Când aţi atins inima cuiva, obţineţi de la el tot ce vă doriţi

2 Replies

Recomandări

Când vreți  să atingeți inima cuiva, trebuie să îi știți punctele slabe. Că doar cu fiecare dorință rostită și cu fiecare neîmplinire, ne pierdem uneori din fericire. Însă atunci când găsim omul pe care îl considerăm parte din viața noastră, avem practic pe ce ne baza când ne dorim ceva. Eu nu sunt o soție care să rabde. Să rabde lipsuri, certuri și nervi. Pot să fiu cea mai bună variantă a mea, dacă cel de lângă mine mă încurajează să fac acțiunea pe care mi-o doresc. Așa că mi-am făcut curaj. Și nu există dată ca atunci când îmi propun ceva, să nu reușesc.

Inima si iubire

Și intr-una din zile, i-am spus soțului că aș vrea să-mi cumpăr un skateboard electric. Dar costă. Pe www.depozitul-online.ro prețul e destul de mic în comparație cu alte magazine, dar tot costă aproximativ 1800 de lei. Iar eu singură n-aş fi avut de unde să-i completez. Hai că 1200 de lei aveam, dar până la 1800 mai aveam de strâns cureaua. Și pentru că am spus că la capitolul soție nu stau prea bine, m-am gândit să mă schimb puțin. Să-mi schimb pentru o lună de zile modul de a fi.

Skateboard electric

Atunci când vrei să obții ceva, trebuie să te faci prieten și cu naiba, doar ca să treci puntea.↔

Într-o singură lună, casa mea a devenit mai armonioasă. Dacă înainte nu aveam timp de plimbări pentru că munca era mai importantă, acum vreau la plimbare. De mânuță frumușel…

Dacă înainte nu îl lăsam să se uite la meci, acum îl chem eu să ne uităm împreună. Aduc și popcorn, înghețată sau de multe ori alune. Am observat că-i place când fac asta.

Înainte nu-l lăsam să se uite la emisiuni de pescuit, îl puneam mereu să-mi schimbe câte-un bec, să ducă gunoiul, să facem curățenie sâmbătă… acum îl las să respire și să se simtă bărbat.

Dacă înainte nu-l lăsam să își termine propozitia, acum îi dădeam dreptul să mă certe și îi ofeream senzația că el e șeful. Pentru că sunt o soție model. Chiar? Nu! Pentru că voiam un skateboard electric și doar el mi-l putea lua.

■ Și după o lună s-a întâmplat minunea

El: Iubito, am văzut că te tot uiți la “skateboard-urile alea electrice… ce Doamne Iarta-mă, nu-mi spune că vrei unul..
Eu: Cine nu ar vrea, iubițel? Și stai liniștit, deja l-am tăiat de pe listă. Știu că nu este gadget-ul de care aș avea nevoie acum, deși mi-ar prinde bine unul pentru fengshui-ul meu. Și chiar dacă sunt cât un elefant, eu cred că mi-ar sta bine pe unul.
El: Vei fi un elefănțel pe skateboard electric, pentru că deja l-am comandat. ( El râde).
Eu: Serios? Tu mă păcălești…
El: Cum aș putea să te las să te uiți în fiecare seară ca o miloagă la el? Cum? L-am cumpărat și gata. Și tu faci destule pentru mine.
Eu: Și ce mult mă mai iubești tu pe mine… Și crede-mă că știam că deja l-ai comandat. Doar am acces la adresa ta de mail. ( Eu râd cu lacrimi)

El: Prefacută mai ești! Nu degeaba se zice că femeia și naiba fac casă bună împreună. You win!

Win me

În concluzie: Dacă vreți să obțineți ceva, faceți orice vă stă în putere și cu siguranță veți reuși. În momentul de față eu am revenit la normal, nu mai exagerez cu plimbările și romantismele, dar i-am rămas soțului recunoscătoare pentru gest, deși am muncit o lună sufletește ca să îi ating inima. Odată ce am primit skateboard-ul, am devenit o cicălitoare, din nou. Dar el mă iubește oricum… altceva nu mai contează.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.