Cum mi-ar plăcea să fiu sedusă..

20 Replies

Să vorbim despre sentimente..

Când mă gândesc că vreau să fiu sedusă,nu mă refer la remarca de genul “Ce faci,gagica?”şi la singurul lucru din lume pe nume”cucerire,atracţie”sau precum afirmaţia ce o folosesc toate femeile când se îndrăgostesc.Poate încă nu ţi-ai dat seama care e..dar dacă eşti isteţ e acea afirmaţie care sună “M-am îndrăgostit nebuneşte de el pentru că îl are pe vino-n coace”. Mulţi bărbaţi cred că sedusul unei femei e uşor aşa cum noi femeile credem că a seduce un bărbat e aşa de greu!

Cum mi-ar place să fiu sedusă?Afli acum..

Îmi place atunci când baiatul de lângă mine este amuzant, romantic,isteţ şi poate să faca diferenţa dintre glumă şi lucrurile serioase.Mă seduce atunci când face pe “băiatul rău”asta mă şi atrage într-un fel.Mi-ar place să fiu sedusă prin privirile intense sau să îmi tragă cu ochiul. Mi-ar place să îmi spună în fiecare zi că mă iubeşte şi asta nu doar pentru a mă seduce ci şi pentru a avea o zi frumoasă.

Mi-as dorii să mă atingă ,dar nu ca pe un căţeluş ci ca pe o femeie ce deabii aşteaptă să fie strânsă la piept.Mă poate seduce şi cu o simplă floare ,luată din grădina vecinii dar să ştiu că el e cel care mi-a adus-o.Şi faptul că mi-ar acorda cea mai multă atenţie şi am comunica perfect,ţin să cred ca este cel mai bun regim de a seduce pe cineva fără rateuri.Femeile adoră să li se spună că sunt frumoase,oare crezi că mie nu mi-ar plăcea?Mă simt atrasă de bărbaţii care au un parfum intens puternic dar totuşi cu un miros plăcut ca de un bebeluş.Mă poate seduce şi stilul masculin al unui bărbat.

Mă simt sedusă atunci când eu nu ştiu să fac un anumit lucru şi totuşi el mă ajută.Mi-ar place să mă scoată la plimbare oriunde ,chiar şi în faţa scării ..dar să ştiu că sunt cu el şi el cu mine.Şi singurul lucru foarte important pentru mine pentru care spun cu sinceritate,e zâmbetul.Zâmbetul este cel care mă poate seduce din prima clipă.

Eu asta numesc seducţie!

Tu cum poţi fii sedus/ă?

Atenţie dragii mei cititori:Articolul participa la concursul Love Debates organizat de Danone Cremosso.Pentru a câştiga mă puteţi vota cu un share  dând click pe Fresh sau Sweet bineînţeles ,doar dacă binevoiţi.Mulţumesc dragilor!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

20 comments

 1. -X-

  Nu exista retete perfect valabile pentru seductie. Fiecare persoana e sedusa de altceva.

  Atunci cand intre cei doi exista si ceva sentimente, as zice ca cel mai potrivit termen ar fi ‘vrajit/vrajita’.
  Cuvantul seductie, care are ca echivalent arhaic pe “ademenire”, aduce cu sine o usoara nota de infractionalitate 🙂

 2. Premiantul

  @deby : de ce le oferi “pretendentilor” sablonul dupa care sa te seduca ?
  @Antonia : ai punctat bine “tot mai multi” si e bine ca nu ai generalizat.Intrebarea e : Voua nu va place ?

     1. Premiantul

      daca va tragem priviri intense vi se urca la cap “dragutelor” …cu ochiu’ stie sa faca oricine..(desi mi se pare cam copilaresc)
      PS: ma gandeam daca sa iti dau un subiect de articol mai “nepotrivit”

 3. gabi

  Sincer am invatat un lucru daca o fata nu te place din prima si nu ma refer la caracter sau alte chestii ci fizic nu ai nici o sansa sa o seduci acuma nu spun sa fii frumos ci sa te vada ea asa ,bineinteles ca se desparte de tine pentru ca nu ai caracter si alte chestii si cu sinceritatea merge numai daca este ce vreea ea sa auda. Acuma nu vreau sa par intr-un fel dar e valabil si pentru baieti. Iar chestia cu scosu in fata scarii ….hai sa fim seriosi.. merge daca esti casatorit si ai un copil numai atunci .In rest articolul spune adevarul .

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.