Cum a fost la Webstock 2014 si dupa Webstock

2 Replies

Conferinta Webstock

A fost plin de lume. Aproximativ 700 de persoane care şi-au făcut apariţia la singurul eveniment şi cel mai mare organizat de Evensys, Manafu şi echipa sa. Prezentările au fost extraordinare, pline cu umor, la început am cunoscut mai mulţi oameni, care s-au făcut cunoscuţi prin proiectele lor, prin felul în care interacţionau cu comunitatea lor dar a fost o adevărată plăcere să cunosc oameni noi cu care să schimb foarte multe vorbe. Am făcut live blogging, pentru că asta fac bloggerii acreditaţi şi am scris două articole de la sesiunea Blogging, Online Content. Prima sesiune şi a doua sesiune.

Am cunoscut foarte mulţi bloggeri pe care îi vedeam doar online. Offline a fost foarte tentant să discut cu ei şi m-am simţit foarte bine pentru că am discutat despre ceea ce aveam în comun. Mi-a plăcut să-l cunosc pe Mihai, majoritatea îl ştiţi, de Zmentă” .

Am cunoscut şi m-am împrietenit cu tipe de la diverse agenţii din toată ţara. Am schimbat cu aproximativitate vreo 60 de cărţi de vizită. Am primit în schimb cam acelaşi număr. Nu ştiu, nu cred că am să-i menţionez pe bloggerii pe care i-am cunoscut pentru că timpul e scurt, dar în plus am să-i menţionez pe cei cu care mi-am făcut un selfie. Ce pot să zic mai mult? Webstock a fost şi va rămâne un eveniment pe care am să-l savurez în fiecare an şi am să-mi onorez prezenţa la el.

A fost o zi în care pur şi simplu nici măcar nu am simţit cum a trecut timpul. Nici nu vreau să vă spun că m-am dus acolo fără vreun gând, faţă de ceea ce ni s-a oferit pentru că eu şi alte bloggeriţe nu ne gândeam că o să primim şi mici atenţii. Au fost foarte drăguţi cu noi. Am primit diverse chestiuţe, pix, agendă, poze, selfie că e safie şi mi-am făcut chiar şi o statuie, pentru că deh, dacă nu-mi face lumea, mi-a făcut Robofun.

M-am simţit foarte bine, Gala Webstock mi-a plăcut şi ea extrem de mult. Au câştigat oamenii care au pus suflet în proiectele lor şi s-au făcut remarcaţi prin ceea ce au creat şi au făcut ei. După Gală am mers la Party. Acolo, am întâlnit-o pe Cristina Nae cu care făcusem cunoştinţă şi la eveniment, singura diferenţă fiind că am discutat vreo trei ore, pur şi simplu nu ne mai săturam una de alta.

Am plecat de la Party la ora 4, eu aveam multe cunoştinţe printre care şi Alexandra Giula, mă invitase să stau la ea până când îmi vine trenul la ora 6, dar mie nu-mi place să deranjez pe nimeni, aşa că m-am dus direct în gară, unde am stat cu mai mulţi oameni drăguţi în sala de aşteptare, care spre surprinderea mea şi ei au fost la eveniment.

Datorită conversaţiilor aprinse era să-mi pierd trenul spre Mediaş, dar în ultimele două minute înainte de plecare trenului  am tras o fugă maxim de rapidă, că trenul a pornit cu piciorul meu pe treapta lui, bine măcar că n-am păţit nimic şi am reuşit să plec pentru că acasă eram aşteptată să plec la nuntă. Am fost coaptă de oboseală, asta e de ştiut, dar a meritat fiecare secundă să fiu la Webstock.

M-am simtit extraordinar de bine! Anul viitor mă aştept să văd mai mulţi bloggeri cunoscuţi. Webstock e singurul eveniment la care chiar nu se merită să nu ajungi. Trebuie să fiţi şi voi acolo! Ne vedem anul viitor, sunt optimistă.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

  1. gioni

    Eram clasa a 5-a si scriam mai coeerent. Daca webstock stringe impreuna Blogeri ca tine, este un eveniment ratat.
    Din respect pentru cititori, macar odata citeste inainte sa postezi.

    1. User Aniela Deby Post author

      Acum sa te corectez eu pe tine! ” Eram in clasa a 5-a si scriam mai coerent. Daca webstock strange bloggeri ca tine, este un eveniment ratat. Din respect pentru cititori, macar odata citeste inainte sa postezi” Sper sa mai sugi un deget si sa revi cand ai timp :))

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.