesc că fiecare are liberă exprimare, indiferent dacă ştie limba româna sau nu, încep să vorbesc. De cele mai multe ori, când mă uit în jur, prind curaj. Nu sunt rănită, nu sunt la pământ, sunt doar eu, cea care ştie cum să se comporte atunci când e atacată, dar poate că scopul scuză mijloacele şi e mai bine să mă umilesc, doar ca să câştig. Nici câştigul nu ţine o veşnicie ..

Chiar dacă credeţi că m-am pierdut, am ales să renunţ, ca să nu vă mai dau satisfacţie, e cea mai bună alegere, nu se merită să vă ascult, nu am nevoie de sfaturile voastre, am nevoie doar de mine, de o muzică bună şi de ceea ce mă face cu adevărat fericită, iar fericirea nu mi-o dă o comunitate de oameni, fără calităţi, comportându-se ca şi cum ar avea. Normal, doar în spatele calculatorului puteţi fi oricine vreţi voi. Fără să vă spună nimeni, nimic, absolut nimic.

Eu, încă îmi savurez melodia ..

 

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

13 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.