Ce ai scris, ramane scris!

10 Replies

Personale

Suntem oameni  si chiar daca noi credem ca ne este “scris”sa gresim, tot ceea ce facem,”ramane scris”! Sunt trei lucruri la care ar trebui sa fim atenti atunci cand scriem pentru ca ce scriu eu sau ce vei scrie tu, ramane scris.

1.Adevarul absolut
Oricat am incerca sa cunoastem o persoana,nu vom sti adevarul absolut desprea ea. Oricat ar incerca   cineva sa ne stie viata,trairea,comportamentul sau gandirea, nu va putea sti pentru ca ei nu vor sti nicioadata adevarata fata a unui om, ci doar pot avea ideea de a vedea putin din adevarul, despre o persoana, dar acesta nu este adevarul absolut

2.Adevarata ta viata

Eu nu am de unde stii ce vorbesti, ce faci, cum te descurci, cum iti merge in viata pe care ti-o petreci acasa.
Sunt doar sigura ca “vorbesti lucruri care nu ar trebui vorbite”, de multe ori te certi cu sotia, alteori te certi cu parintii, iar daca spui “vorbe” pe care apoi le regreti, tine minte: Dumnezeu noteaza totul despre tine.

El te-a vazut chiar si atunci cand: ai injurat, ai vizionat filme porno, ti-ai mintit sotia sau parintii, sau pur si simplu te-ai suparat pe ceva care nu era un motiv de suparare. El te-a vazut atunci cand ai facut toate astea, si le-ai “scris”chiar tu, in cartea vietii tale. Poate candva faptele tale te vor acuza, te vei simti cu constiinta incarcate, dar imi pare rau sa-ti spun ..
“Ce ai scris, ramane scris” si nu exista radiera pentru a sterge!

3.Stiloul este in mana ta

Ti-a dat Dumnezeu sansa sa “scrii” in cartea vietii tale, tot ceea ce tu iti doresti. Nu irosi aceasta sansa, pentru ca niciodata nu vei mai putea sterge, absolut nimic din ea.
Tot ceea ce tu faci este scris in cartea vietii tale, nimeni nu poate sterge! Dumnezeu nu noteaza doar pe cei rai, El noteaza si pe cei buni. Orice ai face,tu detii “stiloul”si nu exista nimeni si nici o radiera sa stearga ceea ce ai facut”in trecut” sau in “prezent” . Un singur lucru. Conteaza ce vei scrie in viitor ca sa poti indrepta anumite greseli.

Va las cu o poveste!
Un parinte, avea un copil foarte rau, tot ceea ce facea acel copil era sa se implice in “necazuri”.
Tatal sau mergand la pastorul bisericii, cerea sfaturi ,despre cum sa il potoleasca.
Il batea mereu, dar el nu intelegea, pana cand s-a gandit sa nu ii mai spuna nimic, si pentru fiecare greseala de a lui, acesta batea cate-un cui in usa. Intr-o zi, cand copilul a vazut usa plina de cuie, si-a intrebat tatal -Tata, ce se intampla, tu in fiecare zi pui foarte multe cuie in usa si nu inteleg de ce.

La care tatal, ii raspunde, -Fiule, fiecare cui reprezinta cate-o greseala de a ta. Usa s-a umplut de cuie, iar cum s-a umplut, tatal a si cazut bolnav la pat! Vazand copilul toate acestea, a decis sa se schimbe, iar pentru fiecare fapta buna, sa scoata cate un cui din usa! A facut atatea fapte bune, incat a reusit sa scoata toate cuiele din usa. Fericit merge la tatal sau, langa pat, crezand ca il va face mai fericit si ii spune: – Uite tata, am devenit copil bun, nu mai este niciun cui in usa. La care tatal ii raspunde:Da fiule, sunt foarte mandru de tine si te felicit! Dar,cu gaurile ce faci?

Ce ai scris, ramane scris, doar Dumnezeu mai poate sterge!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

10 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.