Cine imi gaseste sloganul?

47 Replies

Personale

Apelez prin acest articol la toţi cititorii mei care mă citesc de ceva timp şi în mare parte mă cunosc. Vreau să îmi pun un slogan la blog. Un slogan care să îmi reprezinte munca, am câteva idei dar am zis că părerea voastră contează pentru mine.

 Ce vreau de la voi? Să îmi spuneţi clar ce slogan să pun blogului. Adică acele gânduri care apar sus lângă Aniela Deby, dar nu uitaţi că trebuie să reprezinte blogul, să fie un slogan unic nu plagiat  de prin vecini .

Cel mai frumos slogan propus va avea un articol special dedicat cu link spre blogul celui care l-a iniţiat. Ce slogan îmi propuneţi? Sper doar să nu văd comentarii precum ” Cred că ar fi mai bine să te gândeşti singură” sau „asta e ceva ce ţine de tine”

Eu cred că voi îmi veţi găsi un slogan care mi se potriveşte ca o mănuşă. Trebuie doar să vedeţi ce scriu. Iar dacă cumva nu reuşesc să găsesc niciunul eligibil, atunci sunt constrânsă să îmi folosesc mintea.

După ora 00:00 Aprob comentariile!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

47 comments

 1. Eugen Stefan Sotropa

  „From nothing to something” – inspiratie de la Connecte-r :)) sau ” To smart to shut up” 😀

 2. Savoir Faire

  Adevaratul slogan ia nastere dupa fenomen, nu inaintea lui… sau cel putin asa se intampla in cele mai multe cazuri.
  Deci sloganul trebuie sa reflecte ceea ce ai facut tu pana acum si ceea ce iti vei propune sa faci.
  E greu sa iti faci tu un slogan din propriile cuvinte, adica mie cel putin mi se pare mai practic sa abordezi un slogan/proverb in care sa te regasesti.
  Mai jos ai ceea topul cu ceea ce cred eu ca ti se potriveste.

  1) „Carpe diem, quam minimum credula postero”
  (traieste clipa si nu iti face griji pentru ziua de maine)
  2) „Imperare sibi maximum imperium est”
  (A comanda catre noi insine este cea mai mare forma de a comanda)
  3) „Aut amat, aut odit mulier, nihil est tertium.”
  (femeia ori iubeste ori uraste: nu exista alternativa)

 3. Gyerko Szabolcs-Laszlo

  Daca oricum ai scris, ca nu doresti comentarii precum ” Cred că ar fi mai bine să te gândeşti singură” sau “asta e ceva ce ţine de tine”, atunci eu as sugera de ex…..”Gandim singuri, discutam toti” 🙂

  1. Nice

   Aniela, sa stii ca e foarte potrivit sloganul propus de Szabi pentru blogul tau, nu stiu daca ai luat deja o decizie, dar eu te sfatuiesc sa mergi pe mana lui. E super!

   1. Ninulescu

    Ei bine, nici mie, prefer saorma, langosele cu branza si ceafa de porc cu mujdei, dar daca ai scrie „Aniela Deby – saorma si langose cu branza” ar trebui apoi sa faci din blog un blog culinar :)))

    De obicei lumea iubeste la blogurile feminine stilul nevinovat, jucaus si totodata romantic, am o prietena care dupa ce a trecut langa numele ei si textul ” pupici si panglici roz” si-a dublat numarul de cititori, unii chiar i-au devenit clienti !

  1. User Aniela Deby Post author

   Sincer? Nimeni!:)) Nu au participat toti castigatorii, cel care imi zicea sloganul , bineinteles care imi placea mie, primea un link in sidebar sau un articol despre blogul lui 😛

     1. Savoir Faire

      As scrie un articol despre tine si blogul tau, dar sunt grav de tot in pana de idei, in schimb vad ca tu te gandisei deja sa scri un articol despre un blogger.
      Daca il scri despre blogul meu, promit ca ma revansez imediat ce imi vine inspiratia 😀

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.