Cum am găsit și care este cel mai bun salon de înfrumusețare sector 5?

1 Reply

Frumusete

De o lună de zile mă aflu în București. Și ca orice femeie, obișnuită să merg la salon în fiecare lună atât pentru pensat, manichiură, pedichiură, spălat pe cap și a.ș.m.d, am căutat și eu cel mai bun salon (de) infrumusetare din sector 5.  După multe căutări să zic așa, având în vedere că sunt totuși un seo specialist lover… m-am gândit să caut online. Însă mirarea mi-a fost să găsesc zeci de saloane și păreri despre ele PRO și Contra. Așa că m-am decis să o iau la pas. Am ales la instinct și ce credeți?! Am luat cea mai bună decizie.

parere cami lux

Prima mea experiență la Salon înfrumusețare Cami Lux Sector 5 – București

Când am intrat prima dată în salonul Cami Lux, mi-a plăcut felul cum am fost primită. Personalul m-a primit cu zâmbetul pe buze, ceea ce denotă profesionalism și încredere. Asta m-a făcut să am încredere în mine, așa că am trecut la pasul următor. Am vrut un pensat, o vopsire de sprâncene, un spălat pe cap, un tuns și un aranjat.

salon infrumusetare cami lux bucuresti

Cum a fost experiența primului pensat profesional în București?

Am fost pensată de D-na Camelia, care are o mână ușoară, atât de ușoară că nici măcar nu am simțit când îmi lua firele cu penseta, ambianța a fost deosebită, am povestit și m-am simțit în largul meu… Iar atunci când m-am ridicat să mă uit în oglindă, credeți-mă că… N-am mai fost niciodată atât de fericită atunci când mi-am văzut cum îmi arătau sprâncenele ca și formă și cum arătau după vopsit. M-am simțit frumoasă cu adevărat! Că asta e secretul, să te simți frumoasă după ce pleci din salon, nu înainte.  Dacă aș putea să dau o notă pentru experiența pensatului în acest salon, aș da 10 din 10 atât pentru pensat cât și pentru D-na Camelia care a făcut ca experiența în sine să fie rapidă și mișto! I like it!

parere salon cami lux

Cum a fost experiența mea la coafor? M-au spălat, tuns și aranjat!

Vreau să fiu sinceră. Cred că mereu am fost așa când a fost vorba de experiențele mele personale. După ce am terminat sesiunea pensatului, am trecut direct la a fi spălată pe cap și am făcut cunoștință cu Andreea. Una dintre fetele de la coafor care știu să te facă să te simți plăcut în prezența lor. Bineînțeles că mie nu mi-a tăcut gura și am vorbit cu ea ca și cum am fi fost prietene de o viață… fapt care atestă din nou că m-am simțit bine! Că doar nu de alta îmi zic eu de atâtea ori că e cel mai șmecher salon infrumusetare sector 5.

parere salon infrumusetare cami lux

După ce m-a spălat bine pe cap, m-a tuns în scări, m-a aranjat și mi-a făcut breton. Știți de când îmi doream un breton? De luuni de zile! Dar n-am avut curaj să mi-l fac la mine acasă pentru că nu simțeam siguranța că va ieși bine. Ei bine, cu Andreea toate temerile mele au dispărut. Cum m-am simțit după ce mi-a terminat ce am stabilit că vreau? Fericită rău.. cam așa mă pot descrie. Îmi stătea bine noua tunsoare. Și bretonul zici că mi-a schimbat într-un fel fața de serioasă pe care mă abțineam uneori să o arăt. Cum a fost Andreea și serviciile ei? Super Cool. Aș mai repeta experiența de zeci de ori, dacă ar fi să mă tundă ea mereu! Însă dacă ar fi să dau o notă, aș da tot 10 din 10 pentru că nu m-a deranjat nici măcar o secundă ceva, iar Andreea e o companie pe cinste!

coafor salon cami lux

Cum a fost experiența mea la pedichiură? Nici nu mă așteptam să rezist atât de bine!

Nu pot să neg, de cele mai multe ori când vine vorba de pedichiură …. îmi vine să fug. Iar asta se întâmplă pentru că mă gâdilă foarte tare chestia aia pe care o folosești la făcut tălpile mai fine. Însă cu Irina, ( da, Irina se numește una dintre fetele de la manichiură și pedichiură), n-am suferit deloc. Mi-a tăiat colțurile fără să simt nicio durere, mi-a pilit unghiile și mi le-a curățat de cuticule, iar apoi mi-a făcut o pedichiură cu ojă semipermanentă. De culoare neagră, pentru că aveam unghiile destul de mici. Față de cât dura prin alte părți, aici cred undeva în 50 de minute aproximativ am fost gata.

pedichiura salon cami lux

Ceea ce m-a făcut să mă gândesc că salonul ăsta chiar are ceva special! Știu cum să își țină clienții fideli prin oferirea serviciilor la un grad de excelență foarte ridicat. Cum a fost Irina pe întreg procesul pedichiurii pe care mi-o făcea? Comunicativă, veselă, chiar are un vibe bun.  Eu la salon nu merg să îmi fac prieteni, însă pe luna aceasta mai urmează să îmi fac o manichiură cu gel, și credeți-mă că atunci când aleg un salon se pare că o fac și pentru personalul pe care acesta îl are. Pentru că mă face să mă simt bine. Dacă ar trebui să dau o notă, aș  da cu drag tot 10 din 10!

3 motive pentru care să alegeți salonul de înfrumusețare Cami Lux  sector 5

 • Alegeți salonul de înfrumusețare Cami Lux pentru că are o poveste frumoasă în spate. Salonul în sine e dovada că ele pot face lumea mai frumoasă, atât la propriu cât și la figurat. Le-au trecut pragul mii de clienți și s-au întors întotdeauna înapoi pentru serviciile lor, că au fost deosebite.
 • Cami Lux este un salon profesional specializat pe:
  • Coafura
  • Make-up
  • Micropigmentare
  • Manichiura si pedichiura
  • Cosmetica
  • IPL (Lumina intens pulsata)
  • Frizerie
 • Alegeți salonul de înfrumusețare Cami Lux nu pentru că are costuri bune la servicii, ci pentru că serviciile lor sunt de o calitate foarte bună. Și credeți-mă că n-aș fi zis asta dacă n-aș fi fost pe deplin mulțumită. Eu pot să zic că  din punctul meu de vedere este unul dintre cele mai bune saloane din București ( a întrecut cu mult brandurile sonore de prin malluri care nu fac nicio treabă), și chiar are un personal bine pregătit ca să pleci din salon fericit, frumos și mulțumit, așa cum am plecat eu.

P. S: Și vă rog să vă obișnuiți, pentru că în următoarele luni am să vă relatez tot câte-o poveste din experiențele prin care voi trece împreună cu acest salon. Este și va rămâne chiar și atunci când voi pleca la Cluj salonul meu de suflet, pentru care chiar am un motiv bun să mă întorc la București cu plăcere. Sunt entuziasmată să știu că merg la salon urâtă și ies cu adevărat frumoasă!

Recomand acest salon din tot sufletul! 

CONTACT

Salonul Cami Lux se află în Bucuresti, în complexul Prosper, zona Cotroceni – Drumul Taberei în sector 5 pe Calea 13 septembrie nr. 221-225.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

1 comment

 1. ghelbere elena

  Da, intotdeauna este bine sa ne urmam instinctul pentru ca el nu ne inseala niciodata. Ai descris atat de frumos experienta ta la acest salon incat daca as locui in Bucuresti, ar fi salonul la care as merge.

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.