Ce înseamnă pentru tine cel mai bun aspirator?

1 Reply

Personale Recomandări

În urmă cu câteva luni, aveam ideea că eu trebuie să am cel mai bun aspirator al anului. De ce? Având un animal în casă, praful, părul şi impurităţile trebuie exterminate cât ai zice peşte.  Nu am avut un ghid anume, voiam ceva care să alunge microbii, alergenii şi bineînţeles, atunci când aspir să nu-mi lase un miros de nesuportat. Am vrut ceva economic, ceva care să ţină şi să facă treabă, aşa cum aş zice-o eu în termenii mei. Dar de unde să mă informez? De unde să aflu care este aspiratorul care mi s-ar potrivi?

Aşa am descoperit Besty.ro

Căutând şi răscolind tot google-ul după informaţii concrete, am ajuns într-un sfârşit să găsesc Besty.ro, un site ce m-a ajutat printr-un articol scris să îmi dau seama care este aspiratorul perfect pentru mine. Sună nebunesc să stai să cauţii informaţii, însă fără informaţiile de rigoare nu ai cum să te decizi când vezi câte oferte există pe piaţa românească. Dacă stai să te uiţi într-un magazin la toate ofertele, ajungi la concluzia că şi aspiratorul ăla de 100 de lei e bun, însă lucrurile nu stau deloc aşa.

besty.ro

Dar oare ce înseamnă pentru tine cel mai bun aspirator?

Am citit pe Besty.ro că cele mai bune aspiratoare ar fi cel cu apă de la Zelmer, cel vertical de la Bosch, aspiratorul fără sac de la Philips, aspiratorul fără sac de la Samsung şi aspiratorul fără sac de la Beko. Faza cea mai tare e că în articolul respectiv scria chiar şi cum să îţi alegi specificaţiile, ceea ce eu sunt chiar pe lângă subiect. Nu mă pricepeam la detalii tehnice, dar am înţeles datorită articolului, că un aspirator  bun te ajuta. Dar parcă te ajută bine şi bugetul. Pe Besty.ro scria că în funcţie de buget poţi cumpăra cel mai bun aspirator. Dacă bugetul este unul pe măsură, cu siguranţă îţi achiziţionezi cel mai bun aspirator din câte există, dacă însă bugetul e limitat, nu prea cred că poţi avea aşteptări enorme… Însă, oare pentru tine ce înseamnă un aspirator bun?

cel mai bun aspirator

Ce aspirator am ales eu?

Am telefon Samsung, televizor Samsung, Sistem Audio Samsung, tabletă Samsung şi aspirator Samsung… Am ales aspiratorul fără sac de la Samsung. Am dat undeva la 560 de lei pe el şi cred că este cea mai bună alegere pe care o puteam face. E expres pentru părul de animale, are butoanele direct pe mâner, deci nu mai trebuie să stau aplecată şi să-i setez puterea, iar puterea de absorbţie a impurităţilor, a prafului şi a părului de animal este deosebită. Nu mă pot plânge decât că se spală cam greu filtrele, însă pentru banii care i-am dat, să ştii că face o muncă titanică la mine în casă.

cel mai bun aspirator de

Ei bine, se pare că sunt bune site-urile din online, mai ales atunci când te ajută să iei o decizie importantă! Pe mine articolul de pe Besty.ro m-a ajutat. Sper ca şi articolul meu să ajute pe alţii, pentru că eu chiar pot înţelege şi stiu cum e când ai de ales între atâtea oferte.  Trăiască articolul de pe Besty.ro, că am reuşit să aleg cea mai mişto variantă!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

1 comment

  1. Rada Livia ( Violiv Rad)

    Foarte bun articolul tau! Cand am achizitionat aspiratorul meu am luat la rand toate magazinele de electrocasnice, stiam ce astept de la acel aspirator si mai stiam si ca trebuie sa fie o firma de renume. In final am ales un asprator frantuzesc ,,Extra 2000″ care are o putere extraordinara de aspirare, spala covoare, gresie, canapele, scaunele de la masina, se poate folosi cu sac sau fara punand apa pe fundul recipentului. Il am din 2006 si este la fel de performant. A costat 560 lei atunci, dar a meritat, nu mai duc covoarele la spalatorie. Am aspirat si pietrisul din masina luat pe incaltari.

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.