Cinci lucruri pe care le fac astăzi, într-o zi de duminică însorită

1 Reply

Personale

Cred că toți oamenii de pe planetă se bucură atunci când vine weekendul.  Mulți o fac pentru că o să aibă mai mult timp liber, vor putea dormi până la ore târzii, doar eu mă trezesc de dimineață și mă gândesc câte lucruri mișto pot face astăzi. Așadar, ce voi face astăzi, într-o zi de duminică?

O zi de duminica

1. Am scos câinele la plimbare de dimineață. În cursul zilei va fi destul de cald și nu cred că e foarte sănătos să îl plimb prin soare.

2. Mi-am făcut o cafea mare și tare, și am ajuns la concluzia că e super bună dacă nu o bei pe fugă și îți rezervi timpul necesar.

3. Mi-am pregătit carnea de grătar, cartofii și salata, iar acum aștept ca prietena mea să își termine treburile prin casă și să mergem să tragem un grătar.

4. Mi-am luat o rochiță și multe loțiuni de baie. Nu de alta, dar în timp ce bărbații fac grătarul, noi ne putem bronza în tihnă. Că doar nu se leagă nimeni de viața noastră.

5. Și când voi ajunge acasă, voi face un duş și sper să reușesc să mă uit la un film. Nu am mai văzut un serial polițist sau un film, o comedie, un thriler ceva, de nici nu știu cât timp.

Voi ce faceți într-o zi de duminică?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

1 comment

  1. Rodica Mihaela

    De obicei iesim in oras cu Dragos, mergem la McDonald, in parc sau la vreun spectacol de strada, mancam o pizza, un mic sau niste fast-food si ne intoarcem acasa unde ne jucam si dupa ma uit eu la un film, cand doarme toata lumea.

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.