Care sunt lucrurile obligatorii de care ai nevoie când mergi la munte?

Comment

Recomandări

Sezonul de iarnă este aproape și vacanțele la munte la fel. În fiecare an, eu cel puțin mă pregătesc din timp, să-mi găsesc locația preferată și bineînțeles să am un echipament adecvat ca să nu îngheț de frig, să nu îmi rup picioarele, sau pur și simplu, să știu eu că sunt la munte și am îmbrăcămintea adecvată. Eu când merg la munte, nu merg să fac parada modei. În majoritatea cazurilor am mers când zăpada îmi trecea de bocanci și bineînțeles că locația perfectă pentru mine a rămas și încă este: Brașovul!

geaca de iarna

Care sunt lucrurile obaligatorii de care ai nevoie când mergi la munte?

1. În primul rând ai nevoie de bună dispoziție. Unii ziceau că e nevoie și de rezistență la frig, dar cu o pereche de bocanci munte de la ProAlpin.ro, cu siguranță nu o să-ți mai înghețe picioarele. Frigul în corp de multe ori pornește de la încălțăminte. Dacă ai încălțămintea adecvată, cu siguranță nu o să mai simți iarna atât de puternic, ci te vei bucura de clipele petrecute cu familia, fără niciun stres că ți se udă șosetele sau că îți degeră degetele.

bocanci iarna2. Apoi urmează felul în care te îmbraci. Indiferent că îți iei o pereche de pantaloni groși și vreo trei bluze groase, nimic nu o să-ți prindă mai bine față de o geaca de iarna călduroasă, de la ProAlpin.ro! Nimic nu se compară cu o astfel de geacă, atâta timp cât știu și eu că atunci când îți îngheață mâinile, geaca te salvează chiar dacă ai mănuși căptușite. Frigul pornește și de la coloană, dacă pe aia nu o protejezi corespunzător, te vei trezi că ai dureri de spate, odată ce ai ajuns în camera de hotel.

geaca de iarna proalpin.ro

La munte mergem ca să ne distrăm, nu ca să răbdăm frig. De asta, o pereche de încălțăminte precum acești bocanci de munte, o să ne facă să ne simțim picioarele protejate, pe lângă faptul că ei chiar oferă protecția anti-frig. La fel stă treaba și cu geaca de iarna, e o investiție pe care eu mi-am asumat-o și mă va ține câțiva ani buni de tot. De ce zic asta? Pentru că eu magazinul ProAlpin l-am descoperit doar atunci când am înghețat de frig și am căutat să-mi cumpăr neapărat ceva de calitate, fără să investesc o groază de bani. Însă la un moment dat mi-am dat seama că o groază de bani nu a însemnat vreo 2000 de lei, ci doar 1000, iar eu mă bucur deja de 2 ierni bune de produsele luate. Asta e a treia și chiar nu-mi pare rău!

Echipamentul meu montan este format din două piese

Zic două piese pentru că la picioare atâta timp cât am încălțările nu îmi este frig, iar sus.. nu am vrut să-mi protejez decât coloana și mâinile, și de asta mi-am ales bocancii de munte și geaca de iarna. Bocancii de munte au costat undeva la 450 de lei ( luați la reducere de Crăciun,  iar geaca de iarna undeva la 520 de lei, luată în aceeași rundă. Ambele le-am achiziționat online, de la ProAlpin.ro

ProAlpin.ro este lider în echipamente montane

ProAlpin.ro este brandul ce comercializează echipamente montane, rucsacuri, încălțăminte, saci de dormit, bețe telescopice, caiace, canoe, corturi și articole camping. La ei pe site se găsesc o diversitate de branduri renumite, prețuri acceptabile și bineînțeles, livrarea se face rapid, în câteva zile. Acest magazin a fost lansat în 2010 și este un magazin online specializat în comercializarea echipamentelor de munte și camping. Sunt importatori unici și distribuitori în Romania pentru Bergans of Norway, brand norvegian cu tradiție de peste un secol (din 1908), Ally Canoe, Munkees, AceCamp, Voyager, Alb Forming, Altus, Matt și Prima.

pro alpin

Magazinele fizice se găsesc atât la Brașov cât și Sibiu! Intră acum în magazinul online și bucură-te de promoții.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.