Bărbate, așa voi fi a ta…pentru totdeauna

23 Replies

Să vorbim despre sentimente.. Totul despre femei

Iubește-mă bine. Minte-mă frumos. Gustă-mi din suflet și din trup. Cere-mi și îți voi da. Mă voi da ție și îți voi iubi sufletul, trupul, gândul. Voi fi una cu tine și mă voi transforma pentru tine. Într-o Evă cu suflet de copil, gata să muște mereu din „mărul interzis”. Adoră-mă și nu te voi părăsi niciodată.

voi fi a ta

Atinge-mi sufletul, dă-mi totul și mă voi oferi ție pe o tavă de platină. Crește-mă, crede-mă, creează-mă. Nu mă schimba, lasă-mă să fiu eu, acea nebună de care te-ai îndrăgostit. Nebună după tine, nebună după noi. Lasă-mă să visez, să trăiesc, să gândesc. Nu! De fapt, hai să visăm, să trăim, să gândim împreună. Hai să ne contopim și să simțim totul la fel de intens, de tragic sau amuzant. Hai să fim NOI, singuri pe pământ, în lumea noastră pe care amândoi o colorăm.

Zi-mi că sunt frumoasă. Și hai să dansăm. Pe ritmuri de blues, jazz și tango. Să dansăm cu sufletele și cu trupurile, în același timp. Să fim sincron, pe același ritm, pe aceeași bătaie a inimii. Să uităm ce se întâmplă în jur și să fim una cu Universul, care în seara asta e al nostru. Joacă-te în părul meu. Mângâie-mă suav. Sărută-mă de parcă ți-a fost un dor nebun de mine. Iubește-mă de parcă e ultima noastră zi împreună.

un barbat lupta pentru femeia care o iubeste

Atinge-mi buzele și bărbia. Și contopește-ți buzele tale cu ale mele. Fă din două perechi numai una. Fură-mi suflarea și nu mă lăsa niciodată. Ia-mi capul meu între palmele tale și lasă-mă să simt dulceața buzelor tale cărnoase. Alintă-mă și răsfață-mă. Sărută-mă pe frunte și pe nas și scoate-mi porecle drăguțe. Tachinează-mă, sunt o răsfățată geloasă care se supără repede. Împacă-mă când sunt botoasă. Spune-mi cuvinte frumoase de alint și mă vei cuceri.  Sunt a ta, doar a ta și așa voi fi pentru mult timp.

Nu pot fi altfel decât așa. Vorbește cu mine. Constant, despre oricine și orice. Spune-mi „bună dimineața” când te trezești primul sau „noapte bună” atunci când vrei să dormi. Împărtășește cu mine ce simți și gândești, zi-mi tot ce ai pe suflet, crede în mine. Fă din mine confidentul tău cel mai de încredere. Vezi în mine o prietenă, o iubită, o mamă, o soră. Spune-mi despre cum ți-a fost ziua și despre tine. Sunt aici să te ascult și să îți dau sfaturi.

femeia si calitatile ei

Prezintă-mă prietenilor tăi. Du-mă la meciuri de fotbal, la film, la zile de naștere. Introdu-mă în anturajul tău, fă-mi cunoștință cu cercurile în care te învârți. Fă-mă parte din viața ta de zi cu zi. Găsește-mi loc în rutina ta aglomerată și fă-ți timp să mă privești în ochi în fiecare seara. Ceartă-mă. De fiecare dată când merit. Încurajează-mă și fă-mă să mă simt apreciată. De fiecare dată când este cazul. Dă-mi un impuls sau împinge-mă de la spate când am nevoie.

Susține-mă și fii fanul meu numărul unu. Fii moral tot timpul lângă mine, chiar și când există o distanța fizică. Fă-mi loc în minte și în suflet. Și mă vei avea, necondiționat și pentru totdeauna. Voi fi acolo când ești la înălțime și când cazi. Voi fi cu tine, pentru tine și prin tine oriunde și oricând. Hai să ne lăsăm purtați de val. Împreună, pentru totdeauna!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

23 comments

   1. Ruxandra Ionita

    De fapt am doua dar nu stiu asupra caruia sa ma decid. Poate ma ajuti tu. Nu stiu cum am pus link-ul de la tumblr, ca ala e vechi.
    Le am pe astea 2, dar as ramane la unul.
    readwithruxandra( punct) wordpress.com
    ruxandra-ionita( punct)com

 1. marialuisa1985

  Foarte frumos articolul. Ce bine ar fi ca toti barbatii sa invete sa comunice si sa isi aprecieze iubitele atunci cand este cazul 🙂

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.