Despre Ranya Beauty Studio și cum mi-am făcut micropigmentare sprâncene și buze

3 Replies

Recomandări

Știți cum e atunci când găsiți un produs sau un loc cu servicii bune și parcă nici nu vreți să le spuneți celorlalți în gură mare despre cât de bine e acolo? Ei bine, așa mă simt eu în acest moment în legătură cu salonul celor de la Ranya Beauty Studio, un salon de înfrumusețare din Buftea cu servicii extraordinare. În urmă cu câteva săptămâni am avut chef de o schimbare pentru că aveam câteva evenimente urgente, drept pentru care aveam nevoie de o vizită lungă la un salon bun. Întâmplător am dat peste cei de la Ranya Beauty Studio din Buftea și cum deja eram contra timp, m-am decis să văd despre ce e vorba.

Trebuie să vă spun că m-am simțit minunat încă de cum am trecut pragul celor de la Ranya Beauty Studio. Fetele de acolo m-au întâmpinat cu zâmbetul pe buze, purtându-se cu mine că și cum m-ar fi cunoscut deja de o viață. Mi-au descris cu lux de amănunte tot ceea ce îmi vor face, ce produse vor folosi, ce să mai, tot ce ai putea avea nevoie pentru a nu îți face nicio grijă. Am studiat un pic produsele pe care le folosesc cei de la Ranya Beauty Studio și m-am liniștit și mai mult, erau numai produse de calitate, ceea ce atestă că pun pe primul loc nevoile clienților.

Ranya Beauty Studio, un salon de înfrumusețare din Buftea, aproape de casa ta

Deși nu știam exact de la ce să mă aștept de la acest salon Ranya Beauty Studio, va mărturisesc că am plecat de acolo extrem de încântată. Fetele au avut grijă de mine și m-au făcut să mă simt o adevărată prințesă.  Într-un final am fost extrem de mulțumită de toate serviciile pe care le-am primit. Unde mai pui că nici prețurile nu sunt atât de mari pentru calitatea muncii pe care o fac fetele de acolo! Exact ce vă spuneam mai devreme, abia că îmi vine să va povestesc despre acest loc! Nu de alta, dar nu vreau să se aglomereze atât de tare în perioada imediat următoare!

Însă, fiind un loc cu servicii excelente, consider că este de datoria mea să îl recomand mai departe. În cazul în care vreți să le faceți o vizită fetelor de la Ranya Beauty Studio Buftea, trebuie să știți că puteți beneficia de o gama largă de servicii. Printre acestea se numără micropigmentare sprâncene și microblading, micropigmentare buze, manichiură cu gel, pedichiură, manichiură clasică, pensat, epilat, coafor sau frizerie. De asemenea, tot aici puteți veni și pentru solar sau pentru un masaj care să va dezmorțească pentru următoarele câteva zile!

Adriana de la Ranya Beauty Studio mi-a făcut micropigmentare sprâncene și buze!

Oricine ar zice că astea nu sunt chestii pe care să le recunoști online, mie mi se rupe. Mi-am tras un contur la buze și un contur la sprâncene, de nu mi-a venit nici mie să cred că am făcut asta. Deși încă zic că ar fi trebuit să o fac mai devreme, niciodată însă nu e prea târziu. Și acum sunt mândra posesoare ale unor micropigmentări super smechere, făcute de Adriana de la Ranya Beauty Studio. Femeia e o zeiță în așa ceva!! A știut ce pigment să-mi aleagă încât să nu fiu nevoită să mă ascund de oameni. Chiar și pronunțate așa, mie îmi plăceau maxim.

Micropigmentarea sprâncenelor nu a durut absolut deloc, la buze însă am simțit un mic deranj doar la buza de sus. În rest n-am avut nicio problemă, ceea ce vă recomand și vouă dacă știți că aveți buzițe miculuțe ca ale mele, care nu aveau atâta volum. Deși primele zile mă speriasem că va fi foarte strident, deși Adriana mi-a zis că vor fi super naturale, și-au revenit după câteva zile, deci nu a fost mare stress, că îmi stătea bine oricum și cu ele pronunțate. P.S: În penultima poză e chiar după câteva ore de la micropigmentare, aveam buzele imense și încă eram anesteziată, de asta am fățuca asta de nevinovată. Lol.

Tănțica mi-a făcut un french uimitor, o manichiură cu gel clasică dar de efect…

Deși french-ul e o manichiură clasică, nu e nimic ieșit din comun. Însă având în vedere că multe manichiuriste pe la care am trecut ori îmi făceau unghiile și se rupeau, ori refuzau să-mi facă french din motiv că pe balerină nu se vede atât de frumos. Ei bine, Tănțica de la Ranya Beauty Studio mi-a făcut până acum cel mai fain french. Și îi mulțumesc pe această cale, încă nici nu l-am schimbat, tot ea vreau să-mi facă unghiile. Că le face minunat!

Floricica m-a tuns așa cum nu m-a mai tuns de mult cineva!

Ultima dacă când m-am tuns se întâmpla anul trecut la o tipă de la un salon din Mediaș. Nu știu ce mi-a făcut, că din momentul în care m-a tuns mi s-a dus tot volumul, toată strălucirea, de zici că am rămas cu câteva fire de păr. Ei bine, am deja mai mult de o lună de zile de când m-am tuns la Ranya Beauty Studio Buftea și din primele săptămâni am simțit cum părul meu își revine. Are strălucire, ca și cum l-a revitalizat, deși m-a tuns foarte puțin din lungime, mi-a făcut și bretonel, ce mai, mi-am făcut de toate.

Ca să simt că am făcut o schimbare. Și mi-e bine. O recomand din tot sufletul atât pentru tunsori cât și pentru vopsit și coafuri. Pentru că e sinceră, eu voiam niște șuvițe gri, dacă ar fi fost pentru bani ar fi putut să zică că e ok, dar a zis nu. Mai bine să îmi pun extensii. Ceea ce rar vezi așa ceva. Având în vedere că am mai întrebat și la alte saloane și au fost foarte dornice să-mi facă schimbarea la niște costuri astronomice. Și nu doar mie, au mai venit în acea zi și alte cliente care voiau schimbări radicale, li s-a spus exact de ce nu se poate și au fost mulțumite și fericite de răspuns. Cred că sinceritatea contează cel mai mult, atunci când Flori în fond chiar nu-și dorește ca clientele ei să aibă părul ” terminat, distrus”. Terminat în sensul că nu îl mai poate salva decât cu mătănii. :))

Coafor Buftea Ranya Beauty Studio

Dacă locuiți în această zona, și chiar dacă nu, vă recomand cu căldură să încercați măcar o dată serviciile celor de la Ranya Beauty Studio. Sunt mai mult decât sigură că veți rămâne impresionate de felul în care merg lucrurile la acest salon și că veți deveni cliente fidele cu siguranță. La fel ca și mine. Pentru că eu nu mai pot să renunț la ele, m-a îndrăgostit de tot ce știu să-mi facă. Așa e când un salon are serviciile excepționale, așa cum le au ele. Și într-un final, îmi convine să scap de aglomerația din București și să merg la un super salon în Buftea. E mult mai rentabil.

Tu ce părere ai despre schimbările pe care mi le-am făcut? Încă mai stai pe gânduri? Dacă te-ai decis… Acum știi unde trebuie să mergi! Tot ce trebuie să faci este să trimiți un mesaj pe pagina de facebook de la Ranya Beauty Studio sau să suni la numărul afișat pe pagină.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

3 comments

  1. Bratu Gabriela

    la micropigmentarea sprancenelor inca n-as apela, nu stiu,.. sunt ok cu ele asa cum le am. dar un contur la bot mi-as trage, ca si eu am buzele subtiri rau si le-as vrea oleaca mai asa… sa se vada. cu un pic de bot, ce sa mai!

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.