Cum poți să faci un party reușit cu Dominos Pizza

2 Replies

Recomandări

Atunci când vrei să faci un party, iei toate soluțiile în considerare. Mi-am dorit să fac un party doar cu cei din familie. Inclus cumnații și nașii la pachet. Părinții plecați/socrii plecați, atunci am zis că trebuie să mă axez pe ceva ce place tuturor indiferent de vârstă. Deși tuturor ne plac petrecerile, atunci când sunt și copii incluși la pachet, mâncarea trebuie aleasă în așa fel încât să fie și pe placul lor. Și ce le place cel mai mult copiilor și oamenilor de toate vârstele? Pizza!parere dominos pizza

Dar trebuie să avem în vedere de cele mai multe ori și care sunt costurile. So, așa că să faci un party care să rămână de neuitat nu trebuie neapărat să coste foarte mult.  Iar deciziile pe care le-am luat, chiar au fost cântărite și bine argumentate. Puteam să fac un party cu o pizzerie din orașul meu, însă calitatea și prețurile bune îi puneau în față pe cei de la Dominos.

Și totuși, aflându-mă într-o locație în care Dominos Pizza nu există, aveam posibilitatea să recurg la varianta online! Și credeți-mă… până să am o astfel de experiență cu ei, nici nu știam de câte chestii tari pot beneficia. Așa că, pentru petrecerea mea dată acasă, nu am ostenit deloc. Toată mâncarea a venit direct de la Dominos Pizza din Sibiu,  iar invitații mei chiar au fost mulțumiți de ceea ce le-am oferit.

Tot ce am avut pe masă a fost comandat online de pe Dominos Pizza

Dominos Pizza se află în Sibiu și în multe alte zeci de locații din țară. Comanda am plasat-o online pe site-ul lor și a sosit la mine într-un timp foarte scurt. Livrarea a fost făcută de niște oameni foarte drăguți și care au avut grijă ca produsele să ajungă la mine la timp. Nu știam exact nici eu cum va fi, însă când au sosit pachetele și le-am văzut cum arată, am zis că am luat probabil cea mai bună decizie pe anul ăsta. Știam multe chestii frumoase despre ei, dar nu credeam că mâncarea poate fi atât de perfectă. Vorbesc inclusiv despre pizza, dar și despre restul preparatelor.

comanda pizza online

  1. 2 pizza cu 12 felii fiecare. 1 pizza Chicken Bacon și una Extravaganza care au fost delicioase. Efectiv, n-am mai mâncat de mult o pizza atât de pufoasă, și care și-a păstrat același gust și după 2 zile de stat la frigider. Spre uimirea mea și a voastră: Să știți că după 2 zile de stat la rece era la fel de moale și gustoasă.
  2. 6 porții de cartofi wedges. Cartofii au fost așa cum îi știu în general, nimic deosebit, și să știți că au ajuns calzi la mine.
  3. 4 porții de aripioare Buffalo cu sos barbeque. Au fost atât de bune că pur și simplu ți se topeau în gură. Moi, fragede, aromate și bine gătite. Un mare plus pentru ele!
  4. 3 porții de Chicken Strippers.  Un piept de pui în pesmet cred, care desigur, a fost la fel de gustos ca și aripioarele.
  5. 2 Salate Dominos Pizza. Eu sunt fan salate. O salată foarte bine făcută, iar sosurile date la ele au fost de milioane. Un gust cum doar la Dominos Pizza l-am regăsit. Nu știu ce au avut special, dar salatele astea două de la Dominos au semănat cu salatele bulgărești din copilărie. Mi-au plăcut foarte mult.
  6. 8 bucăți souffle cu ciocolată. Ciocolată pură. Delicateste pe cinste. Sunt foarte puține locuri unde poți mânca un souffle ca ceea ce au cei de la Dominos.
  7.  Băuturi: Suc Lipton 1,5  Suc Pepsi 1,5 și 4 doze de Pepsi.

parere dominos pizza sibiu

De ce am ales Dominos Pizza și cu ce sunt ei mai diferiți față de restul din online?

În primul rând Dominos Pizza este ceva diferit față locurile obișnuite. E singurul loc în care am mâncat anul trecut o pizza cu blat Philadelphia și care mi-a rămăs întipărită în minte mult timp. Am ales să comand online pentru că calitatea îngredientelor lor sunt de mare clasă, sistemul de tracker al comenzii online mă ajută să văd unde se află pizza comandată și în cât timp ajunge la mine, e singurul loc unde am găsit opțiunea de a comanda pizza ” half-half”, adică pot avea o pizza cu 2 arome diferite. În sensul că dacă vreau o pizza Vegetariană și una cu Pui și Bacon, jumate va fi Vegetariană, și jumate cu pui și bacon, dar va avea același preț, adică plătesc doar o pizza. Și?! E super tare!

De ce să-i alegeți și voi pentru petrecerile voastre?

Cred că e cea mai bună întrebare ever. Dominos Pizza s-au făcut remarcați mereu prin calitatea și satisfacerea oferită către clienți. Pentru ei, lucrul primordial e ca lumea să fie mulțumită. Iar ca ei să ne mulțumească nu fac decât ca atunci când vrei să dai un party să îți livreze acasă tot ce ai nevoie.  Iar ca să faceți o petrecere pe cinste și care să nu coste mult, la comanda online aveți 35% reducere, ceea ce reduce semnificativ prețul produselor.

party dominos pizza

Experiența mea cu Dominos Pizza a fost și va rămâne de neuitat

Mâncarea mi-a fost livrată în timpul în care am cerut-o. Am zis că la ora 5 să ajungă la mine. La 5 fără un sfert, un geamantan imens cu zeci de caserole, cutiuțe, dozele de suc, furculițele, sosurile la salate, cartofii, aripioarele, souffle-urile, cele două cutii de pizza imense se aflau pe masa mea. Calde! Ceea ce m-a făcut să exclam, ” Aoleu, dar chiar sunt tari!”, adică dacă îți permiți să duci mâncarea caldă pentru o mulțime de persoane într-o zonă aglomerată din Sibiu, înseamnă că știi exact ce faci.

Sfatul meu?!

I-aș alege de fiecare dată. Indiferent că e vorba de viitoarele petreceri, indiferent că vorbim despre aniversările ce vor avea loc în familie. Pentru mine Dominos Pizza înseamnă excelență, oferte bune și mâncare cu un gust desăvârșit. Nu vreau să-i laud încontinuu, dar chiar am fost mulțumită de experiența cu ei. Atât eu cât și prietenii și familia mea.

Vi recomand cu drag pentru petreceri, cine în familie sau pentru zile de naștere sau serile de weekend când vreți să mâncați ceva bun. Pentru că o pizza de la Dominos, e total diferită de tot ceea ce ați putea mânca sub emblema altor branduri. Pe mine m-au cucerit. Indiferent de unde sunteți, la ei pe site www.dominos-pizza.ro veți putea găsi locațiile și ofertele imbatabile de care veți putea beneficia.

party dominos pizza

Mulțumesc din suflet celor de la Dominos Pizza România cât și celor din Sibiu pentru profesionalism,  pentru produsele lor gătite excelent și pentru că mi-au oferit ocazia să fac cea mai tare petrecere!

P.S: Am evoluat atât de mult… încât am reușit să fac un party fără să mă mișc din casă. Totul online. Ce-i drept, ăsta e viitorul!  Ar trebui să încercați și voi. Experiența e una de un nivel înalt și trebuie încercată măcar o dată în viață. Deși sunt sigură că odată ce vă vedeți musafirii maxim încântați, o să vreți din tot sufletul să aveți negreșit același feedback, ori de câte ori veți avea musafiri.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

  1. Cristina Dragomir

    Imi ploua in gura. Cien m-o fi pus pe mine sa intru pe blogul tau la ora asta? Si de ce oi fi nimerit fix pe articolul cu pizza asta care arata asa bine? pe cine bat acum? pe tine sau pe cei de la Dominos Pizza? Mai bine nu bat pe nimeni si imi comand si eu maine 😛 Dar pe tine nu te iert ca ai mancat fara mine.

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuiri