Care sunt părerile oamenilor despre primarul Gheorghe Roman?

Comment

Emisiuni tv

Când am scris articolul despre domnul primar, Gheorghe Roman, nu m-am gândit că se vor isca atâtea divergențe. Dar trăind într-o lume cu păreri diferite; asta e ceva normal. Ce vor oamenii de la noul primar? Unii vor să nu își bată joc de bugetul orașului, alții sunt pesimiști din calea afară și cred cu tărie că nu se va schimba nimic în Mediaș. Eu nu am de unde să știu ce va fi. Știu doar ce a fost și încă este. Gropi, gunoaie, ape murdare și multe; multe altele.

Cine e primar in Medias

Nu scriu aici ca să dau în cineva anume. Am fost chiar și judecată cum că eu țin cu primarul. De alții, am fost judecată cum că vorbesc fără să știu. Dar oare ce ar mai fi de spus? Eu nu am scris aici că sunt fericită pentru că a ieșit acest primar sau dezamăgită. V-am dat doar o informație. Nu v-am dat garanție că va fi bine și nici nu v-am spus că va fi rău.

Însă am rămas impresionată de oamenii care nu l-au susținut, dar i-au urat succes și mult bine. Oameni care vor să vadă o schimbare, dar nu îi apucă să facă tam-tam în online, dar care așteaptă ca actualul edil şef al Mediașului, să își respecte cu adevărat promisiunile. Eu cred că într-un final, același lucru îl vrem toți, dar dacă nu ne schimbăm mentalitatea, nu cred că vom vedea schimbările.

Nu se poate să te apuci de înjurat în online pe motivul, nemulțumire că nu a ieșit domnul Macavei, ca și exemplu. Și nici nu ne aflăm la ușa cortului. Eu nu știu multe despre politică și nici nu am timp să judec partidele, în viață dacă ești om de omenie și îți respecți cetățenii, nu înseamnă că se vor repeta greșelile partidului. Pentru că suntem oameni diferiți.

Unii ați spus că o să fure. Alții ați spus că nu va schimba nimic în Mediaș, dar de ce ne lamentăm la a face acuzații, când omul ăsta deja… a pornit un proiect super mișto în privința drumurilor,  drepturile de neplată și aşa mai departe. Şi da, nici nu şi-a intrat în rol bine, iar voi l-ați doborât. Aveți dreptul să gândiți și să scrieți ce vreți, dar când vi se dă replică… trebuie să vă asumați comentariul. Cam asta este părerea mea. Suntem oameni cu toții; și posibil să mai și greșim, dar nu puteți să vă supărați pe un astfel de motiv. Campania a avut succes.

Dezamăgitor e şi numărul de votanți. Extrem de puțin, având în vedere ultimul recesământ. Așa că de ce ne plângem/ plângeți… pentru că nu e vina nimănui că mulți au stat acasă. A votat cine a vrut, dar la discuții s-au implicat și cei care nu au votat… asta e ciudat. Nu votezi, dar aștepți să iasă cineva anume.

Discuția asta e lungă. Dar pe langă comentariile voastre, eu nu v-am înțeles foarte mult aşteptările. Ce ați vrea să se schimbe în Mediaş, ca toată lumea să fie mulțumită și fericită? Mă gândesc să vă îndrum să vă gândiți la lucruri mărunte. Și eu cred că niciun primar nu ar vrea să-și dezamăgească cetățenii, pentru că nu ține totul doar de primar.

Ține și de noi ca cetățeni. Dacă învățăm să fim mai optimiști, mai veseli, mai altfel, mai buni și educați, poate se va schimba ceva cu adevărat în întreaga Românie… Și ce ar fi acum să vă spun, că uneori e problema și la noi? Hmmm… Haideți să fim mai optimiști și mai buni!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.