Câteva lucruri despre viața mea. Leapșă!

2 Replies

Recomandări

A trecut mult timp de când nu am mai făcut/ creat o leapșă. Acum câțiva ani asta era un trend, însă acum nimeni nu mai răspunde la ele. De ce? I dont know. Mie mi-au plăcut dintotdeauna. Așa că astăzi m-am gândit să aflu mai multe despre viața voastră, ce faceți în unele chestii la voi în casă, și e mișto pentru că cititorii voștri o să vă cunoască părerile. Știu că nu mai e la modă să faci o leapșă, dar ce contează? Atâta timp cât scriem niște lucruri despre felul nostru de a fi și obiceiurile noastre în viață, nu văd de ce să nu fie ” drăguț”. Așadar, vă invit pe toți la leapșă. Nu pentru că e un moft, ci pentru că dacă tot dau informații din casă, vă puteți deschide și voi suflețelul să ne ziceți câteva chestii despre voi. Că doar suntem oameni și părerile sunt binevenite.

cum arata o viata frumoasa

1. Ce nu vă lipsește din frigider niciodată?

Acum că e vară, roșiile și castraveții au umplut lada. Dar nici iarna nu mă plâng, chiar dacă știu că nu-s ca astea de casă. Laptele are locul lui sfânt, dacă ăla lipsește s-a dus tot fenghui-ul personal și e nasol, pentru că magazinul nu-i atât de aproape. Apa plată stă și ea în dozator. O schimb de câteva ori sau umplu dozatorul când se golește. Mezelurile și brânzeturile, îi fac soțului meu viața amară dacă nu le are. Deci, sunt obligatorii de băgat la frigider.

2. Ce considerați sănătos din ce ați menționat la punctul 1?

În cazul meu, tot ce am menționat e sănătos. În cazul soțului, mezelurile sunt cele care trebuie extirpate. Am mâncat și eu o vreme, dar de când cu viața sănătoasă pe care mi-am dorit-o, am lăsat-o moale. Mai mănânc câte-o felie de șuncă că doar nu e moarte de om, brânzeturile care fac bine dacă știi că îți place să fii sănătos/sănătoasă și apa plată e probabil cea mai sănătoasă, dacă o combini și cu lămâie.

3. Care vă sunt cosmeticele/ parfumurile preferate?

Am atâtea cosmetice/creme/ geluri de duș, pe care le folosesc săptămânal că nici nu știu să mă pronunț dacă sunt preferate sau nu. În fiecare an îmi schimb trusa și încerc produse noi, dar anul ăsta sunt foarte mulțumită de șamponul, gelul de duș și uleiul de corp de la Revlon. Chiar îmi priesc și am o piele atât de fină…  Parfumul preferat al anului pentru mine, rămâne Alien și Nina Ricci Elixir, le iubesc și fără ele nu pot să trăiesc. Glumesc. Nina Ricci folosesc de ani buni, e dulce rău, dar mie îmi place. Iar Alien e parfumul preferat al meu de anul trecut. Îl ador pe pielea mea.

4. Cine face în casa voastră cea mai multă curățenie și cine nu o păstrează?

Clar că eu o fac. Iar ăla care nu o păstrează e Tediloi. După ce aspir și șterg praful, primul lucru pe care îl face e să se ducă după jucării. Apoi vine cu ele în mijlocul casei și sare ca prostul pe unde vrea el. Hmm, nu sunt deloc mulțumită de lucrul ăsta, dar n-am ce să fac. Ne-o trebuit Tediloi, Tediloi în toată forma avem.

5. Ce urâți să faceți într-o zi de sâmbătă?

Nu știu cine a clasificat sâmbăta o zi de muncă în casă, pentru că eu tocmai în ziua asta nu am chef să fac nimic. Încerc să gătesc vineri seara, ca sâmbătă să fac doar puțină curățenie și să mă bucur de zilele libere pe care le am. Deci, într-o zi de sâmbătă urăsc să stau la cratiță, să fac curățenie generală, sau să îmi spăl câinele. Mai bine le fac vinerea, weekend-ul e pentru relaxare. Și da, urăsc să merg la muncă sâmbăta.

6. Ce vă face fericiți în viața de zi cu zi?

De multe ori m-am bucurat și de un mesaj. De alte ori, am preferat ca omul care vrea ceva de la mine, să mă sune și să vorbim. Fericirea e teoretic un sentiment/ o emoție/ e ceva acolo ce eu nu o pot defini, pentru că e diferită total de ceea ce îți poate oferi un om. Mă simt fericită atunci când îmi merg toate lucrurile, și mă face fericită în mod special faptul că eu lucrez ceea ce îmi place. Astfel, fericirea mea vine din mai multe părți. Chiar și Tediloi mă face fericită, când îi văd mutra aia și urechile ridicate… mă face să zâmbesc și să-i spun că arată ca un câine idiot. E al meu, îl iubesc, mă iubește, mă face fericită. Pe lista lucrurilor care mă fac fericită pe mine se află și: parfumurile, cafeaua, pantofii, hainele, seturile de farfurii, filmele bune și prietenii.

7. Ce fel de oameni preferați să aveți lângă voi?

Eu mi-am schimbat de mult prietenii. Ăia care m-au rănit și m-au făcut să mă simt de rahat, i-am lăsat în lumea lor… Aia în care ei se cred cei mai buni, în care ei se simt inferiori, iar toate discuțiile împreuna erau contradictorii. N-am nimic cu oamenii ce au păreri diferite de ale mele, dar atâta timp cât nu ne mai plac aceleași lucruri, m-am retras. Am ales să am lângă mine oamenii pe care îi plac. Îi respect și îmi place să-i consider prieteni, fără niciun scop anume.

8. Care este primul lucru pe care îl faceți când vă treziți dimineața?

Its easy. De cele mai multe ori când mă trezesc, primul lucru e să-mi caut șosetele și să mi le iau în picioare. Am și papucii de casă lângă pat, dar fără șosete mă simt incompletă. Apoi mă duc la baie, mă spăl pe ochi și merg la bucătărie să-mi fac cafeaua. De aici lucrurile iau întorsătura aia neplăcută ce trebuie făcute de dimineață. Job, proiecte, întâlniri cu clienții și așa mai departe.

9. Cât de mult timp v-ați dori să aveți disponibil pentru voi?

Dacă ar fi după mine, mi-ar place ca în fiecare zi să am timp să fac tot ce fac vinerea sau în alte zile mai încărcate. Dar am reușit să îmi găsesc pe zi un moment de respiro așa cum mi-l doream. Mi-ar place totuși să pot să am o zi întreagă doar pentru mine. Să fac băi cu spumă, să merg la plimbare cu căștile băgate în urechi, să stau și să privesc apusul soarelui…. Doamne cât timp liber mi-ar mai trebui. Dar ce să fac? Mă mulțumesc și cu ăsta pe care îl am. Nu pot merge când vreau eu la socrii, la plimbări sau la întâlniri cu fetele, dar știu măcar că odată atunci când îmi doresc, fac să existe o zi liberă, doar pentru asta. Așa, o dată la 2 luni cred că îmi prinde bine.

10. Care sunt principiile voastre pentru o viață mai faină?

Merg pe principiul, zâmbește că nu știi niciodată când vei fi știrbă. Așa că sunt optimistă de felul meu. Chiar și atunci când nu am zile roz, încerc să nu văd totul gri. Cum fac asta? Mă gândesc la lucrurile faine anterioare și e imposibil ca fața asta de zăpăcită a mea, să nu schițeze un zâmbet. Iar când am familia aproape… nici nu doare atât de tare. Am o viață obișnuită, dar o consider faină din cauză că nu mai pun la suflet răutățile nimănui. Îmi văd de treaba mea și mă gândesc că poate, ăia mai slabi de îngeri, nu o să poată zice niciodată ceea ce zic eu și altora. ” Viața e făcută să fie trăită în cel mai fain mod, dacă știți să luați lucrurile bune ca și un motiv de a trăi, atunci veți fi fericiți.” Anyway, dacă ajungi la sfârșit la concluzia că fiecare prieten/ om nou/ întâlnit aduce cu el lucruri bune, veți vedea că în timp, de la fiecare din ei v-ați ales cu câte o vorbă, gest fain, lucruri mărunte. Însă atunci când consider eu că fiecare om bun/prieten nu mă învață nimic de bine, hello…. caut să cunosc oameni noi, frumoși și locuri minunate. Asta cred eu că include o viață faină. Să cunoști, să evoluezi și să îți zici ce faină-i lumea care te-nconjoară!

Cui trimit această leapsă?

Această leapșă merge către: Aguritza, Camelia Croitor, Ramona Lazăr, Roxana Georgiana, Rodica Mihaela, Dana Maria și oricine care vrea să o preia, poate să modifice titlul, cu link de unde a pornit. Abia aștept să citesc mai multe chestii despre voi.

Update 7.06.2016: Leapşa a fost preluată de: Ioana Radu, Bianca Ionel, Rodica Mihaela, Violeta Vio, Ramona Lazar, Loredana Vlaescu, Dana Maria

 următorul update va fi când mai apar lepşe preluate.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.