Cauți un salon de înfrumusețare în Craiova? Du-te la Zen Studio!

Comment

Personale

Ți s-a întâmplat vreodată să simți nevoia acută să găsești un salon de înfrumusețare profesionist? Eu cred că nu sunt singura care a trecut prin experiențe și tratamente nasoale din partea saloanelor. Ce nu înțeleg mulți e că nu așteptăm din partea personalului minuni, dar așteptăm măcar să fim trataţi cu profesionalism şi să ne arate că le pasă de noi. Ce-i drept sunt foarte rare saloanele alea, dar uite că există fix în Craiova.

salon zen craiova

Zen Studio by Mihai Partea – Chiar este unul dintre cele mai cool saloane pe care eu le știu!

Având în vedere faptul că jobul mă pune în situația de a călători în permanență, am nevoie uneori să mă relaxez. Și unde mă pot relaxa oare eu cel mai bine? Într-un loc unde să-mi fac un tratament la păruleţ, într-un salon, desigur! Nici nu mă mai gândesc în momentul de faţă la măşti cu ouă, cu măsline…. Nu dragă! Dacă nu te duci la salon e degeaba. Unde mai e răsfăţul atunci?! Așa am ajuns să fac cunostință cu Zen Studio, un salon din Craiova care ar putea să pună în fund toate saloanele din Bucureşti. Nu doar ca m-a vopsit și părul aproape că nu s-a deteriorat deloc, dar mi-au și pus extensiile clip on, pe care eu nu sunt în stare niciodată să mi le pun. Nu că ar fi mare inginerie, dar parcă tot mai bine e să le pună cine ştie.

  1. Pro: Preţuri bune!!. Părul nu mi s-a deteriorat după vopsire. Personalul e de milioane, iar eu m-am simţit perfect!
  2. Contra: Nu e frumos ca un astfel de salon mişto să aibă expoziţie de extensii pe alese. Nu!! Nu e corect din cauză că mă fierbea la inimioară gândul că le-aş vrea pe toate.

salon zen craiova pareri

Ce mi-a plăcut mie la Zen Studio şi ce legătură are cu Zen Extensii?!

Ştiam de salonul ăsta dinainte să merg pentru că tocmai ce îmi comandasem înainte cu o lună, un pachet de extensii clip on, da… Nu ştiu dacă mai ţineti minte articolul ăla în care vă spuneam cum am găsit eu cele mai bune extensii, dar de când i-am cunoscut, sunt fascinată de tot ce înseamnă extensii, tratamente de păr şi saloane. Însă ce vreau să ţineţi cont e că dacă vreodată treceţi prin Craiova, să nu rataţi salonul ăsta pentru că e diferit cu mult faţă de ce cunoaşteţi deja.

Şi… să rectific: Zen nu este doar un brand de extensii, Zen este echipa salonului din Craiova, Zen sunt clienţii atunci când ajung în preajma unei echipe profesionistă, Zen suntem toţi cei care alegem calitatea în schimbul lucrurilor ieftine. Astfel că Zen Studio este unul dintre cele mai profesioniste saloane din Craiova la care eu am fost.

Şi dacă mă întrebaţi pe mine de ce îmi plac extensiile din păr natural şi de ce nu m-am mulţumit cu alea din plastic, vă zic eu că sunt prea săracă să cumpăr chestii ieftine! Aşadar, mi-a plăcut, văzut, plecat, perfect, s-a dus! :)) Un salon utilat, arătos, cu tot ce ai nevoie integrat e acum la un click de tine! Dă click aici!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.