Ce mi se pare mie o proastă creștere în online

4 Replies

Personale

Urăsc facebook-ul pentru că o inventat “seen” și nici nu-mi înțeleg oamenii din listă. Nu mă deranjează că nu mi se dau like-uri și nici că nu mi se răspunde la comentarii, pentru că de multe ori nici eu nu dau like, cu toate că dau share, dacă îmi place ceva.

Oameni prosti pe facebook

Însă am în listă niște oameni atât de ciufuți de nu mi pot explica. Cum se face că atunci când mă întreabă cineva ceva, eu fac pe naiba în patru să răspund, deși sunt ocupată. Iar atunci când eu port o discuție cu cineva, îmi arată minunatul “seen” și aștept ca o proastă să mi se răspundă cu orele sau de multe ori cu zilele.

La fel și cu email-urile. Dacă primesc un email, în decurs de câteva ore răspund, însă când trimit eu vreun e-mail, aștept și două zile pentru un răspuns. Nu cred că are rost să vă mai spun că mi s-a raspuns la un email si după 6 luni. Așa că nu am pretenții, mai nou mă aștept la orice.

Oameni nesimtiti

Ce părere am despre acești oameni?

Am zis de multe ori că aș fi ingrată să pun niște acțiuni din online pe seama creșterii. Dar într-un final am ajuns la concluzia asta. E ca și la școală, profesorul îți spune să răspunzi la întrebare, iar dacă nu știi taci mâc pentru că părinții nu ți-au spus că prima dată trebuie lecțiile făcute și pe urmă ieși afară. Proastă asemănare, dar tot la fel de prost gust.

Oamenii ăștia care citesc mesajele de pe facebook și nu au chef să răspundă, sunt pur și simplu prost crescuți. Că mă gândesc 100% că nu mi se întâmplă asta numai mie… însă dacă până acum așteptam cu zilele să primesc totuși un răspuns la o întrebare, de azi înainte știu măcar cui trebuie să dau unfriend. Nu are sens.

Cum iti poti da seama de ce gandeste un om

E una să nu văd că a citit și să mă gândesc că omul e ocupat, și alta e să citească, să stea și să reflecteze câteva ore la ce întreb și totuși să nu mi se răspundă. Voi ce faceți într-o astfel de situație?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

4 comments

  1. Dana Maria

    Eu urasc cand ma strofoc sa dau un comentariu calumea, cu o glumita, o maslina, o parere, ceva si primesc raspuns: ":)". Jur ca mi se pare ca omul ala ma ia de proasta. Urasc semnul ala, mai ales cand e pus de unul singur asa. De-aia am decis sa nu mai comentez nimic pe paginile unde primesc "raspunsul" asta. Doar daca e o persoana la care tin si in offline mai zic cate ceva, dar altfel nu.

  2. Aniela Deby

    Nici nu mai comenta. Nici eu nu sunt multumita deloc de comportamentul unora, dar deh.. dacă nu stiu altcumva proceda. Noi nu suntem aici să schimbăm chestii, lumea nu ne apreciază? Pa și pup la revedere :)) Așa se zice :*

  3. Aniela Deby

    Și eu gândesc la fel, poate mi se întâmplă și mie să citesc un mesaj și să-mi zic că răspund peste 5 minute, dar apoi să mă iau cu treabă și să uit. Nicio problemă, când revin, după câteva ore răspund, dar măcar răspund.

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.