Cum am reușit să-mi fac părul să crească după -50 kg slăbite

Comment

Frumusete

Când mediul online îți oferă atât de multe posibilități în materie de produse de îngrijire a părului, este aproape imposibil să testezi tot ceea ce apare pe piață. Ce faci? Te uiți după review-uri, cauți păreri și într-un final, comanzi și încerci ceea ce ai achiziționat. Este drept, online este mult mai ușor. Calitatea, însă, nu poate fi contestată. Și, odată cu utilizarea regulată a produselor achiziționate, poți oberva îmbunătățiri remarcabile.

Tocmai despre asta este vorba în acest articol, despre cum am reușit prin intermediul unui set de produse adresat îngrijirii părului să-mi fac părul să crească. Și nu oricum, bineînțeles. Astăzi vorbim despre cum am reușit să-mi fac părul să crească sănătos, plin de volum și într-un mod organic, fără a forța fibra capilară sau fără a facilita deteriorarea graduală a părului din alte puncte de vedere, după ce aproape un an de zile am avut o dietă super restrictivă și în urma celor -50 kg de am reușit să rămân aproape fără mai mult de jumătate din părul pe care îl aveam.

Un păr mai lung, demn de invidiat. Cum îl obțin?

Care este secretul meu pentru un păr lung, plin de volum, revitalizat și demn de invidiat? În urmă cu ceva timp am intrat în posesia unor produse dedicate îngrijirii și creșterii părului. Un set de produse, format din șampon, care vine într-o cantitate de 1000 ml și 12 fiole, a câte 10 ml, pentru întărirea firului de păr.

Acest șampon nu doar că m-a surprins plăcut din punct de vedere al eficacității și eficienței, ci m-a determinat să-mi doresc să vă vorbesc și vouă despre el. De ce? Pentru că mi-a plăcut, și-a făcut efectul și până la urmă, acesta este secretul…secretul meu când vine vorba despre creșterea organică a părului.

Recuperare intensivă a părului – cu ajutorul unui singur tratament

Știți cât de greu este să ai părul mereu sănătos? Să nu arate ca o mătură, mai ales când folosești o dată la câteva zile uscătorul de păr? Ei bine, vă spun că este! Este dificil să ai un păr lung, sănătos, dar și plin de vitalitate, cu atât mai mult atunci când ești zilnic ocupată. Secretul meu? Un tratament eficient, care să mă scape de toate aceste probleme, fără prea mult efort din partea mea. Prefer să las produsele să acționeze!

Și dacă tot veni vorba despre părul deteriorat, este greu să-l întreții sănătos, da, dar știți ce este și mai greu? Să-l crești. Să îl ajuți să crească când el este, de fapt, deteriorat. Tocmai din acest motiv, trebuie acționat de la rădăcină. Cu ajutorul tratamentelor speciale dedicate părului, problema va fi ca și rezolvată. Ca urmare, șamponul cu tratament pentru recuperare intensivă a părului și fiolele pentru stimulare a părului sunt soluția! Produsele care pe mine m-au ajutat extrem de mult! Altfel, astăzi nu v-aș povesti despre ele! Chiar este printre câteva tratamente de par de regenerare, care pe mine m-au fascinat. Le-am achiziționat de pe Ricca-Beauty.ro în urma unei reclame văzute pe facebook și cred că este cea mai folositoare achiziție pe care am făcut-o pe anul 2019!

Acestea au fost produsele care pe mine m-au ajutat să îmi aduc părul la lungimea dorită! Pot fi, de asemenea, produsele care să te ajute și pe tine în atingerea scopului pe care îl ai cu privire la sănătatea și lungimea părului tău.

Șamponul cu tratament pentru recuperare intensivă a părului

Ce pot să vă spun? Că iubesc acest șampon! Pentru eficiență! Pentru tot!Ce este, de fapt, acest șampon? Acest șampon este un produs nou, care are în compoziția sa concentrat activ cu placentă vegetală. Placenta vegetală are rolul de a ajuta la creșterea părului, restabilind, în același timp, elesticitatea lui. Rezultatul final? Un păr mai puternic, mai rezistent și…mai lung, categoric!

Mai mult decât atât, șamponul de la Bacchara conține și un complex de polivitamine, respectiv extract de hamei și ginseng, care nu fac altceva decât să protejeze, să întărească și să regenereze rădăcina părului. Ceea ce, de fapt, și contează! Ca aceasta să fie cât mai sănătoasă!

Prin intermediul acestui șampon profesional, pot spune că am oferit părului meu un tratament benefic, cu rezultate vizibile în timp. Dacă și părul tău este fragil, devitalizat sau observi că este tot mai rar, atunci acest șampon poate fi o soluție și pentru tine.

Cum se utilizează șamponul profesional Bacchara?

Modul de utilizare nu este unul care să-ți dea bătăi de cap. Spun asta în sensul în care, se aplică o cantitate mică de șampon pe părul umed, de la rădăcini spre vârfuri. Apoi, bineînțeles, secretul mai constă și în masarea scalpului prin mișcări circulare, după care se clătește cu apă din abundență.

De reținut

De reținut este  și faptul că acest șampon se poate utiliza pentru spălarea frecventă a părului. Chiar și zilnic, dacă obișnuiți să vă spălați părul zilnic. Nu va afecta scalpul, ci rolul acestui șampon este de a vă ajuta să ajungeți la un păr cât mai lung, într-un timp relativ scurt. Nu chiar foarte scurt. Nu există minuni sau produse minune care să vă ajute să vă creșteți părul peste noapte.

Fiolele cu tratament pentru stimularea părului cu Serenoa Repens (Palmier pitic) și acid ximeninic

Reinforcing Serum (așa se numește produsul) este dedicat atât femeilor, cât și bărbaților, iar din punctul meu de vedere, se completează perfect cu șamponul din set. Acesta, bineînțeles, va preveni și el căderea părului, fiind în același timp, soluția exclusiv naturală la care aș apela oricând în materie de produse de îngrjire a părului.

Are la bază o formulă activă, care este bogată în molecule vegetale pure și concentrate. Dintre acestea, țin să amintesc de  Serenoa Repens, adică palmierul pitic, care are proprietăți asemănătoare hormonilor. Și nu omit nici gingko biloba, cidul ximeninic, ingrediente vasodilatatoare și sebum-modulante.

Acum te poți lăsa și tu pe mâna unui astfel de tratament, cu atât mai mult cu cât întâmpâni probleme la nivelul scalpului sau la nivelul lungimii firelor de păr. Nu este nevoie de tratamente chimice pentru a-l ajuta să crească! Secretul? Secretul se află în produse precum acestea. În serurile exclusiv naturale, care nu deteriorează părul, ci îl ajută să crească și să se refacă.

Mod de utilizare

Reinforcing Serum este un produs care se utilizează imediat după spălarea părului cu șampon. După spălare, serul se aplică pe păr, care trebuie să fie zvântat cu prosopul, adică nu în totalitate ud. Se repartizează uniform 4-5 ml de produs atât pe vârfuri, cât și pe lungimea părului și se masează în jur de aproximativ 2 minute.

Procedura trebuie repetată o dată la 2-3 zile, iar părul nu necesită clătire după aplicarea serului.Ce mai rămâne de făcut? Să aranjezi părul așa cum o faci de obicei și…si ești gata! Gata de plecare, gata de muncă!

Eu mi-am pus încrederea în aceste produse, iar efectul lor a fost uimitor! Tocmai din acest motiv, îmi permit să vă spun să vă faceți curaj să uzați de acest tratament! Îl recomand cu căldură și sper ca într-un final să-mi mulțimiți pentru recomandarea de astăzi!

Voi știați de acest tratament? Ați avut ocazia să-l încercați? Îl puteți achiziționa de aici https://www.ricca-beauty.ro/tratament-de-par/set-sampon-1000-ml-%C8%99i-12-fiole-10-ml-pentru-%C3%AEnt%C4%83rirea-p%C4%83rului.html acum chiar și la reducere!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.