Cum mi-am făcut călătoriile mai ușoare

Comment

Personale

Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care unii iubesc să călătorească? Până acum ceva timp, dacă stăteai să mă întrebi pe mine, călătoriile însemnau stres, cărat de bagaje și dureri de spate, dar și de mâini. Dacă stăteai să mă întrebi pe mine, îți ziceam că nu-mi place să merg cu trenul din cauză că n-am pe cine ruga să îmi ridice bagajul. Bagajele mele sunt mari! Îmi place să port după mine tot ceea ce cred eu că am nevoie, deși de jumătate dintre ele nici nu mă ating în călătorii. Dar văzând teama mea, am zis că e cazul să-mi schimb puțin prioritățile.

cum am facut usoare calatoriile

Ce am făcut eu ca ale mele călătorii să-mi pară ușoare?

Vrei să îți spun: Mi-am luat un troler. Adio dureri de cap, adio gânduri nasoale despre călătorii. La prima mea călătorie cu trolerul am fost foarte entuziasmată. Nu mă mai chinuiam deloc să trag după mine bagajul. Cine simte cu mine acest lucru, înțelege! Odată ce ai un troler mersul picioarelor e altfel. Nu te mai trage nimic înapoi. Știi de ce? Pentru că îl iei de mâner și îl tragi pe roți după tine. Cred că niciodată nu au fost mai ușoare de atât călătoriile. Pentru ce să cari pe spinare ditamai geamantanele, când există trolere la prețuri bune pe DeDrum.ro? Pentru ce? Nu sunt nici mai spațioase și nici mai arătoase. Dimpotrivă! Am dreptate sau nu am?! Sigur că am!

parere dedrum

Soluția unei călătorii ușoare: Un Troler!

Mi-am luat un troler roz și fițos de pe DeDrum. A costat 300 de lei și imediat ne apropiem de a treia călătorie. Sincer, de când am troler și oamenii parcă vor să mă ajute să îmi pun bagajul în tren. Mare diferență, nu? De când am troler pot să îmi beau cafeaua cu o mână, și cu alta să țin geanta, pentru că trolerul stă rezemat în roțile pe care le blochez să stea drept. Greu de explicat, dar e o tehnică super mișto, de luat în considerare dacă vrei un troler adevărat.  Nu contează câți bani dai pe el, că în fond îl cumperi o singură dată în an, nu te duci în fiecare zi să îți cumperi trolere, nu? Mereu am dreptate, mereu!

trolere

De ce am vrut să îmi fac călătoriile ușoare?

Ce poate fi mai frumos decât faptul că trolerul spune despre tine o poveste? Cât de bine e ca femeie să nu cari după tine pe spinare tot dulapul? Răspunsurile sunt mereu la noi, trolerul meu spune despre mine că sunt rebelă. Mi-era greu să le pun într-un geamantan sau o geantă oarecare și apoi să mi le pun pe spinare sau să mă chinui pe stradă umblând. Acum nu mai am astfel de probleme. Trolerele pentru mine înseamnă timp, călătorii făcute cu ușurință și confort!

Eu fac călătorii ca să mă bucur de ele, nu ca să car bagaje. Și sunt de acord, poate ceea ce pentru mine înseamnă un troler bun, pe tine nu te-ar avantaja. Dar îți dau un pont: DeDrum.ro are trolere pentru fiecare gust. Că este mai rafinat, că e mai vintage, că e mai haotic, la ei găsești trolere pe toate culorile, huse de trolere, trolere mari așa cum am eu, trolere de cabină sau trolere medii. Indiferent că mergi la munte, indiferent că mergi la mare depărtare de casă… ai nevoie de un troler pentru a-ți ușura călătoriile.

parere dedrum.ro

Dedrum.ro este brandul ce comercializează rucsacuri, trolere, accesorii camping, huse, genți voiaj, cadouri și biciclete pegas. Totul doar pentru iubitorii de călătorii adevărați. Intră acum și comandă-ți accesoriul ce te va ajuta în călătoriile tale!

 

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.