Cum mi-am mobilat casa cu mobilă ieftină și în trend

Comment

Business

Faptul că tocmai ce mi-am achiziționat apartamentul nu mai este o noutate. Cei care mă citiți de câțiva ani de zile, știți că visul meu era să am o căsuță a mea. Fără lux, fără alte pretenții, doar strictul necesar de conviețuire pe care și-l dorește orice om. Doar că o mare bătaie de cap, după cumpărarea unui apartament … te face să ai atunci când vezi că nu ai și nu știi care e mobila potrivită pentru tine. Mai ales că îți dorești și una low cost, așa cum îmi doream eu de altfel.

Mi-am dorit pentru moment o mobilă modernă și low cost

Nu sunt ieșită din comun când zic asta, având în vedere salariile raportate la țara în care trăim, majoritatea dintre noi când căutăm un lucru, ne dorim să aibă atât reducere cât și un preț cât mai mic. Unii pentru că atât ne permite bugetul, iar alții pentru că vor să simtă că au făcut un deal bun, așa cum sunt eu de altfel. De ce să nu îmi cumpăr o mobila de bucatarie ieftina ? Atâta timp cât are o calitate foarte bună și se potrivește perfect cu design-ul pe care vreau să-l aibe bucătăria mea. Și uite așa am dat de cei de la Vento, din Alexandria.

Cum am descoperit Mobila Vento

Intr-una din zilele lunii trecute am intrat pe facebook și am văzut o reclamă în care scria ” Mobilă de bucătărie, mobilă de dormitor, prețuri exclusiviste”, așa că m-a tentat să intru. Și tentația s-a lăsat cu comandă de o mobilă de bucătărie superbă. Chiar n-am ce să-i reproșez, în condițiile în care am plătit undeva până în 2000 de lei pentru ambele mobile. Că am luat două. Ce mi-a plăcut pe lângă produsele lor, a fost că au oferit transportul gratuit!

Ceea ce pentru mine a fost fascinant. Nu mi-am luat doar mobila de bucătărie desigur, chiar am zis și mai sus că am luat două, că n-am putut să mă abțin și mi-am comandat și mobila living ieftina, ca să fiu sigură că nu dau două comenzi. Și uite așa… mi-am mobilat și căsuța din două mișcări, că astea erau cele mai importante chestii care îmi dădeau bătăi de cap, restul le aveam, ca să ne înțelegem.

mobila living ieftina

Nu pot zice că e un living ieșit din comun, dar e suficient pentru ce am eu nevoie. E relaxant, iar mobila e chiar super practică, chiar dacă nu are multe piese. Corpurile din sticlă le-am luat separat, pentru că mi-a mai rămas loc liber, însă chiar și pachetul de mobilă fără ele, s-ar fi potrivit de minune. Dar voiam ceva mai mult care să acopere spațiul. Și a iesit asta.

De ce să îți mobilezi și tu casa cu Mobilă de la Vento în 2 pași? Află acum!

  • Dacă știi că ai un buget micuț și frumușel și nu ai pretenții ieșite din comun, atunci Vento este pentru tine. La fel cum a fost și pentru mine. Am vrut doar să aibă un design simplist și modern, și am obținut exact mobila pe care mi-am dorit-o, într-un living micuț, din care să-mi rămână și spațiu. Nu credeam că dau

 

  • La Vento am înțeles că transportul e gratuit în toată România. Astfel că nu mai plătești o mulțime de bani pentru mobila pe care o cumperi, dacă ești dintr-o localitate. Țin minte că acum câțiva ani am plătit prețul per cutie și zonă când am comandat mobilă dintr-un alt magazin online, ceea ce a fost ” Așa nu”. Când ai transportul gratuit parcă e altă treabă. Simți că îți vine să comanzi, pentru că curierii nu-ți vor mai umfla nota de plată.

  • Dacă cauți mobilă frumoasă, cu un design modern, cu funcționalități bune și practice, din materiale calitative, atunci Vento e și pentru tine. La ei pe site poți găsi atât mobilă de bucătărie, mobilă de living cât și canapele, mobilă de dormitor și multe alte produse pe care le ai nevoie într-o casă nouă, sau efectiv pe care le ai nevoie când vrei să îți reînnoiești căsuța. Vento chiar e un magazin online care poate să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi, la bani puțini.

Și tu poți avea o mobilă așa cum îți dorești – cu bani puțini!

Tot ce rămâne de făcut e să dai o căutare după Vento pe FB sau pe google, sau să accesezi direct site-ul lor mobilavento.ro. Nu strică să arunci un ochi, poate ai norocul să îți găsești exact ce cauți. Așa cum s-a întâmplat la mine de exemplu. Cum mă simt eu acum? Fericită, împlinită și mulțumită că i-am ales. Nu-mi este frică să fac astfel de recomandări, pentru că dacă nu m-au dezamăgit pe mine, cu siguranță nu o să vă dezamăgească nici pe voi.

Și… ce faci? Încă mai stai pe gânduri? Sunt curioasă pe ce ai pus ochii! 

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.