Concurs: E vară și Lady Anion te premiază!

200 Replies

Concursuri

Concurs încheiat! Vă mulțumesc pentru participare și implicare tuturor, dar pentru că concursul face fericiți doar 3 dintre voi, random a ales ca norocoșii să fie numărul 83, numărul 77 și numărul 5. Mulțumesc!

Câștigătorii sunt:

capture-20150623-182556-horz

Premiul 1: Ianolia Marina, cu numărul 83.

Premiul 2: Alexandra Găvrilă cu numărul 77.

Premiul 3: Brândușa Aculeșei cu numărul 5.

Felicitări fetelor și vă rog din suflet să-mi dați un email pe adresa de la contact cu datele voastre de livrare pentru a vă fi trimise premiile.

Pentru că eu am testat Lady Anion și am fost foarte mulțumită de aproape fiecare gamă, am decis împreună ca să facem fericiți alte trei persoane, pentru că e o fericire să te simți atât de bine în pielea ta atunci când nu sunt prea bune ”perioadele” în fiecare lună. Astfel veți vedea și voi cum este să vă simțiți adevărat și bine cu absorbantele antibacteriane, cu banda de turmalină, emisie de anioni si infraroșii singurele de pe piață.

SIGLA-ANION-CARE-v1

Cred că fiecare femeie a auzit cel puțin de Lady Anion. Dacă încă nu știți despre ce vorbesc, vă invit să citiți acest articol. Lady Anion, singurele absorbante din bumbac organic de pe piață. Însă vreau să aveți în vedere că acest concurs se adresează doamnelor și domnișoarelor dar nu sunt excluși nici persoanele de sex masculin. Mai ales că punem la bătaie și două pachete de Nanoxyn Alpha.

”Nanoxyn Alpha, cel mai bun supliment antioxidant existent pe piaţă, a fost obţinut prin combinarea unor suplimente antioxidante naturale cunoscute, sub formă de pudră: extract de vin roşu, extract de seminţe de struguri şi extract de frunze de măslin. Aceste trei suplimente antioxidante sunt folosite în combinaţie cu nanoSOF, care joaca rol de mediu de livrare şi de catalizator şi neutralizator al radicalilor liberi din organism. Materialul nanoSOF este dispersat în amestecul natural de antioxidanţi, având o valoare neutră a pH-ului. ”

”BENEFICIILE unei diete cu antioxidanti pe bază de Nanoxyn Alpha includ”:

 • activarea metabolismului celular printr-o mai bună oxigenare a organismului;
 • susţinerea metabolismului general prin anihilarea toxinelor şi a radicalilor liberi;
 • curăţarea sistemului digestiv şi a ficatului;
 • menţinerea unui sistem circulator sănătos, în baza unei circulaţii sangvine mai bune;
 • îmbunătăţirea şi tonifierea pielii, prin asigurarea unei circulaţii periferice mai bune;
 • meţinerea colesterolului bun la niveluri adecvate şi a VSH-ului în limite normale.

Beneficiile pe termen lung folosind Nanoxyn Alpha sunt: ameliorarea, calmarea, reducerea diferitelor afectiuni (artrita, astm, alergii, pierderea părului, colesterol, ateroscleroza, cardiopatie ischemică, contracții musculare,  gastrite și ulcere, gripă și răceli, arsuri, venele varicoase, lovituri, tromboflebite și tromboze,  neuroze și stări de stres,  pareze, semipareze, parkinson, afecțiuni ale ficatului și hepatita, diabet, piatră și nisip la rinichi, e. coli și cistite, colite și deranj stomacal,  fertilitate).

Ce trebuie să faceți?

 1. Intrați pe site-ul AnionCare.ro ( dați un click pe cuvânt) și spuneți-ne printr-un comentariu ce pachet de Lady Anion v-ați dori să folosiți.
 2. După ce l-ați ales, vă rog să îmi lăsați numele produsului intr-un comentariu la acest articol și să-mi spuneți de ce vă place.
 3. După ce ați lăsat comentariul, asigurați-vă că pagina de facebook  Anion Care are like de la voi. ( Opțional)
 4.  Dați share pe facebook acestui articol. ( Obligatoriu)

absorbante lady anion

Premiile oferite sunt:

 1. Locul Întâi primește 1 pachet Nanoxyn Alpha ( cel mai puternic antioxidant din lume)  și  3 pachete Lady Anion la alegere.
 2. Locul Al doilea primește 1 pachet Nanoxyn Alpha( cel mai puternic antioxidant din lume) și  2 pachete Lady Anion la alegere.
 3. Locul Al treilea primește 3 pachete Lady Anion la alegere.

Durata concursului:

Concursul se desfășoară din 26.05.2015 până în 20. 06.2015

Cum se alege câștigătorul?

Toți veți avea șanse egale. Câștigătorul va fi ales prin random.org și vor fi descalificați cei care nu urmează toate instrucțiunile de mai sus.

 

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

200 comments

 1. Stelian Gheorghe

  Cu siguranta ca toate produsele marca Anion Care sant deosebit de bune si eficiente..am ales Lady Anion absorbant de zi 3 picaturi, deoarece ofera confort si protectie in primele zile ale menstruatiei, datorita compozitiei de bumbac organic care nu irita pielea si este destinat pielii sensibile, impiedicand aparitia iritatiilor, inflamatiilor si a infectiilor de orice fel.
  Fb: Stelian Gheorghe
  Share: https://www.facebook.com/stelian.gheorghe.1/posts/787281831378838?pnref=story

 2. Druga Claudia

  Am ales Lady Anion absorbant de zi ,pt ca ofera confort si protectie in zilele de menstruatie cand ai probleme.Nu irita pielea sensibilaprevine aparitia infectiilor.

 3. Brindusa Aluculesei

  mi-as dori sa ma pot bucura de Lady Anion – absorbante confecţionate din bumbac organic, steril.Datorita elementului inovativ, unic pe piaţa absorbantelor igienice din Europa: banda patentată de anioni (rezultat al celor peste 5 ani de cercetări în domeniul nanotehnologiilor – tehnologiile moleculare ale mileniului III), în care „materia primă” sunt atomii. Aceasta, în contact cu pielea, emite anioni și infraroșii, care elimină bacteriile și mențin mediu steril până la 7 ore de la utilizare. Absorbantul Lady Anion conține gel super absorbant natural, obținut din porumb, hartie pură, sterilizată, adeziv alimentar non-toxic și ambalaj resigilabil, din aluminiu alimentar, ceea ce transforma absorbantul într-o protecție imbatabilă împotriva infecțiilor, iritațiilor și inflamațiilor
  share-https://www.facebook.com/brindusa.aluculesei/posts/717839934993351?pnref=story.

 4. Aluculesei Brindusa

  mi-as dori sa ma pot bucura de Lady Anion – absorbante confecţionate din bumbac organic, steril.
  share-https://www.facebook.com/brindusa.aluculesei/posts/717839934993351?pnref=story

 5. Constantina Niculcea

  Pentru ca este din bumbac organic si are putere de absorbţie de 4 picături care oferă protecţie şi confort în primele nopţi ale menstruaţiei, când fluxul este puternic.

 6. Hossu Claudia

  FB;HOSSU CLAUDIA
  SHARE;share; https://www.facebook.com/hossu.claudia/posts/1026136550737360?pnref=story
  TWITTER; HOSSU CLAUDIA
  GOOGLE;HOSSU CLAUDIA
  ALEG; ; Absorbantele din bumbac organic Lady Anion cu putere de absorbţie de 5 picături îţi oferă protecţie şi confort în primele nopţi ale menstruaţiei, pentru flux foarte puternic. Suprafaţa mare din bumbac organic atinge cu delicateţe pielea sensibilă, elimină umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile. Folosirea absorbantului din bumbac organic Lady Anion protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel.Ma simt protejata cu ele zi si noapte.

 7. costea mihaela

  toate produsele marca Anion Care sant deosebit de bune si eficiente..eu am ales Lady Anion absorbant de zi 3 picatur

 8. Ghizdavu Iuliana

  fb;Ghizdavu iuliana ,am ales deoarece sunt recomandate femeilor cu flux menstrual puternic, oferind protecţie maximă în timpul nopţi , femeilor aflate în perioada de premenopauză şi celor cu fibrom uterin, care se confruntă cu un flux menstrual puternic. Absorbantele din bumbac organic Lady Anion pot fi folosite, ca metodă de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare ,share;https://www.facebook.com/iulianasimona.ghizdavu/posts/1588168554794074?pnref=story

 9. Gabriela Balasa Matei

  Absorbantele din bumbac organic Lady Anion cu putere de absorbţie de 5 picături îţi oferă protecţie şi confort în primele nopţi ale menstruaţiei, pentru flux foarte puternic. Suprafaţa mare din bumbac organic atinge cu delicateţe pielea sensibilă, elimină umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile. avand unflux menstrual puternic , datorita fibromului uterin de care sufar, aceste absorbante sunt ideale! Folosirea absorbantului din bumbac organic Lady Anion protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel.Ma simt protejata cu ele zi si noapte.

 10. Ella Elena

  Sunt perfecte pentru mine! Absorbantele din bumbac organic Lady Anion cu putere de absorbţie de 5 picături îţi oferă protecţie şi confort în primele nopţi ale menstruaţiei, pentru flux foarte puternic. Suprafaţa mare din bumbac organic atinge cu delicateţe pielea sensibilă, elimină umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile.
  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1413743075616364&id=100009420543555

 11. Ungureanu Lidia

  Am ales deoarece sunt recomandate femeilor cu flux menstrual puternic, oferind protecţie maximă în timpul nopţii.

 12. Murarasu Oana-Nicoleta

  Am ales absorbantele Lady Anion de zi, cu putere de absorbţie 3 picături deaorece am un ciclu normal iar acestea sunt recomandate femeilor cu ciclu normal.

 13. Mikyangel Miky Angel

  , Imi plac absorbantele de zi 2 picaturi pentru ca le folosesc de luni bune si m-au scapat de mirosul neplacut, de infectii urinare si de grija sa nu cumva sa ma patez.
  Like: Mikyangel Miky Angel
  Share:

 14. Suta Maricica

  As dori sa folosesc ABSORBANT DE ZI 3 PICĂTURI, citind descrierea acestui produs cred ca este cel mai potrivit pentru mine. Imi place ca are putere de absorbtie pentru flux normal, cum am eu nevoie.
  share:

 15. Gabriela Alina

  datorita faptului ca sunt din bumbac organic, au o banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii ce împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile, ceea ce alte absorbante de pe piata la momentul actual nu le au!

 16. Victoria Focsa

  Absorbantele din bumbac organic Lady Anion cu putere de absorbţie de 5 picături îţi oferă protecţie şi confort în primele nopţi ale menstruaţiei, pentru flux foarte puternic. Suprafaţa mare din bumbac organic atinge cu delicateţe pielea sensibilă, elimină umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile. avand unflux menstrual puternic , datorita fibromului uterin de care sufar, aceste absorbante sunt ideale! Folosirea absorbantului din bumbac organic Lady Anion protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel.Ma simt protejata cu ele zi si noapte.share-https://www.facebook.com/focsa.victoria/posts/839960836041177?pnref=story

 17. Adin Adin

  Mi.as dori sa folosesc acest pachet :http://anioncare.ro/portfolio/pantiliner/. Imi plac deoarece, absorbantele zilnice din bumbac organic Lady Anion sunt perfecte pentru senzaţia de prospeţime de care ai nevoie în fiecare zi. Se folosesc în zilele dinafara menstruaţiei, oferind confort şi protecţie. Suprafaţa mare din bumbac organic atinge cu delicateţe pielea sensibilă, eliminând umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile. Folosirea zilnică a absorbantului Lady Anion protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel.Ele pot fi folosite ca metodă de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare, începând cu vârsta pubertăţii (9 – 10 ani).

 18. Adina

  Mi.as dori sa folosesc acest pachet :http://anioncare.ro/portfolio/pantiliner/. Imi plac deoarece, absorbantele zilnice din bumbac organic Lady Anion sunt perfecte pentru senzaţia de prospeţime de care ai nevoie în fiecare zi. Se folosesc în zilele dinafara menstruaţiei, oferind confort şi protecţie. Suprafaţa mare din bumbac organic atinge cu delicateţe pielea sensibilă, eliminând umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile. Folosirea zilnică a absorbantului Lady Anion protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel.Ele pot fi folosite ca metodă de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare, începând cu vârsta pubertăţii (9 – 10 ani).

 19. Petria Florescu

  PANTILINER – pentru uz zilnic, putere de absorbţie 1 picătură (flux minim); dim. 155 mm; 24 buc/pachet.Imi place deoarece are invelisul protector cel mai eficient si sunt bune si pentru prevenirea infectiilor.

 20. Emil Hossu

  FB;EMIL HOSSU
  SHARE; https://www.facebook.com/Hossu.Emil/posts/841672085911008?pnref=story
  ALEG PENTRU SOTIA MEA; ABSORBANT DE NOAPTE 5 PICĂTURI – pentru uz în timpul menstruaţiei; pachet mov; putere de absorbţie 5 picături (flux foarte abundent); dim. 330 mm; 6 buc./pachet.
  Absorbantele din bumbac organic Lady Anion cu putere de absorbţie de 5 picături îţi oferă protecţie şi confort în primele nopţi ale menstruaţiei, pentru flux foarte puternic. Suprafaţa mare din bumbac organic atinge cu delicateţe pielea sensibilă, elimină umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile. Folosirea absorbantului din bumbac organic Lady Anion protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel. Sint foarte bune si foarte necesare in fiecare luna .

 21. Melniciuc Oana

  Aleg ; pentru ca absorbantele din bumbac organic Lady Anion au putere de absorbţie de 3 picături (flux normal) îţi oferă protecţie şi confort în primele zile ale menstruaţiei, când fluxul este mai puternic. Suprafaţa mare din bumbac organic atinge cu delicateţe pielea sensibilă, elimină umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile. Absorbantul din bumbac organic Lady Anion protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel.
  Share:https://www.facebook.com/martuneac.oanacristina/posts/979882505385309?pnref=story
  Nume :Melniciuc Oana

 22. Adina Ficea

  Absorbantele din bumbac organic Lady Anion cu putere de absorbţie de 5 picături îţi oferă protecţie şi confort în primele nopţi ale menstruaţiei, pentru flux foarte puternic. Suprafaţa mare din bumbac organic atinge cu delicateţe pielea sensibilă, elimină umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile. avand unflux menstrual puternic , datorita fibromului uterin de care sufar, aceste absorbante sunt ideale! Folosirea absorbantului din bumbac organic Lady Anion protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel.Ma simt protejata cu ele zi si noapte.

 23. Daniela Tabirtoiu

  FB: Daniela Gabriela Ionescu
  Share:
  Am ales pachetul cu putere de absorbtie de 3 picaturi deoarece imi ofera protecţie sigura şi confort în primele zile ale menstruaţiei.
  Multumim tare mult pt concurs.

 24. Ralu River

  Aleg absorbantul de zi 3 picaturi pentru ca mi se par cele mai potrivite nevoilor corpului meu. Imi place ca e din bumbac organic si elimina umezeala.

  Share:
  FB: Ralu River

 25. Cojan Petru

  Fb: Cojan Petru Share:
  ALEG PENTRU SOTIA MEA; ABSORBANT DE NOAPTE 5 PICĂTURI – pentru uz în timpul menstruaţiei; pachet mov; putere de absorbţie 5 picături (flux foarte abundent); dim. 330 mm; 6 buc./pachet.
  Absorbantele din bumbac organic Lady Anion cu putere de absorbţie de 5 picături îţi oferă protecţie şi confort în primele nopţi ale menstruaţiei, pentru flux foarte puternic. Suprafaţa mare din bumbac organic atinge cu delicateţe pielea sensibilă, elimină umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile. Folosirea absorbantului din bumbac organic Lady Anion protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel. Sint foarte bune si foarte necesare in fiecare luna .

 26. Luca Mihaela

  ABSORBANT DE ZI 2 PICĂTURI este preferatul meu pentru ca sunt norocoasa nu am un ciclu prea abundent, doar o zi este chinuitoare, in rest am nevoie doar de unul pentru 2-3 picaturi, pe astea le folosesc cel mai mult.

 27. Adina Radu

  Mi-as dori sa incerc ABSORBANT DE NOAPTE 5 PICĂTURI pentru ca mi-ar oferi, cu siguranta, protectia de care am nevoie in zilele delicate ale lunii.
  Share
  fb adina radu

 28. Ileana Lazaroi

  ABSORBANT DE ZI 3 PICĂTURI – pentru uz în timpul menstruaţiei; pachet verde; putere de absorbţie 3 picături (flux normal)…pentru ca este din bumbac ORGANIC si pentru ca mi se potriveste cel mai bine.

 29. Adyna_RADU

  Mi-as dori sa incerc ABSORBANT DE NOAPTE 5 PICĂTURI pentru ca mi-ar oferi, cu siguranta, protectia de care am nevoie in zilele delicate ale lunii.
  Share
  fb adina radu

 30. Rosulescu Robert

  Link share :
  Fb- Rosulescu Robert
  Pentru sotia mea- aleg pentru ca s-ar potrivii nevoilor ei, confera siguranta si protectie, previn aparitia iritatiilor, elimina bacteriile si neutralizeaza mirosurile.

 31. Rosulescu Viorica

  Imi doresc sa folosesc , au membrană pentru maximă protecţie împotriva scurgerilor de lichid, dar permeabilă
  pentru aer, ceea ce elimină umezeala şi căldura, pentru ca in zilele delicate imi confera maxim de confort!
  Link share :
  Fb- Rosulescu Viorica

 32. Claudia Stefan

  Fb- Claudia Stefan
  Imi doresc pentru ca imi ofera siguranta si protectie si in acelasi timp, ma protejeaza de infectii, de iritatii.

 33. Irynuka Ionela
  • deoarece am menstruatie cu flux abundent si pe timpul noptii am nevoie de protectie pentru a ma putea odihni in siguranta fara sa dorm cu grija ca ma patez sau pentru a evita sa mai pun tampon de vata peste absorbant. IN urma celor doua nasteri prin cezariana, am menstruatia foarte abundenta in primele 2 zile.
 34. Alexandra Gavrilă

  Salut. 😀
  Am avut ocazia sa testez cateva mostre Lady Anion si m-am indragostit iremediabil de acest brand. Vreau sa incerc PANTILINER [http://anioncare.ro/portfolio/pantiliner/] pt ca zilnic folosesc astfel de absorbante. Sunt nelipsite din igiena intima.
  FB: Alexandra Gavrilă –
  Share:

 35. candrea nadia alina

  Buna!
  fb: nadia alina candrea

  aleg de pe site aceasta varianta: , am avut ocazia sa le folosesc si sunt cu adevarat foarte eficiente si confera protectie absoluta.
  Multumesc pentru sansa!

 36. Elena Serban

  FB- Elena Racovita
  Share-https://www.facebook.com/elena.racovita.73/posts/1583155028613220?pnref=story
  Aleg -http://anioncare.ro/portfolio/absorbant-de-noapte-4-picaturi/ pentru ca-mi oferă protecţie şi confort în primele nopţi ale menstruaţiei, când fluxul este puternic.

 37. Ianolia

  Fb: Ianolia Marina (Maia)
  Share:
  Aleg pentru ca am un flux abundent al menstruatiei in perioadele grele si e o adevarata bataie de cap 🙁

 38. Marin Theodora

  Am ales:
  ABSORBANT MENOPAUZĂ – pentru perioadele de premenopauză, menopauză şi postmenopauză; pachet argintiu; putere de abs. 2 picături, ca metodă de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare, dat fiind ca am ajuns in aceasta etapa a vietii.
  FB- Marin Theodora
  share-https://www.facebook.com/marin.theodora.5/posts/839709336118268?pnref=story

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.